"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok

Event letudva!
    Kis event volt. Most már jöhet a pihenés :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartást akik még csinálják.

Üdv: DRAGON86

_Cygnus_, Gio, Jucus19 és 4 más kedveli ezt.
  2. PettFarm

PettFarm Haladó

Azt hiszem ezt az eventet nem a keményen dolgozó kisemberek részére készítették.... Event letudva, nem csinálom meg, elnézést, de dolgozni és aludni is kell valamikor...

Gio, OJani, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    ezt az eventet nem lehet meghosszabitani mint az ejjelit?

kutyaszálló és yellowfire kedveli ezt.
  4. emancika

emancika Aktív író

Mit mondjak! Nem voltam képes éjjel kikelni az ágyból aratni, pedig ebben a melegben alig alszom, így nem is lesz meg az event, ha legalább tényleg háromnapos lett volna és nem kettő! :-(

Gio, kutyaszálló és yellowfire kedveli ezt.
  5. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok, jó reggelt!
    Itt még csak 20 fok van (lakásban 27...), úgyhogy frissen, üdén, jókedvűen! :)
    Az eventet én is befejeztem, még a titokólak beérését várom; a feladat 2. sorába beteszek 201 csillagvirágot és 200 csipkebogyót (marad 190 ill 1db 8)); a felhősoron a kitehetők "ontják" a BTP-t ÉS a TP-t... Jó kis event volt! Pörgős, szupitrágyaemésztős, szépajándékos. Köszi, BP! ;)
    Ja, szupertáp is legyen már a nyeremények között! :D
    Ééééés: termeljetek trágyát! Nálam már 792,14CSP/db ára van a piacono_O

Gio, -gyöngy-581 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Event game over! Nézzük ismét, mindenki maga tudja mi a napi dolga mennyit tud a játékkal játszani gép közelben lenni. Igen aki játszik az szereti e játékot viszont mi a fontosabb? Most én is megyek estig melózni olyan területre ahol nincs gép tehát estig nem leszek gép közelben és tudom ha nem tudtam volna itt lenni tegnap egész nap mert olyan helyen melózom ahol mehet a játék nem lennénk kész viszont én nem jönnék irkálni olyanokat mert tudom a másik dolog előrébb való mint a játék és a játék azért van kicsit kapcsoljon ki viszont sokan jöttök olyanokkal amit mindenki tud. Részemről ezért is tartom feleslegesnek azon negatív véleményeket mert inkább előbb nézzétek meg mért is nem vagytok itt. Igaz! Most személyes lesz elnézést Modi ha bünti mint tegnap is írtam vállalom,(természetesen nem cserélek senkivel mert az én életem így jó így szép ahogy van mert az enyém) ha tudnátok sokatokkal cserélnék párkapcsolat gyermek unoka stb ennél szebb nincs is megírtam ha nekem lenne biza nem is játszanék mert nem lenne rá időm, nektek sokatoknak ez mind megvan ezen belül meg kikapcsolás kép játszotok is és van a másik oldal azért van itt mert ....... nem leszel kész na és elnézel valamerre és látod azt amit sokan nem láthatunk nem bántani akarok hanem megértetni aki itt játszik az tartson össze és segítse a másikat és örüljön ha kész van ha meg nincs annak az oka ott van amit tud. Gondoljátok át köszönöm! Legyen szép napotok üdv nektek egy játszótársatok.:)

Utoljára szerkesztett: 22.7.15
    greenfields, SenseiZen, terika01 és 24 más kedveli ezt.
  7. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok!
    ÉN itthon vagyok betegállományba igaz tegnap du elment a net estére vendégeim voltak 1 aratás kimaradt nem vásárolok csomagot meg minimálisat költök a játékra de játszom rendszeresen.Most léptem a 93 szintre bahán 131 szinten állok.
    Érdekes ez az event ez szerintem a pénzről szól ha megveszed a csomagokat sikerül befejezni ha nem és bejön krakk egy áram kimaradás vendégek akkor így jártál és játszottál egy keserű édeset.
    Szeretem az eventeket befejezni általában sikerül is.
    Ez nem biztos ennyi növényt letermelni úgy hogy háztartást is vezetsz nem igazságos

