"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

á dehogy csak kiírta,hogy 11 perc,azután átlépegettem meg visszalépegettem és már csak 6 perces voltxD
    nagyon meg volt kerdülve tegnap az egész ültetésnél:wuerg:

_Cygnus_, heureca3, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Drukkolok mindenkinek aki még nincs készen. Én is holnap utolsó pillanatban leszek készen, remélem jól kalkuláltam:D

Jánosgazda38, heureca3, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. Linden

Linden Fórumprofi

Tegnap nem volt gondom, de ma....
    Amikor ránéztem a csipkére, azt írta, hogy 43 perc, de azt is tudtam, h. 40 perce is már csak 43 percet írt, ezért ma egész nap nyomkodtam az F5-öst, majd mikor megelégeltem, az aratáshoz/ültetéshez állítottam a vekkert, nem a főzésidőhöz xD ;)

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok,
    event kész, minden beadva, a felhőn már ott csücsülnek a rávalók. :DRóka koma ráfizetett, mert jól befűtünk neki a jakuzziban, ebben a nagy melegben is, ráadásul. xD Mamutokat vissza is telepítettem már, hadd termeljék a kövi event kellékeit ;):), a titkosak még illegetik magukat a pajtában, majd holnap kiteszem őket, akkor is kell egy kis izgalom, nem?
    Megfontolt és kellő előkészület, ütemes aratás, egy kis odafigyelés (pl. a csatnira) és megy ez :p.
    Na, szaladok a másik farmra is beadni a cuccokat, mert az is kész.
    Aki végzett annak gratula, aki még csinálja, annak hajrá! :inlove:

Anita, alpha58, maklarimama és 9 más kedveli ezt.
  5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    :)

Tegnap ugyan azt írtam, hogy nem nyúlok a feladatokhoz menet közben, mert szeretném látni, hogy hol tartok a növényekkel, de mindjárt kész lesz a csillagvirágom, a csipkebogyóból egy, vagy két kör még, passz...
    Ha 3955 darabom van, akkor répás-almás csatnival egy kör három területen, vagy kettő? xD
    Hiába, no, a matek meg én... az ugyanolyan, mint a technológia, meg én...xDxD
    A Jóistenkétől ezt mínuszosan kaptam xD De szerencsére vannak mások, akiknek bőven jutott, ezért remélem, segítenek kikutakodni xDxD

Nno, szóval, el kell kezdjem beadogatni több okból...holnap dolgozom, és a Photon Browser segítségével fogok tudni aratni, meddig is...??xDxD kettőig...xD a fráááászt. Egyig. :sleepy: Most rögtön hazamegyek...xD És ha valami közbejönne -Nem és nem fog -, akkor igazán nem szeretném elveszíteni a részfeladatok által kapott dolgokat..

Isten lássa lelkem, én aludtam rendesen az éjszaka, szupitrágyát a felszaporításhoz használtam, meg most (úgy emlékszem xDxD) ,de szóval, Isten lássa lelkem, én ma egész nap kint feküdtem a tengerparton, és olyan szépen, időre elővettem telókámat, és mint a szorgalmas diák leszedegettem az eventkéket, hogy csak na...de még én sem vagyok kész xDxD

Olyan nagyon ügyesek vagytok, akik készen vagytok, hatalmas gratula Mindenkinek! :inlove:

alpha58, magdi06, nyuszika215 és 11 más kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Későn kezdtem tegnap, de most úgy néz ki, hogy a felhősor biztosan meglesz. Aki bagoly típus, jöjjön, én itt leszek kb. éjjel egyig. :) Addig gyorsan összedobom a holnapi ebédet, miután a délutáni hőségben kómában aludtam. :D :D

alpha58, nyuszika215, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  7. htezs

htezs Aktív író

szép jó estét mindenkinek...

