"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia, na látod igazad van ha nem kapkodtam volna már készen lennék,de ma már 2 X leadtam az összes csillag virágomat mert azt hittem már elvetettem,így csak este 9 körül lesz meg a felhőm is,
    pedig csak a szaporításhoz használtam szupit!,de hajnali 4-kor arattam.

-gyöngy-581, kisszakács75, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. pikom

pikom Fórummogul

Szia :)
    Elég gyatra a felhő.. csak a titok-ól/fa miatt csináltam végig a 6os feladatot :)
    A magyar ágyás szép TP-t ad (be is biggyesztettem a sok cseh közé.. alig tűnik ki :p de azért látszik melyik nemzet az erősebb, melyik szórja meg jobban a játékosokat TP-vel :p)
    Pláne ha tojásokat és a 2 tp növelő terméket is beszámítom, már több tp-t ad, csak ez a kitehető mint a felhő :D

hóóvirág, csio70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Tisztelettel kérdezem a kedves moderátort aki törölte a hsz-m , hogy milyen szabályt sértettem meg?. Tudtommal nem írtam semmi olyant amit ne bírt volna el a szabályzat. A hencegést csak hencegésnek lehet nevezni és az általam ídézett hsz igenis az volt, és nem csak engem irritált hanem mást is.

mamszi5107, -jancsiszeg- és bundusz68 kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Minden alkalommal elmondom a csevegő topikoban, hogy itt személyeskedésnek helye nincs. Egymással ne foglalkozzunk, nem azért vagyunk itt, hogy ellenségeskedés vagy vita legyen belőle.

hóóvirág, Timi-pagony, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

a tikifa csemetéimből ezek a fák fejlődtek ki:
    - kivi XXL
    - 2 gránátalma XXL
    - 2 pisztácia XXL
    - guava XXL

- gránátalma XL
    - pisztácia XL
    - brazil dió XL
    - csillaggyümölcs XL

- licsi XL
    - sárkánygyümölcs XL

Szeretnék nekik vonatjegyet venni, de sajna nincsenek sínek a szigeten ...
    Aki kész van, annak gratula, aki még termeszt, hajrá! :)

Utoljára szerkesztett: 21.7.15
    hóóvirág, csio70, glade és 13 más kedveli ezt.
  6. -East17-

Sziasztok!

Körülbelül az előbb említettem, hogy nincs személyeskedés, egymásba belekötés. Úgy látom, túl könnyű az event (de valószínűleg az összes többi is az volt), mert az unatkozó játékostársak egymás piszkálásában élik ki fölös energiáikat (ahogyan az előző alkalmakkor is).

Ezt a tendenciát kérem, hogy fejezzétek be, itt és most. Köszönöm!

times84, hóóvirág, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  7. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Csak egy észrevétel és egy megjegyzés.
    A Barátság napja event 7 napos
    A Barátság napja felhősor akció 6 napos
    A "Ravaszdi küldetés" Magyar nemzeti event CSAK 2 (kettő) napos. Vajon miért?
    Tudom nem kell mindennek a miértjét keresni de nekem ez nagyon furcsa.
    Üdv: dalmata10

surda39, nyafi70, maklarimama és 9 más kedveli ezt.
  8. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nemsokára készen vagyok, (még 10 csipkebogyót, és 80-nal több csillagvirágot kell ültetnem) de a beadással kivárom az event végét - a második sorbéli 24+38órás farmmunkásokat majd akkor aktiválom. Hátha belenyúlik a Barátság eventbe... :sleepy:
    Amúgy a Tisztáson kint hagytam az összes mamutfát az event idején, hadd termeljék a szupitrágyát. Közben a Bahán is növényeket termesztettem, hogy kihasználjam a RACS hatását.
    A titokfáimból említésre méltó a szigeten egy majomkenyérfa és egy cédrát; a főfarmon csak XL és XXL-t kaptam, a legjobb a bodza volt o_O
    Most pedig trágyát termelek tyúkokkal, ezerrel (azaz 88-cal) - hiánycikk és egyre jobb ára van a piacon. 8)
    Hajrá, Gazdák!

Marika312, _Cygnus_, nyuszika215 és 8 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hasonlókat kaptam én is.Elkülönítettem őket a pajtában,hogy pihenjenek az utazás előtt.Egyszer csak megérkezik az a vonat!

Jucus1949, csopke1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok,
    a farmos titokfáim:
    - 2 őszibarackfa XXL 8)
    - 2 bükkfa XXL
    - 2 sárgabarack XXL
    - 2 fenyő XXL

- mandulafenyő XL
    - sárgabarack XL

- mandula XL
    - körte XL

Elégedett vagyok, újdonságot ugyan nem kaptam, de nem is nagyon szoktam.
    Az őszibarack XXL-nek és a fenyő XXL-nek külön örülök,
    mert szerintem ezek a legszebb XXL fák, az őszit gyűjtöm is.
    A titokólakból már akármi lehet, nekem megvolt az örömem az eventnyereményekkel;)

hóóvirág, csio70, Ribiszke és 12 más kedveli ezt.
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! estere keszen leszek a magyar event -el :) baratsag napja fehosort megvettem be is aktivaltam ,nagyon tettszik jo a garfika es az erteke is jo , a baha pontok mindig jol jonnek :) tovabbi jo jatekot farmosok !

csio70, Marika312, Jucus1949 és 4 más kedveli ezt.
  12. -East17-

Csak nem akar befejeződni a műsor. A következő "fellépő" extra pihenővel lesz gazdagabb.

csio70, glade, vidám844 és 8 más kedveli ezt.
  13. -East17-

Breki!

