"Ravaszdi" csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jul 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Szama

Szama Fórum veteránja

Minden kipróbálva. A firefox nálam ennek ellenére farmozásra használhatatlan már jó ideje, még a gépem is lehal tőle, így chrome-ot használok. Kb 1 héttel ezelőtt ennek se volt semmi baja, mára viszont a gépemet ez is behalasztja. Komolyan nem tudom, hogy mit csináljak már?! Párom ért a gépekhez, a progikhoz, szóval mindezekhez, így van aki megcsinál mindent, ennek ellenére haldoklik a rendszer, ha farmozni akarok. Mondta is, hogy nem igazán tesz jót a flashnek a sok ól grafikája, a pufferelés hazavágja még a gépet is. A netem is pöpec, így marad a játék hibája. Ez ügyben azonban nem tehetek semmit. Valahol megértem a fejlesztőket, hogy csili-vili játékot akarnak nekünk csinálni, mert szép, cserébe viszont nem jó. Mákom akkor van, ha a böngészőmet akasztja csak a játék, fagy le, és nem az egész gép akad be. Most azon gondolkodom, hogy talán egy teljes rendszer újrahúzás megoldaná a dolgot, de párom szerint az sem megoldás, max. egy kis időre. Azzal pedig nem megyek semmire. Szomorú vagyok, mert így ez az event erősen kérdéses. Amúgy 131 felröpivel kezdtem, de még a komfort szegfű nem ért be, így majd pontos számom akkor lesz, ha learattam azt a pár földet is. Növények szaporítás alatt, remélem, hogy holnap sikerül a növényeket letermelni. Mindenkinek kitartást és sikeres event befejezést kívánok!

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem aratóval is 1:1-ben adják a mamutok a felröpit.
    A Fox is akadozik takarítás és mindenféle hókuszpókusz és varázsige használat mellett, a legfrissebb flash player-rel (18.0.0.209) is sajnos, de nem vészes ki lehet bírni, csak gondolkodik az arató, mielőtt nekiállna dolgozni.

LBetti, Bátyus and Gio like this.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD
    Jól sejtettem, ez a Tölgy túúúúl Bölcs xD
    Sebaj, öltöztetgetem rendszeresen, továbbra is, még ha meg is tartja magának örökre :)
    Köszönöm a választ - hát mondom én, hogy tudtam - xDxD, meg a mosolyt is :)

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Chrome böngésző szerencsétlen módon egy időben 2 flash-t futtat. Ezt kapcsoltasd ki a pároddal. Illetve ha ért hozzá, akkor kideríthetné, miért nem tudsz másik böngészőt használni. Gép tulajdonságai is számítanak, de egy átlagos 10-12 éves gépen is futnia kellene pufferelés ide vagy oda.

5. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Sziasztok!
    Olyan csalódott vagyok! Rengeteget dolgoztam a rózsa nemesítéssel,végre sikerült a szupertrágya gyorsító bónusz( 20%),megvan a gesztenyés felhősor,a tölgynél a runa,megetettem fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel és ennek ellenére nem működik a 0 percezés!

csio70 likes this.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ne aggódj drága hóóvirág:inlove: ez csak a melegtől van:p lehet hogy én is megzakkantam, de úgy emlékszem nem csak az erdein adja, mert ha igen, akkor minek is raktuk be a kupákat:music:xD és eljátszhatjuk a babaruhás sztoritxD

7. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép napot!
    112 parikám van, most estem be. Haza is , ide is ;)

8. -East17-

Szia!

Mai tapasztalat, hogy az eddig a Firefox által blokkolt JAVA frissítést kapott, azóta a Fox engedi működni rendesen, plusz utána teljes takarítás történt és a munkások valahogy meglódultak. Nem állítom, hogy biztos az összefüggés, mert közben a központ is dolgozik a problémán. De egy takarítás most, és meg kellene nézni történt-e javulás.

9. R-TITTI

R-TITTI Utánpótlás-írogató

Én 148 paprikával kezdtem az eventet.
    :):):)

hóóvirág and Gio like this.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Megnézem, és azt is, hogy blokkol-e a java, köszönöm:)

11. -East17-

Szia!

Arra figyelj, hogy a rózsa esetében 2 darab szupertrágyára ható bónusz van, mind a kettőnek meg kell lennie. A másik az ökotrágya imádat nevű.

_Cygnus_ and iboly54 like this.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Rózsánál 2 szupertrágya bónusz van, a 20%-s és a 9%-s. Mindkettőnek bent kell lenni egy időben a nullapercezéshez, a 20% még kevés önmagában.
    Remélem ez segitett.

13. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Ha nem számolunk a tojások bónuszhatásával (ami mindenkinél más és esetleges), ill. nem szorítkozunk szigorúan a napi két belépésre (de azért kényelmesre vesszük a figurát), akkor azért én azt mondom, hogy megéri a felhősoron tartani a kütyüket:

Ha a Kincsesre/Kergébe teszed ki őket, életszerűen napi kétszer kapsz 3020 TP-t/BTP-t - ez összesen 6040 BTP.
    A paszulyt 6 órás idővel elég nagy biztonsággal lehet szedni napi háromszor (felkelés után, napközben valamikor, lefekvés előtt), az 6000 BTP + 6000 TP.