azért egy kicsit hosszabbra is hagyhatták volna ezt az eventet... mééért pont a magyar eventet rakták ilyen rövidre...
    nem nyürrögni akarok,de most például folyamat dolgozok igy szinte alig tudok aratni és vagy meg lesz vagy nem elven van az egész....
    mindenkinek sok sikert és ajándékot mindenkinek :)

maklarimama, heureca3, igalializ és 4 más kedveli ezt.
  8. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Nekem már csak kevéske növény kell, gondolkodtam, hogy felkelek hajnal 1-ig .. de inkább nem :D , mert gondolkoztam, és úgyis készen leszek holnap délig .. én még nem adtam be sehová semmit, nehezen bírom, de majd csak holnap a finisben csinálom meg. ;) :)

alpha58, benedekbobe63, Linden és 5 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))
    Ma délutános voltam, így a fiam segített, ennek ellenére nem leszek kész teljesen az eventtel, de a fő dolog a magyar "szőnyeg" az megvan és a Kincses szigetet díszíti.
    Ebben a melegben jólesik egy kis nevetés, jöjjön akkor egy kis munkahelyi történés:)

Szólítottuk a következő pácienst, jött is egy 89 éves alacsony kis ősz bácsi, aki olyan hangosan beszélt, hogy többször is rá kellett szólni, vegyen le a hangerőből, erre a füléhez nyúlt és feljebb tekerte a hallókészülékét.Kérdezi a Főorvosnő, mi a panasza.
    Erre se szó se beszéd pillanatok alatt lekapott magáról minden textíliát és ott állt előttünk, mint egy ma született bárány.
    Mindenütt tele kiütésekkel, mondom mindenütt.:eek: Szegény megint teleitta magát tejjel, pedig tudja, hogy tejérzékeny, de nagyon szereti, mondta ő.
    Jól van fel lehet öltözni, szólt rá a Főorvosnő. Muszáj?-kérdezi a kisöreg, mi meg csak néztünk rá, még a számítógépen az orvosi program is újraindult döbbenetében. Persze, hogy muszáj- válaszolta a Főorvosnő, hacsak nem akarja már a ma estét a Pszichiátrián töllteni.

Erre villámgyorsan felöltözött és azt mondta, ne haragudjunk rá, nem tehet róla, de 20 évesnek érzi magát, pedig mindjárt 90 lesz. Na látja- válaszolt a Főorvosnő, mi meg 50 évesek vagyunk és 100-nak érezzük magunkat.xD

Ebben a melegben ez még igaz is volt, rengetegen jöttek különböző rovarcsípésekkel, kiütésekkel. Mindenki vigyázzon a strandon ilyenkor rengeteg "dolgot" be lehet szerezni, aminek nem látjuk hasznát, csak a kárát.

Most mentem aludni, feltéve, hogy tudok-e ebben a nagy melegben;)

csio70, Momsza, Lillapilla73 és 18 más kedveli ezt.
  10. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia, kitartás, még van egy éjszakád és egy délelőttöd, attól függően, hogyan dolgozol. :) Na a számolásról: ha mindent letaroltál a főfarmon, szédült szántón és a tisztáson, akkor mindkét növényből cca. 3 kör és kész az event. Ha nem akkor számolni kell, melyik földterületen hány 1x1-es kiskockád van, *4= bruttó hozam, ill. *3= nettó hozam az 1 db visszavetése miatt. Fog az menni, csak ügyesen és kitartóan!
    Nekem sikerült befejeznem, félig-meddig a farmot is visszarendeztem már.
    További jó aratásokat és játékot mindenkinek!
    Jó aratást

kutyaszálló, ulmo12, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  11. igalializ

igalializ Utánpótlás-írogató

Jó neked,nekem sajnos ez nem fog menni kevés rá az idő!!!

Andersen-farmer és genka53 kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jujjj, de nagyon köszönöm a válaszod! :inlove:
    Még nem estem kétségbe, tartok, tartogatok, kitartogatok...xD
    Leszedtem - majdnem mindent xD
    Az egyikből már túl is termeltem...