Nem olvasok senkinél semmit, arra a supportnak van jogosultsága. Ha valaki kételkedik a neki írt levélben, vagy olyat talál benne ami zavaró, jelenti a supportnak, vagy tisztázza privátban a levélíróval, de nem a fórumon tárgyaljátok meg pro és kontra az érveket valakivel kapcsolatosan. Ez vitára és személyeskedésre ad lehetőséget amit itt is megtapasztaltunk azonnal. Pont.

Peszi2, csopke1, gyulagazda45 és 5 más kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

A titokóljaimból ezek lettek:
    - sünodú 8)

- 2 egérlyuk
    - macskaházacska
    - narancs szarvasgomba malacfarm - föl sem ismertem, mert korábban nem építettem ilyen terményes ólat.

A sünikéket bármikor szívesen látom,
    a többinek jobban örültem volna, ha előtte legalább telefonálnak...

Cyra65, hóóvirág, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  15. 1Daisy

1Daisy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is azok között vagyok, akik nem fejezik be ez az eventet. De szerintem csak magunkat okolhatjuk és nem kell elkedvetlenedni. Én például nem készültem rá, pár hete néztem az eventnaptárat, láttam, hogy lesz egy magyar event, aztán el is felejtkeztem róla. Tegnap délután észrevettem, hogy vannak új növények, ok, esemény van, 2x2, kacsakata, de éjszakára már nem eventnövény ment - vagyis csak 1x1-n a 6 órás, mert nem nagyon figyeltem oda:) Aztán reggel látom, milyen kevés idő van hátra, és hogy milyen sok növény kellene.. persze termelek a jó tp miatt, és hogy kiszedjek annyi nyereményt, amennyi csak lehetséges, de csak a magam tempójában.. valahogy eljutottam a 98. szintre, még bele sem kellett gebedni:)
    Szóval ez a hardcore játékosok pályája, akik készülnek az eseményekre, előre terveznek, mindig időben tudnak vetni-aratni, áldoznak rá szupertrágyát és állatokat, stb. Nincs ezzel baj, ilyen is kell, mindenkinek más okoz örömet ebben a játékban.
    Persze kicsit bosszant az újabb szürke felhő, de elvileg a felhősorok kezelésében várható végre valami pozitív változás.

Egy szó mint száz: csak lazán!

Harmony12, csio70, glade és 8 más kedveli ezt.
  16. fater030

fater030 Junior szaki

Pontosan ahogy mondod nekem is 3 farmon megy az event és 78-65-62-es farmon és úgy néz ki a 65-ös farm kivételével nem lesz csak meg az event amúgy a legkissebben és a legnagyobbon meglesz :D de még van bő 21 óra az eventből az sokra elég szóval arra sem mondom nem lesz meg

_Cygnus_, -gyöngy-581 és Gio kedveli ezt.
  17. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    Most vagyok estig , aratok-vetek, hajnalban megint, de szerintem így kevés lesz végig vinni.....
    A felhőt kiszedem , mert az kell, aztán meglátjuk.
    Jó játékot mindenkinek!

hóóvirág, Jucus1949, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Kevesebb, mint 24 óra van az eventből és én még sehogy sem állok... :S
    Fene vinné ezt az állandó pakolgatást...... :S >:(>:(>:(

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

50 felröpi hiányzikk 1 kör csipkebogyó ami éjjel lemegy meg 2 kör csillagvirág :D ami fél 8-kor indul 11-kor indul a bogyó reggel a másik csillagkör és kész szerintem hosszút sem kell éjszakára ültetnem mert meg lesz az eventnövényből a felröpi a következő 1-2 órába meg érkeznek az első titkok

kisszakács75 és Jucus1949 kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na, sikerült izgalmamban elszámolni magam:D:D:D 3 területen ültettem el az utolsó adag csillagvirágot, pedig kettőn is elég lett volna. Még szerencse, hogy a lila a kedvenc színem:p Utána még kell egy kör csipkebogyó is, és kész leszek;) a Bahán már kint vannak a titokfák, a farmosokat majd a csipkebogyóval együtt teszem ki, utolsó aratásra készen lesznek azok is, az ólak pedig reggelre lesznek meglepik! Remélem kapok pár retró hódot, mert nagyon kevés van!!!:inlove: Jó kis event ez, kicsit túlizgultam az elejét, de sikerülni fog:oops:

apuci30, tuti meglesznek a röpik, a csipkebogyó elég jól adja!

Ügyesen, lazán, van még 20 óra hátra! Hajrá mindenki, aki még csinálja-velem együtt! Meglesz!

csio70, he1951, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.