Én mondjuk alapból legjobb esetben 1,55-ös szorzóval tudnám aratni (1 bagoly, 1 sárkány, 1 táltos, 1 varjú - a húsvéti lekvár/tavaszi koszorú esetleges): így számolhatnék bő 3000 BTP-vel többel a Kincsesen - bár van helyem még rajta, nekem ezzel együtt többet ér a napi +6000 TP (mert a felhőn ugye nem csak a farmra vagy csak a Bahára kapunk, kihelyezéstől függően, hanem mindkét helyre - és reméljük, hamar eljön az az idő, amikor nem kell mindig minden egyes ágért végiggörgetni a Paszulyt...:p).

Persze tudom, játékszituációtól és játékszokásoktól is függ, hogy kinek épp mi van előbbre a fontossági sorrendben...:)

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ibolyom, igazán nem tudom/ nem akarom mentegetni magam, de itt semmiféle meleg nincsen xDxD Itt farmer, papucs még elmegy, de mikor mentem le a boltba, láttam kabiban is nénikéket xD
    De annyira köszönöm, hogy összezavarodásom okát segítesz felderíteni, és nemtudásomnak adni egy kis mentséget :inlove::inlove:
    Jól tudod, igen, csak felmerült ez a kupák cipelgetése szántóföldről szántóföldre téma, és elgondolkodtam - össze is zavartam magam kellőképpen. xD8)

Hoztam Mindenkinek, sok szeretettel! 8)

15. Szama

Szama Fórum veteránja

Oké, esetleg kérhetném, hogy a gépemet hagyjuk ki ebből? Mert jelenleg az országban kapható gépek nagy része, - még ha új is- akkor sem éri el az én kb. 2-3 éves gépem szintjét. És ez nem nagyzolás, csak észrevétel, hogy nem mindig a játékosnál kellene keresni a hiba okát. A firefoxnak pedig jó ideje komoly problémája van a flash kezelésével, ezért ritkán használom, főleg farmozásra. Bizonyos programok engedélyezve vannak, hogy automatice frissítsenek, ennek ellenére lecsekkoltam, hogy vajon a flash-em vagy a böngészőm a frissebb verzió-e, és az. Géptakarítással eddig se mentem sokra, de meg lett csinálva. A legszebb az egészben, hogy pontosan tudjátok, hogy nem a játékosoknál van a hiba, de mégis minden egyes ilyen esetnél bepróbálkoztok a hiba hárítással a játékosok irányába. Igen régóta mindenki tapasztalja, hogy eventek ideje alatt nehezebben megy a játék, lassúbb is, és ti mégis mindig elmondjátok a szokásos frázisokat, holott jól tudjátok, hogy nem a játékosoknál van a gond. Ezért szépen kérnélek benneteket, hogy végre vegyétek figyelembe a sok játékos által beírt panaszokat, és ne ránk hárítsátok a hibát, mert vajmi kevés közünk van ahhoz. Köszönöm!
    Mindenkinek sikeres event befejezést és sok röpit!

ancsahemzo, csopke1 and Lotterena like this.
  16. -gyöngy-581

Köszönöm Neked tökéletesen működik minden :) (remélem így marad):)

17. Lotterena

Lotterena Fórum-zöldfülű

Amit még hozzáfűznék én is, hogy jópár más online játékkal játszom, de csak ez a kupac....-al van a probléma.
    Az összes pörög szépen, semmi bug, szakadás.Nos akkor hogy is van ez???

18. -gyöngy-581

Szia Phamer, én ehhez még csak azt szeretném hozzátenni, ha megengeded, hogy nekem például tele van a kincsesem, és a kergém is, így nagyon örülök a felhőnek és rakom oda azonnal, ha megszereztem:)

19. -East17-

Ha figyelemmel kísérted volna a történéseket, senki nem mondta, hogy a játékosoknál van a hiba. A Flash playerrel történtek bajok, nem is egy, hanem sorozatban napokon keresztül. Javítások jöttek-mentek. Ezek folyománya, hogy a frissítéseket ellenőrizni kell, ha nincs engedélyezve akkor alkalmazni őket, majd pedig a géptakarítást is megoldani. Ezt senki nem fogja helyetted elvégezni, hiába szuper az a gép. A Chrome hibáit sem orvosolják egyhamar, ott is neked kell kikapcsolni a másodikként futó pepper falsh-t. Tehát nem azt mondtuk, hogy dobd ki a gépet, hanem , hogy ellenőrizd amiket leírtunk és a takarítást is végezd el, hiszen pl. ma is történtek javítások ez ügyben amiket csak így tudsz érvényesíteni.

20. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

381 felröpire feltornásztam magam, remélem megérte a felhőt beizzítani ...
    Jó játékot mindenkinek :p;)

Thread Status:
Not open for further replies.