"Ravaszdi" csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jul 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fater030

fater030 Junior szaki

Azért hogy a gépet hazavágja a pufferelés az enyhe túlzás azaz nem is kicsit túlzás hanem nagyon.
    Nem normál pc-s játékról beszélünk ami gpu-t (video memóriát) használna, és ez a graqfika amit egy böngésző megjelenít nem video memóriát használ. Mert ha ezt nézzük akkor egy bármilyen böngésző alapú játék megfektethetné a gépet. De mivel a flashplayer felel a megjelenítésért így a párod feltétlezése alapján a flashplayer nagyobb gépigényt kérne mint pl a játék indulásakor. Mivel ez tény, hogy a flash player nem kér nagyobb gépigényt mint az első csak a frissítésnél a támogatott rendszerek szükültek ugye xp tavaly kikerült így minimum olyan gép "kell" a futtatáshoz ami win7,8,8.1,10-es oprendszert lehet futtatni. De ez is csak biztonságosabbá teszi adatainkat, illetve a program beszerzését könnyítik meg.
    Tehát összegezve flash playernek van egy alap gépigénye ami majdnem egy ezredfordulós gépen müködik így a pufferelésre nem lehet fogni a géped problémáját!

Mivel annyit írtál, hogy fagynak a böngészők a farm miatt és a takarítás gépújra inditás nem oldja meg a problémát. Javaslok egy windows reinstallt, ha a gép újrahúzása sem oldja meg a problémát akkor érdemes a problémát hardverben keresni. Ha lehetőségetek van az alkatrészeket külön külön tesztelni akkor könnyen meg lehet találni a hiba forrását! Én elsőként a memóriát tesztelném.

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, az a mosoly jel nekem is tetszett.:)

Lehet nem ártott volna az ismertető átolvasásával kezdeni a dolgokat.:p

Cseresznyepaprika összesen: 260 db
    Cseresznyepaprika küldetésbe: 125 db
    Cseresznyepaprika tüzes puncshoz: 135 db (1 db tüzes puncshoz 5 db kell)

3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szerintem - persze ez csak az én véleményem/ saját farmommal kapcsolatos tapasztalatom - a felröppenők mennyiségét befolyásolja, hogy valaki prémium előfizető -e (mint az a prémium leírásában is szerepel), hány Páncél Pannija van, azokat hurcolássza-e, és milyen a kupája, vélhetőleg a farm szintje és kevésbé a farmos "szerencse".
    A mamutokat én azóta aratom kézzel, hogy mióta nem vagyok prémiumos előfizető, bár a kupáim 30/30-k,néhány eventen géppel aratva sokkal kevesebb felröppenőt adtak, viszont kézzel azokon az eventeken is 100%ban adták, ahol sokan nem tudták befejezni az eventet a kevés felreppenő miatt.
    A javaslatomat egy - a mamutokat géppel arató, de azokra kevés felreppenőt kapó - Gazdatársunk panaszára írtam, segítő szándékkal. Nyilván, ha valaki géppel is 100%-ban kapja a mamutok felröpijét, annak szükségtelen kézzel próbálkoznia.

4. padamak

padamak Fórum nagymestere

Ügyes vagy! :eek: És a többit majd visszaváltják neked:
    A fel nem használt Cseresznyepaprika az event végén automatikusan beváltásra kerül:
    4 CSP és 5 TP jár értük darabonként

Hmmmm....:sleepy:

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is összeomlik a Firefox minden aratásnál,újra kell indítani.Nehéz lesz így vele dolgozni.Át állok másik böngészőre,hát ha azal jobban sikerül.Ki van tisztítva minden,régi Flashpaver törölve,,újra telepítve,dettó a Firefox is!Délelőtt végeztem el ezeket a feladatokat,hogy beinduljon a gépem.Minden helyen jól működik,csak itt a Farmeramánál nem.
    Mindenesetre a 27 tüzes puncs készen van, minden növény felszaporítva és 1x1-be vetve.De milyen áron? Megyek keresek másik böngészőt.

