"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Utolsó nap hirtelen úgy döntöttem nem viszem, már akkor telepakoltam két nagy sporttáskát. :D Nem bántam meg, jó volt egy kicsit elszakadni a játéktól, azt hiszem, akik így szívvel-lélekkel játszanak, mint itt sokunk, azokra kicsit rátelepszik a játék. Pedig a szállodában volt jó minőségi wifi is, igaz csak a hallban. Ott kellett volna szaladgálni reggel, este (esetleg délben) a kis laptopommal. :D Így viszont felhőtlenül belevetettem magam a reggeli rántotta- és nyugágyvadászatba :D :D , és napközben sem azon járt az eszem, hogy jaaaj aratni kéne. Egyébként szerencsés is volt a múlt hét, a ludast szombaton megcsináltam, és csak a minieventekről kellett lemondanom.
    Korábban én is elhatároztam, hogy a Bölcs Tölgynek azt az ágát én ugyan ki nem váltom, végül Rackónál az ajándékszint megtartása miatt csak kiváltottam. Most kapaszkodnom kell egy kicsit, de remélem, a felhősor meglesz. :)

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  2. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok! :)
    Event kész, kitehetők a kincsesen, sok sikert mindenkinek :)

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Én is arattam az éjjel,de igyekeztem éber lenni és sikerült bogyót vetnem.A tisztásra kellett még reggel vetnem cs.bogyót, a virágból kell még egy kör,5 körül kész leszek remélem,mivel a felröpik megvannak,nem kellett 0 perceznem sem,felhőm is megmaradt a következő event kezdésre.Azért nem veregetem vállon magam,még bőven hibázhatok,magamat ismerve.Egyébként elég rosszul alszom,nekem ez belefér,legalább hasznosan telik az időm.

hóóvirág, csio70, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Gratulálok !
    Még jó 3 óra nekem is, hogy beérjen az összes titokfa és ól a farmon és a szigeten, azon viszont nagyon meglepődtem, hogy csak 2-2 ezer tépét ad a felhő, de helyszúke miatt nincs jobb ötletem.xD Maradnak ott a kitehetők.

hóóvirág, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Igen éjjel is arattam,+ 3X vettem meg a nagy kosarat,(véletlenül)+ szuper trágya.Az elején le volt lassulva a rendszer és 3x kattintottam a vásárlásra. Így jártam.:)

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  6. Szama

Szama Fórum veteránja

Naaaa, mit sikerült kiforgatnom a party pörgetéssel??!! Hát a 200%-os TP bónuszt 24 órára!!! Jupppiiiii! Még soha nem sikerült kipörgetnem ilyen bónuszt, de más bónuszokat sem! Szóval nagy az öröm, lehet, hogy mégis aktiválom majd a gesztenyés felhőt, és sok szupitrágya beáldozásával, szegfűzöm egy kicsit, hogy ki is tudjam használni ezt a bónuszt. Egyébként vkinek van tippje a legjobb kihasználásra? Mindenkinek hasonló jó pörgetéseket a party pörgetésekkel!

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  7. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Hali mindenkinek,event letudva felho aktivalva,mamutok 3 teruletre visszarakva,pihi ujra...:D

hóóvirág, csio70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Mi ebből a tanúság? Legközelebb 1.5 napos lesz az event.

9. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na nálam viszont borult a terv :( Sikerült RACS nélkül aratnom ma, úgyhogy újratervezés van :)
    Azért remélem megleszek időben, szerencsére ma van időm ezzel foglalkozni.

csio70, Gio, Linden és 4 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Az sok !xDxD Kerekítsük inkább 1 napra!xD
    De ha jobban belegondolok, tegnap délután 14 órakor kezdődött és sokan ma délelőtt 10-re befejeztük, ez viszont nincs még 1 nap se, így legyen inkább fél nap egy 3 napos event, de mivel szeretek lefelé kerekíteni, így legközelebb egy 3 napos event mielőtt elindulna már legyen is kész és így nem kell farmot rendezni, nem kell csevegőt nyitni, nem kell az eventórát lesni, nem kell semmit sehova se beadni...xDxD csak írják jóvá a jutalmakat xD

