Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Beszedtem mind a 3 féle ólakat! Legalább addig sem látom, hogyan nem lesz fúróm! :mad::cry:xD

Utoljára szerkesztett: 15.7.16
    Akela, imike911 és ulmo12 kedveli ezt.
  2. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Egy kis reményt szeretnék adni :)
    Én sem hittem, és azt hittem rosszul látok, de kaptam egy fúrót!
    Olyan, mintha megütöttem volna a főnyereményt, pláne, hogy nekem sosem ad soha semmit, ami szerencse kérdése. De úgy látszik, valami változott, mert megtört a jég. Legalábbis nálam. Szóval fel a fejjel mindenkinek, talán módosítottak az felröppenési arányokon!

Melan, .Eperke73., Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nálam nem módosítottak semmit! Pont annyit kapok mint eddig egy nagy nullát!
    Azért gratula Neked!

Gio, tereza6517, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  4. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Köszi :)
    Igazából csak bátorítani akartam, hisz én is szkeptikus vagyok a szerencsén alapuló dolgokkal kapcsolatban. De valami hihetetlen csoda folytán 1 azaz 1 db fúró büszke tulajdonosa vagyok :) Talán jobban örültem ma neki, mint a rózsa létragyáramnak :)

Gio, emocy91, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  5. imike911

imike911 Fórum hercege

Fölösleges is mindig kint tartani a tárolókat. Mivel "véletlenszerűen" és "igen kis/nagy? ritkasággal" adja a rendszer a fúrót, ami független attól, hogy eddig mennyit volt kint a raktár, körülbelül olyan az egész, mintha lottó ötösre várnánk. Ott sem számít hány szelvényt vettünk már. Valaki csak egyet vesz és nyer vele. A többség soha életében nem.
    Egyébként érdemes azt is megnézni, hogy ezen idők alatt ki hány fakalapácsot kapott, persze nemesített növény használata nélkül. Én azt sem nagyon kaptam, pedig az három teljes farmterületen jöhet. Én már beletörődtem, hogy a tárolók jelen fejlettségi állapota gyakorlatilag véglegesnek tekinthető, a fejlesztés csak egy (soha meg nem valósuló) elméleti lehetőség. Nem is baj. Legalább nem lesz vele olyan gond (már akinek gond), mint a mamutokkal.

geliko, Gio, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  6. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !

Ha a fúró is olyan gyakori mint a csibe akkor nekem azt hiszem soha nem lesz , ugyanis még csibe sem sikerült soha bár az első pillanatban regisztráltam rá !

tereza6517 kedveli ezt.
  7. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

6 üzem 0 fúró -.--.-:mad::mad::cry::cry:

missuzy_53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. klariszmama

klariszmama Aktív író

Kezdettől fogva 6 házikó üzemel folyamatosan. Pőrgettem egy 24 órás termésbónuszt nemsokkal később egy 24 órás TP bónuszt - szorgalmasan arattam a házikókat magas pontszámmal és db számmal de fúrókészletem továbbra is egy nagy NULLA!!!!! Elvileg mintha 12 házat üzemeltettem volna ezen 24 óra alatt mégsem adott még egy mini fúrót sem. Ez már teljes reménytelenség és elkeseredettség. Kinek lehet ez így jó hogy egy hónapja nem hajlandók módosítani semmit?????? Több sikert másoknak a fúrókhoz.

tereza6517, joti54 és Maryanne1 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia Dana64!

Megírtad a hozzászólásodat a Panaszkönyv topicba, majd itt is megjelentetted.
    Nem szükséges 2 helyre leírni ugyanazt a véleményt.

Ebben a topicban szereplő posztot emiatt törlöm, nem másért.

Dana64 kedveli ezt.
  10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én is emiatt készítettem magamnak egy táblázatot. Nem ér kinevetni miatta, bár összességében sok éve van farmom (és csak egy darab farmom), de többször abbahagytam a játékot rövidebb--hosszabb időre, így nem vagyok túlságosan magas szintű farmer (83), viszont szívesen felajánlom a táblázatomat, hogy használják mások és töltsék fel a saját adataikkal. Én is a többi táblázatból szedtem össze (érési idők, termelési idők, TP-k, értékek stb). Hasznos is volt ez az összegyűjtögetés, mert így rájöttem, hogy hiába tetszik például a hollóhajlék, meg néhány ilyen különlegesebb ólam, meg a szívemhez nőttek, de nem hoznak sok TP-t. Még gondolkozom azon, hogy ha lecseng az event, akkor átrendezzem az egészet, mert én tényleg nem úgy játszom, ahogy az óriási farmokkal bíró szakértők, hogy mindenféle mutatókat kreálok (tp / óra és hasonlók), hanem szeretgetem azokat az ólakat, amiket kínkeservesen megszereztem. Persze így lassabban haladok, viszont a szívemhez nő a játék tényleg. Ja, de elkanyarodtam, bocsi.