Cyra65 likes this.
  6. fater030

fater030 Junior szaki

Mond a címet hol lehet kabiban flangálni megyekén is itt nagyon de nagyon meleg van
    Lehet a legmodernebb géped 1000Gb rammal is ha egy alkatrész nem mükdik megfelelően

7. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Lehet nem ártott volna az ismertető átolvasásával kezdeni a dolgokat.:p

Cseresznyepaprika összesen: 260 db
    Cseresznyepaprika küldetésbe: 125 db
    Cseresznyepaprika tüzes puncshoz: 135 db (1 db tüzes puncshoz 5 db kell)
    [/QUOTE]
    Szia! Olvastam......csak nem láttam...........
    Hajnalban keltem, 70 fokos konyhában izzadtam egész nap, lehet szőkébb vagyok , mint gondoltam :music:xD
    Valamire csak jó lesz, másra nem elrettentő példának......xD

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Olvastam......csak nem láttam...........
    Hajnalban keltem, 70 fokos konyhában izzadtam egész nap, lehet szőkébb vagyok , mint gondoltam :music:xD
    Valamire csak jó lesz, másra nem elrettentő példának......xD[/QUOTE]
    Szia!
    Semmi sem baj van egy tökéletes rendszerünk ami csp-re és tp-re fogja váltani Neked az event végén, :) valamit visszahoz a konyhára a felesleg, és legalább nem kell tovább számolnod, a felröpiket, biztos lehetsz benne, hogy megvan és ez nagy előny:D:D:D

9. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

Szia ,szerintem ez két nap.

10. barracuda

barracuda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem kellett volna beírni, az eventhez, hogy technikai okok miatt 1 órával korábban kezdődik??! Mondjuk úgy reggel legalább!
    Legalábbis nem olvastam sehol sem!

Last edited: Jul 20, 2015
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is azt írtam nemdebár ?

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az event a kiírásnak megfelelően 14 órakor kezdődött.

times84 likes this.
  13. imike911

imike911 Fórum hercege

Na, én ezzel úgy vagyok, mivel nagyon-nagyon sok helyem van a szigeten, először ott fogom tartani a kitehetőket. Természetesen a felhőt is meg akarom szerezni, aztán ha úgy adódik, s a szigeten ennél sokkal jobbakat tudok betenni, akkor beüzemelem a felhőt.
    Persze tudom, sokan vannak úgy, hogy tele a kincsesük (valaki, amikor az első virágos btp-s kitehetők megjöttek, már örömmel újságolta, hogy tele van vele a kincses), de én ezzel nem tudok versenyezni. Nekik nyilván más szempontjaik vannak. De a választás lehetősége szerencsére megvan.
    Ja, engem nem zavarnak a szürke felhők, van belőle néhány - a gazdakörben is akad még majdnem 60 befejezetlen (el sem kezdett?) feladat. Tehát a gazdakör királya sem ma leszek.

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én aztán nem vethetek a szemedre semmit, nincs event, amit baki nélkül végigcsinálnék.:D
    Ma be sem léptem a farmra, csak a várost nyitottam meg. Gondoltam, biztos, ami biztos alapon, még a kergéket sem aratom, nehogy valami hiba csússzon a számításba. Elkezdődött az event, megettem mindent, arattam volna s elkerekedett szemmel néztem, hogy a mamutok szélén kitehetők voltak.:oops: Tegnap elfelejtettem lecserélni őket:oops:, mert ugye belépek a fórumra s attól kezdve megfeledkezek a farmról.:wuerg: A gesztenyés felhőről lekaptam egy kitehetőt, ha bajok lesznek, akkor bevetem. De nem hiszem, hogy gond lenne, hisz a feladat 125 paprikájából már van 60, a puncs is keverődik.

15. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

Igen le fagy a kézi és gépi aratás is.Miért nem lehet javítani?

16. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok!
    149 felröpivel kezdtem, most 179 db van.
    Haladgatok. Magok már 1x1-be elvetve.
    Szép napot mindenkinek! :)

17. alpha58

alpha58 Rutinos

216 nál tartok, 0- perceset nem használtam. Megy ez szépen. Csipkebogyó 1 x 1 en elvetve.

18. vekony1

vekony1 Haladó

Nálam ugyanez a helyzet,pedig frissitettem is.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

A megfelelő frissítések után (flash player, Firefox böngésző és a Java) egy teljes géptakarítás is javasolt, a számítógép újraindításával együtt.

20. progabi

progabi Fórum biztosa

Szomorúan vettem tudomásul a számolgatásaim után, hogy ez a felhőm kimarad...:(>:(
    A legnagyobb jóindulattal is csak a 6/1-ig fogok eljutni holnap estig... Kár-kár-kár :wuerg:

csio70 and kutyaszálló like this.
Thread Status:
Not open for further replies.