Gratulálok Neked is, és köszönöm :)

13. igalializ

igalializ Utánpótlás-írogató

Igazad van rövid az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heureca3 és Andersen-farmer kedveli ezt.
  14. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szép is egybe beadni mindent a végén de én a folyamatos beadás mellett vagyok mert ki tudja mi történhet pont az utolsó órákban elmegy a net, nekem kell elmenni valahová, esetleg jön a világ vége vagy valami hasonló.:oops: ( Veled ilyen nem fog történni!:))
    Reggelre meg lesz a felhő a kitehetőkhöz, a 2 es 3-as feladat arany gyémántjából biztos kimarad valami de nem bánom tényleg!
    Az éjszakás aratóknak sok csipkebogyót és csillagvirágot (csatnit nem elfelejteni!!!! ) a többieknek szép álmokat!

15. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sajnálom! :( Meddig jutottál?
    Nálam mindig a rekeszbe csücsül a csatni! ;) Azért ne vegyél rá mérget, hogy nem fog semmi rossz történni ... :D
    Azért reméljük, jó éjt mindenkinek! :) :inlove:

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha azt mondom, hogy 1 darab csipkebogyóm hiányzik, elhiszitek?:cry:
    Adna is a rendszer annyit, de én holnap akarok 400-at bedobni a munkásokért. Most vetettem egy 1*1-es és egy 2*2-es földbe is, inkább több legyen.:D
    Nehezen ment ez az event nekem, holnap már csak net vagy áramkimaradás kell legyen.

csio70, Momsza, dalmata10 és 10 más kedveli ezt.
  17. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Kicsi ország, kicsi event! De a magyar ügyes és így is megoldja!xD Speciel én nem biztos, az első és harmadik feladat megvan. reggelre beérőkkel elmegyek a 6.-ig,onnan még kiszedem a titokzatosokat, aztán ami marad elsakkozgatom a maradék feladatokra. ha este 6-ig tartana holnap boldogabb lennék, mert holnap kora reggel után már csak délután tudok farmozni, de ez van!

csio70, kutyaszálló, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  18. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia hóóvirág!
    Én épp az előbb lestem ki, minden event elején a modi hozzászólásában ott van, hogy segítség az eventekhez, itt találjuk a táblázatot, amiben le van írva hogy mennyi lesz csatnival (anélkül, 1*1-en, komfortba vetve, stb) a hozam. Én most úgy számolok, hogy kb 2000 lejön egy aratásból (1*1-en, csatnival), pontosan talán 2300 körül van ha minden csupasz, de így is úgy is, neked egy aratás elég és kész lesz :) szép estét Neked! :)

19. Linden

Linden Fórumprofi

Szia!
    Szerencsésen beadtam mindent. :)
    1, azaz egy db csipke maradt (volna, ha az utolsó kör alatt nem kapok még 5-őt), azt szívesen neked adnám ;)
    Az utolsó 4 darabot így is bele kellett szuszakolni a feladatba, mert alig hagyta magát xD
    A csillagvirággal már nem számoltam ki ennyire, mert -vekker híján- a vacsira ügyeltem. :D
    Stabil netet, áramszolgáltatót és jó éjt kívánok!
    Ui.: Egyébként nem feltétlenül 5 óra múlva adja a +5 darabot, szerintem frissíts egyet lefekvés előtt.

Utoljára szerkesztett: 21.7.15
    kutyaszálló, ulmo12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Beértek a farmosok is, pár xl, több xxl és 1 kowhai:D titokólak kirakva, felhő aktiválva, a 2es feladat melósaihoz minden betárazva. Pont.
    VÉGEZTEEEEEM!!!!!!!!! Jó éjt, és aki csinálja még, HAJRÁ!!!!!!

csio70, Lillapilla73, brozsa és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.