11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Esetleg 1 napos és kezdés előtt félórával kapjuk meg a kiírást !:):):):) Milyen buli lenne !? Mint a régi szép időkben , azt se vettem észre, hogy event van, csak mikor vetni akartam, nézem mi a fene ez az új növény, persze ez se most volt !
    Yesss !xD

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hányszor írtam már el sem kezdődött de mán kész is vagyok:D ez is előbb utóbb bejön xDxDxD

13. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Szia!
    Bár ez nem az event csevegőjébe való ezért lehet, törlésre kerül.
    Ha már aktiválod a gesztenyést, szegfű helyett jobb a biogyapotot vagy a nőszirmot komfortozni. A szegfűnél a +25% szupertrágya hatás mellett 12% TP csökkentés is van, így valamivel kevesebb TP-t ad. Arról nem beszélve, mennyivel jobb ára van a biogyapotnak és a nősziromnak a piacon. Érdemes berakni egy répás kenyeret is, és ha vannak TP növelő kitehetőid, akkor azok is legyenek aktívak amikor 0 percezel. Én még be szoktam rakni ilyenkor 1 perecet (sóra), és 1 körözöttet (zselécukorra).
    Ja, és gratulálok a szerencsédhez :)

csio70, Gio, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kb egyformán állunk, darabszámra annyit vesztettem az egy területnyi karfiollal, ami még mindig nem érett be.:D
    Ha 1 nap alatt kéne megcsinálni, akkor össze kéne kapjam magam, mert abba baki már nem férne bele.:D Így 2 bakival is meglesz este az event.:D
    A 2 utolsó aratót csak holnap váltom ki, hogy legyen mivel kezdjem a barátság eventet.
    Most nincs 1*1-es hangulatom, így este mennek ki a kitehetők.

15. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

Gratula, akik készen vannak! Csak tudjátok sok dolgozó ember van, aki csak este ér rá egy kicsit és mivel dolgozik aludni is kellene. Ugy hogy köszi kedves "ráérők", hogy így kiszúrtok a dolgozó emberekkel. Ezeket az eventeket nem nekünk találták ki, hanem a dicsekvőknek, akik arra hajtanak, hogy mínnél előbb készen legyenek. Csak tudnám, hogy náluk,hol van ebben a játék, mert ez egy..... na mindegy. Szép napot mindenkinek.

rizsu66, vidám844, mirandilla és 6 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Akit ráérőnek nevezel nem tudhatod mért is van ráérőben, megkérdezem cserélnél némelyikkel mert én nem. Inkább hétfő reggel elmegyek otthonról és valamikor a hét második felében haza esek a melók véget de közben játszom is mert játszani jó. Írta egy dolgozónak látszó ember.

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  17. kami53

Nem ezzel van a baj, hanem miért kell dicsekedni. Ezzel minél nagyobb teljesítményt kérnek minél kevesebb idő alatt. Itélkezni pedig nem akarok senki felett. Mindenki ugy él, ahogy neki jó, csak legyen egy kicsit figyelemmel a társaira.

vidám844, mamszi5107, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. erikazsuzanna

erikazsuzanna Utánpótlás-írogató

Hát nem tudom miért szabták ilyen rövidre az eventkét, és ha már ilyen rövid akkor miért méretezték el a beadandókat. Nálam a paprikával és a felröpivel lessz baj, lehetett volna az event idejéhez mérni a beadandó növényeket és a felröpit.:oops:

pukinyúl kedveli ezt.
  19. kami53

Még hozzáfűzném, hogy nem mindenki játszhat a munkahelyén. És hidd el, így nehéz teljesíteni.

rizsu66, mamszi5107, Mikulás48 és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia dolgozó breki!
    Le merjem írni? Lehet, hogy rosszul teszem, de akkor is leírom készen vagyok és aludtam is az éjszaka, igaz szabadságon vagyok itthon nem dolgozom:)

csio70, kisszakács75, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.