Itt a táblázat. Tényleg nem ér kicsúfolni :) A lényeg, hogy aki kicsit is ismeri az Excelt, az át tudja rendezni a táblákat annak megfelelően, hogy mikor mi a szempont...Melyik adja a legtöbb TP-t, melyiknek van a legnagyobb pajtaértéke, melyiknek a legrövidebb az érési ideje stb.

Egyébiránt, hogy a témához is hozzászóljak, nekem például eléggé rosszulesett az az 500 csillag, amit a vadaskertért kellett fizetni, mert mint mondtam, nem vettem eddig túlságosan komolyan a farmozást (szerettem, élveztem, csináltam, de nem a TP-gyűjtés, meg a hiperállatok tenyésztése volt a célom). Egyébként végre összekuporgattam a rávalót, hála a nagy csillagos eventeknek :) Szóval 2 napja én is egy vadaskert büszke tulajdonosa vagyok. A 300 farmaranyat nagyon sajnálom a következőért, remélem lesz valami féláras akció, mert ez így elég húzós. A manufaktúrára megint csillagokat kell gyűjtenem, de a füvészkertet ezzel a koncepcióval tuti, hogy nem fogom kiváltani, mert nem éri meg, hogy 4 helyet foglal és csak 6 fát lehet belerakni, a vadászkerttel összehasonlítva tulajdonképpen 16 fának kéne beleférnie alapból, fejlesztés nélkül...

Amúgy én például nem tudok pink terményeseket összehozni, az egy szem pink kaméleonomat is úgy nyertem valahol, meg a neon juhocskát is... Iszonyatosan drágán mérik a piacon a hozzájuk való állatkákat, kitenyészteni meg rengeteg szupertáp és bájital...Tudom, ez nem a panasziroda, csak na, nem olyan egyszerű az! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.7.16
    Melan, Leho69, Bátyus és 3 más kedveli ezt.
  11. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Sziasztok!
    Egy egyszerű kérdés:

Betettem a vadaskertbe egy kakukklakot és egy mókusodut, és tényleg csak 10 óra múlva lesznek állataim,

a kakukk 1 óra mÍg megjön simán, Hogy van ez?

12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

A kakukknak 1 óra 30 perc, a mókusnak 14 óra az alap tenyésztési ideje. A vadaskert mindig a leghosszabb idejűhöz alkalmazkodik, egyszerre tenyésztődnek ki, a legutolsóval egyszerre. Nem véletlenül írták a leírásában, hogy célszerű nagyjából azonos idejű ólakat beletenni :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia, a fúró nálam is olyan, mint a fehér holló, nem kaptam még egyet sem. A csibéket ne sajnáld, nekem inkább bosszúság, mint öröm. Beregisztrálnak a játékba, még 10-es szint előtt abbahagyják és én csak nézem, ahogy lassan megy lefelé a hőmérőjük. Akik pedig maradnak, azoknak én mindennap küldök ajándékot, ők szinte soha. Több olyan csibém is volt, aki szó nélkül faképnél hagyott. :(

Dana64 és Amateur* kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Van már valakinek legalább egy fúrója?
    Esetleg olyan, aki már fejleszteni is tudott?
    Érdekelne, hogy hány raktárház szükségeltetik ahhoz, hogy fúró is reppenjen fel az aratásakor....
    Illetve, aki tapasztaltabb, a raktárházakkal akár az egész farmot is tele lehetne rakni? Nekem sajnos egy jó ideig még csak egyetlen egy fog árválkodni a farmomon.
    Kacérkodom a gondolattal, hogy kellene venni, de csak ha akciós lesz. Egyáltalán erre lesz akció? Mikor féláron lehet majd megvenni 150FA-ért?

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A szorgalmas pontot küldő csibe olyan mint a fúró ... Ritka és én még nem láttam ;)xDxDxD

Meellcc, missuzy_53, Dana64 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szinte kizártnak tartom , hogy féláras legyen ....
    Gratulálok ;) Türelem fúrót terem ;)

Leecooper77 kedveli ezt.
  17. Ossián24

Ossián24 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hol találom a vadaskertet? Beváltottam az 500 csillagot, és nem találom :D

Gio kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A bal oldali állatólas menüben van. Külön alapszín is jelzi, elég feltűnő.
    Ha így sem találod, a kereső funkciót használd. A szűrő biztos eredményre vezet.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Érdeklődök,hogy szerintetek érdemes lesz kiváltanom ezeket a házikókat,ha egyszer lesz rá lehetőségem!? Úgy értem,hogy van más dolog is a fán,amit nem váltottam ki.Tudom,hogy nekem kell mérlegelnem :D ,de érdekelne a véleménye azoknak,akik már részesei..
    köszi!

üdv.:apja

20. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

A mérlegelés tekintetében teljesen igazad van.
    Erre a kérdésedre a pálya széléről, bekiabálással nem lehet egyértelműen hasznos tanácsot adni. :)

zsani_apja kedveli ezt.