"Ravaszdi" csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jul 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó neked .... Én még szinte sehol sem tartok ;(
    Nem tudom ma meddig jutok ....

2. R-TITTI

R-TITTI Utánpótlás-írogató

Ez az összejött a 260 felröppi.
    :):):)

3. bundi2

bundi2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Na mostmár tudom miért Ravaszdi az event neve. Ugyanis elmalmoztam tüzes puncsba a felröpiseket. Na nem 27t. hanem a dupláját is összeőrőltem. Tanulságul írom hogy ti ne tegyétek. Na most kezdhetem gyűjteni elölről a felröpiket. és csipkebogyóból is elment egy kevés.

Last edited: Jul 21, 2015
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Marika!
    Talán nem haragszol meg érte, hogyha kiegészítem a Te tökéletes leírásodat azzal, hogy én mit csinálok egy kicsit másképpen:
    1-5. pontot én is így csinálom, most a 0 percezést nem csináltam, mert nem volt rá szükségem, bár szupertrágyát igen. Nekem már megvan a felhő és a 2*2-es dekor is. Felviszem az ezüstökön keresztül a feladatsort a a tetejére és onnét fordulok vissza és szedem ki a számomra fontos dolgokat a kisebb szintekről. (nagyon régóta mindent kiveszek, mert szeretem befejezni amit elkezdtem, (de aki nem akarja az egészet megcsinálni, kihagyhat pár sort belőle, így időt és ültetést tud megtakarítani. Ha valaki úgy érzi, hogy a felhő és a dekorok a fontosak, de nincs az eventre elég ideje, akkor kihagyhatja a 2/2-3 (nem lesz narancs lúdja) és a 3 /2-3-ast nem lesz titokólja, de meglesz a felhő és a rávalók is.
    Nagyon jó munkát és sikeres befejezést kívánok mindenkinek!

5. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Eddig kész vagyok mindegyik feladat első részével, most várom, hogy 2 óra múlva arathassam a csillagvirágot, és így sztem kész leszek az összes feladat második részével is. A csillagvirág után megy egy kör a csipkebogyóból, aztán egy feles kör mindkét növényből, így a csipkebogyó meg is lesz, míg egy kör kell majd még a csillagvirágból. Ez sztem már marad holnapra, vagy még késő estig letudom, majd eldöntöm. Felröpik simán meglesznek, a puncs mind legyártva. Mindenkinek sikeres befejezést, a titkosakból pedig fejlődjön ki olyan ól/fa, amire vágynak.

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Mint olvasom a legtöbb játékos gazda jól áll a feladattal. Hasonlóan csinálom, mint Gyöngy és mások, ezüstön fel, majd visszafele. Szépen haladok, nem kellett bevetnem a nemesített növényt, mert a felröpik szépen gyűlnek. Szeretem én is befejezni azt, amihez hozzáfogtam, bár sokszor indulok úgy, hogy most néhány sort kihagyok. Rendszerint ennek ellenére befejezem, mert zavar, hogy nincs kész minden.
    Hajrá mindenkinek!

7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Tegnap estem be nyaralásból, most nem cipeltem a laptopot magammal, adtam a farmnak is egy kis szabit. :) Ehhez képest persze nem állok most jól. Egy hétig nem volt bekapcsolva a laptop, órákig frissített :D. A felszaporítást megcsináltam éjjel és ment egy kör csipkebogyó, felröpik megvannak, szószok a malomban elindítva ... megpróbálom a felhősort kiszedni. Leszedem a tölgyest, mert így esélyem sincs. Ma még itthon vagyok szabin, de holnaptól már meló. :(
    Apropó, nem tudjátok, hogyan kell kikapcsolni a szabadság módot? Vagy majd lejár magától?

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

ulmo12 likes this.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

10. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

Igazat kell adjak azoknak a Gazdáknak, akik munka, nyaralás vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudják befejezni az eventet, és ez miatt dühösek. Kell 3 aratás mindkét növényből 1x1-en, felszaporítás után, csatnival. Aki ma reggel aratta az elsőt, elment dolgozni, lubickolni, pihenni az délután egyet még meg tud csinálni, este pedig a harmadikat. Aztán másnap reggel a következő növény elsőjét, és ha nincs több ideje, akkor ennyi.
    Viszont nézni kell a jó oldalát is: ha nem lenne event, akkor nem lennének plusz ajándékok, csillagok, stb. Lehet nézni a rossz oldalát, de ha a hétvégére esne akkor előjönnének a "most üljek a gép előtt a hétvégén" írogatások, vagy a "folyamatos műszakba járok" írások, vagy a nem sok egy kicsit ez az eventmennyiségesek, netalántán a kiürül a pajtám írososak
    Sajna mindenki kedvébe nem lehet járni, de a többség örül neki, hogy van egy kis szín a játékban!
    amúgy jól jön mindig a TP és a BTP

11. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok!
    Helyzetjelentés: 27 tüzes puncs keverődik, 66 felröpim van azon kívül- ezzel nem lesz probléma, a maradék 60 összejön még ma szerintem. Úgyhogy következő aratásnál leszedem a szélről a fákat, mert így sosem lesznek meg a növényeim :S csipkebogyó 1415 van eddig, a másik még mind bevetve a földeken, szóval ezzel a részével lesz dolgom bőven. De azért biztos meglesz. Legfeljebb a végén kell használnom egy kis szupitrágyát. De a nyereményekért megéri, nekem tetszik-nincs sose farmaranyam titkosakra, csak nagy ritkán egy-egy fára, így mindig nagyon örülök ha titkos bigyó a nyeremény. Az más dolog, hogy manapság nem szokott újdonság kifejlődni belőle, de legalább bőven van minek örülnöm, ha most mégis :) hátha lesz végre kacsacsőrűm :inlove: Meg majomkenyér és kertiberkenye :music: és a kitehetők is jók, én is a farmon fogom őket tartani még egy darabig, elég hiányos a kincsesem, aztán később lehet felkerülnek a felhőre. Jónak tartom hogy mostanság a kitehetők btp-t vagy tp-t egyaránt adnak.

12. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!

Event letudva, felhő learatva,titok ólak,titok fák kihelyezve,(5óra múlva beérnek):inlove:
    Sok sikert mindenkinek!

13. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Gratulálok, ügyes vagy!

Jucus1949 likes this.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én lassabban haladok nagy farmomon 140 felröpi a két kissebben is 100+ felröpi az eventnövényekből 1000-es nagyságrendekbe van kivétel itt mert szupitrágya hiány van de estére már akkor is az első titkok meglesznek és nem lesznek titkok :D

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ügyes voltál, hogy megálltad, hogy ne vigyél laptopot magaddal.:D
    Mi sem fogunk vinni - legalábbis eddig úgy van -, pedig most kocsival megyünk, mert a tavalyi 32 órás buszozás embertelen volt.:(
    Miért kapcsoltad be a szabadság módot? Eszembe sem jutna, arra szórni a csillagot.

Az éjjel és ma megint rakoncátlankodott egy kicsit a játék, a tölgyeshez sikerült is szerencsésen karfiolt vessek.:oops:
    Meg ne kérdezzétek, hogy mit nyomogattam dühösen, hogy karfiol lett a vége:wuerg:... meg is trágyáztam, mire észrevettem.
    Gondolkodtam, hogy kivágjam vagy ne vágjam, de annyira leapasztottam a nemesítéssel a karfiol készletem, hogy megkegyelmeztem neki. Így viszont borul a tervem. Remélem azért ma sikerül befejezzem az eventet.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventnövényeket érdemes lenne feltenni a vetőtáblán a kedvencek sorába. :)

17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na igen, de valami csoda folytán akkor is a másik oldalról vetettem.:D
    Eléggé kómás lehettem reggel, ha azt sem vettem észre, hogy más a grafikája.:oops: Azt hiszem, csak akkor ébredtem fel, amikor láttam, hogy vizezve, trágyázva 7 óra az érésideje.xD
    Így legalább hoztam egy kis színt az eventbe, már nem unalmas.:D

18. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Szia! Te éjjel is csináltad? Mert ezt nem lehet másként. Úgyhogy aki éjjel alvás helyett is arat, hát egészségére. Mindenesetre máskor ilyen szűk határidőt azért nem kellene adni!

19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Miért nem kéne? Látod? Másnak a fele idő is elég volt...:)

Tudod, ha az 1 hetes eventek közben 2-3 nap múlva jönnek a kész vagyok írások, akkor ebből arra lehet következtetni, hogy sok a 7 nap! Magunknak generáljuk a problémákat...de ez viszi előre az egészet

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhősor aktiválva,event befejezve.Két farm eredeti formában visszarendezve.Éjjel 11-kor vetettem utoljára.Reggel fél hatkor arattam és vetettem újra. Szédült szántóra kirakva a maradék titkosak és egy kis kukorica.Utána jönnek rá az állatok.Most pedig terítek az ebédhez.Sok sikert aki még harcol a feladatokért.

Thread Status:
Not open for further replies.