"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Huu szorít az idő,csak sikerüljön... :)

csio70, nyuszika2003, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

amúgy elég döcögösen indult az event ma tudtam csak az első dolgokat beadni de azóta minden aratásnál 1-2 feladat meg van olyan 60%-ban volnék kész

he1951, csopke1, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most tünt föl, hogy nálam a 3/ gyémánt 4 csillagot ad...miért?

4. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

szerintem azért, mert ott csak a matricát lehet megszerezni. ha választanom kell, akkor tuti nem ezt a szintet teljesítem, és ezzel biztosan sokan vannak így. talán ezzel akartak kompenzálni

5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Nem tudom kinek könnyű nekem minden event nehéz! Általában utolsó nap tudom befejezni. Kiszedem a kitehetőket aztán sorban amit tudok! Hőség van mindenki kicsit nyűgös nem tapasztaltam eddig vitát inkább segítőkész játékostársakat találtam! Nekik köszönhetem,hogy lassan de haladok!

csio70, nyuszika2003, dalmata10 és 5 más kedveli ezt.
  6. padamak

padamak Fórum nagymestere

Azért, mert a 6/ sorban az ezüst 2-t, az arany 3-at ad, az összesen 5, tehát hogy az egy sorban szokásos 6 kijöjjön, "felturbózták" a 3/ gyémántot 4-re... 8)

7. vidám844

vidám844 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem se könnyű az event mert munka mellett nem igen teljesíthető a kétnapos event , de belevágtam jutok ameddig jutok,a magyar zászló már meg van.

GA-BI-O-Farm, csio70, maklarimama és 6 más kedveli ezt.
  8. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Egyetértek, munka mellett ezt az eventet nem nem lehet megcsinálni, pedig hosszú ideje mindet megcsinálom, ha megéri, ha nem. Azért a zászlót én is kiszedem. Ha legalább estig kitolnák a befejezést, lenne esélye a munka hőseinek is. :cry:

vidám844, boldika88, maklarimama és 2 más kedveli ezt.
  9. progabi

progabi Fórum biztosa

Jelentem, kitehetők, felhő meg van, aktíválva. :D A többi apróság vagy meg lesz, vagy nem.

Linden, csio70, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ezen a farmon lett egy elmaradhatatlan hód a retro verzióból és a ++-ból :D a másik nem tudom hirtelen
    2 fából az egyik gránát xl és mandulafenyő xl
    a gyerekfarmján egér és gólya
    a másik farmomon sárga tojástojó süni kivi sárga tehenészet és az 5-ik nem jut eszembe :D

csio70 és kisszakács75 kedveli ezt.
  11. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét!
    Gratulálok a befejezőknek!
    A felhő kiszedve és a zászló, most hogyan tovább?!:music:
    Olyan meleg van , hogy az előbb elhúzott a fülem mellet egy szúnyog és nem zümmögött , hanem lihegett xD

Lillapilla73, csio70, mamszi5107 és 17 más kedveli ezt.
  12. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Két munkanap nekem kevés, ez nem lesz meg. Nappal dolgozom, éjszaka alszom (vagy ezt el is hagyhatnámxD)
    365 nap van egy évben, abból nekünk csak kettő jutott.:cry: Korábban is ilyen rövidek voltak a nemzeti eventek? (ha legalább hétvége lenne, akkor lehetne óránként aratni, de így...)

Gratula, akinek sikerült!!

csio70, mamszi5107, Jennyke60 és 2 más kedveli ezt.
  13. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Volt az elobb egy olyan hozzaszolas valaki reszerol,nem tudom mar a nevet,hogy ez az event megint csak a NAGYPENZUEKNEK lett keszitve,erre szeretnek reagalni,hogy nem ertem miert van ez a sok negativ hozzaszolas a mai napon,semmi koze a feladathoz hogy ki mennyi penzt aldoz vagy nem aldoz a jatekra,valoban en is delelott kesz lettem,mivel szabin vagyok,sot azon leszek a jovo heten is es a kovetkezo eventet is egesznap fogom tudni csinalni,de amikor dolgozom akkor is kesz lett eddig minden eventem es sirankozom itt egesznap...Semmi koze a penznek ehhez a feladathoz...

csio70, Gio és kisszakács75 kedveli ezt.
  14. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Sajnos nekem nem lesz meg a MAGYAR event! Sajnálom.Hosszú idő óta ez lesz a második, amit nem tudok befejezni. Munka mellett nem megy. Tegnap 18:00-tól holnap reggel 6-ig napközben pedig munka, így lehetetlen befejezni.Kár,hogy pont a magyar event ilyen rövid, más ország eventjei hosszabbak szoktak lenni.Az ajándékok jók, de sajnos hiányozni fognak a kitevők itt is úgyan úgy,mint az előző halas eventnél. Jutok,amíg jutok. Sok sikert mindenkinek!

Gio kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom ismét unalmas este közeleg ezért elkezdtünk egymás zsebében kutakodni. Az ilyen hozzászólásokat mindenki tartsa meg magának. Köszönöm.

csio70, mamszi5107, times84 és 4 más kedveli ezt.
  16. Anlaca

Anlaca Járnitanuló

HMM:
    én is csinálom egésznap. De még sehol nem tartok. Pedig tolok mindent rá a cuccra ami csak van

17. uncsi66

uncsi66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Ezt az eventet csak az tudja megcsinálni, aki szabin van, van uram bocsá a munkahelyén rá tud egy kis időt fordítani. Nekem esélyem sincs a befejezésre, úgyhogy szelektálok, csak azt csinálom ami megéri. Kicsit furcsa, hogy más nemzetek eventjei több naposak voltak, nekünk meg jut két nap, és az is munkanap. Nem hiszem, hogy mi rosszabbak lennénk másoknál, többet érdemeltünk volna. Lehet, hogy elcsépelten, és hülyén hangzik, de nekem mint magyarnak ez rosszul esett, még akkor is ha csak játék. :(

Jennyke60, tla., imcsa1982 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Majdnem készen vagy. Az 5. feladatból a gyémánt van hátra, a 6. feladatsorból mindjárt befejezed az ezüstöt így marad az arany és a gyémánt. Ez a te meglátásod szerint semmi? Miért kell azt állítani, hogy sehol sem jársz?

csio70, hóóvirág, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  19. Anlaca

Anlaca Járnitanuló

Mert eddig tartott a trágya, szupertrágya készletem. És csak 17-óra van hátra ami nagyon kevés befejezni az eventet.

20. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Vagy én vagyok málészáj, vagy egy kicsit kevés az idő, de nagyon úgy fest, hogy nem fogom tudni befejezni. :( Mély meglepetésemre elég rosszul állok a gazokkal, épp hogy hozom a csillagvirágot, a csipkével meg eljutok, ameddig eljutok. Kicsit el is taktikáztam magam, de most már ez van.... :( Eredendően úgy gondoltam, hogy a gazokkal nem lesz gond, a felröpiktől tartottam - mostanában általában azzal szokott lenni a probléma. Na most fordult a kocka - a gazokkal van bajom.... :D Semmi sem tökéletes... :D

csio70, Pharmer500#2, nyafi70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.