Cyra65, vje0315, -Joe8- és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    utolsó körök elültetve,remélem sikerül be is adni őket:)
    meg van a felhősor , a két kitehető,még fontos volna a zászló:inlove::inlove:
    ha a többi nem lesz meg az nem baj,de azért küzdök8)8)
    szép napot mindenkinek,gratula aki már kész van és kitartást aki még csinálja:)

Cyra65, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. KryyZis

KryyZis Fórum-zöldfülű

Sajnálom, hogy pont a magyar eventnél nem gondoltak a "dolgozó" és "családos" emberekre... két nap alatt ezt esélytelen befejezni, sajnos még a minimumot sem tudtam hozni, így felhőm sincs, dehát ez van. Megpróbáltam, nem jött össze.

SenseiZen, Cyra65, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. Blindate

Blindate Haladó

Sziasztok!
    Az utolsó kört aratom hamarosan, kész lesz mindjárt az event. Könnyed, nyári event volt, még költeni se kellett rá. Igaz, szupertrágya és csatni van még raktáron. Ilyen melegben mit is lehetne csinálni, mint aratni?

Gio, Jucus19, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  11. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napsütéses nyári napot Mindenkinek!
    Azt hiszem, izzasztó idő mellé, izzasztó event jár. (Így gondolhatták.)
    Felhősor aktiválva.

Linden, kutyaszálló, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kis segítséggel én is készen lettem az eventtel, persze jobb lett volna ha több időt kapunk rá.
    Az ólakból retro++ hód, egér, macska, kivimadár és piros pulyka lett.
    Farmos fák: 6 db XL-es (dió, szilva, bodza, birsalma és 2 sárgabarack), 5 db XXL-es (körte, datolya, sárgabarack és 2 bodza) és egy kökény.
    Bahamás fák: 2 db XL-es (licsi, csillaggyümölcs), 9 db XXL-es (datolyapálma, kakaó, kamkvat, goji, pitomba és 4 pisztácia) és egy tamarindusz.
    Sajnos új fák és új ólak nem jöttek, de a kivimadárnak és a piros ólnak, valamint a kökénynek, tamarindusznak és az XXL gojinak, XXL pitombának nagyon örültem.
    Mindenkinek szép napot!

csio70, Linden, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Éjfél előtt befejeztem. Felhőt aktiváltam, titkosakat kiraktam, amik aztán ma reggelre megörvendeztettek mindenféle jóval. :p
    Ami említésre méltó, és nagyon örülök neki, egy kowhai és egy tamarindusz. Már ezekért megérte az eventet megcsinálni! :D

_Cygnus_, Linden, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt!
    beértek az ólak! vakond, béka, sün, 2 retró hód ++ ! Nagyon örülök a hódoknak!:inlove:

Linden, kutyaszálló, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  15. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Minden szavad arany! :)

_Cygnus_, Gio, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  16. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Hűsítő szép jóreggelt kívánok Nektek! :) (Nappal úgyis szénné sülünk.)

Ez az event fergeteges gyorsra sikeredett. Mármint a rövidsége. Sok dolgozó társamnak sokáig csípni is fogja, - főleg a szemét az aktiválatlan paszulysor! :oops:
    Most szabin vagyok, de azért a családot nem büntettem meg a fuvallat-rövidségű event miatt. Szúrós szemmel néztem a párom szemébe, mikor a gyerekeket másfél órával a tegnapi aratás előtt beizzította a strand-startra. :wuerg:Mit volt mit tennem, bosszúsan engedtem a boldog ugrándozásuknak, hogy máris indulunk... :oops:Hisz ez csak egy játék, - próbáltam elnyomni magamban a rossz érzést, hogy ezt az evventet se sikerül befejeznem, mint a horgászosat, vagy a feltöretlen kókuszdiót...:cry:
    Út közben egy drága ismerősünk telefonált, hogy átugrik hozzánk szerszámokért. Pont az aratás ideje körül vágódott be hozzánk...;) Természetesen mi nyakig a hűsító habokban...xD
    Mivel soha, de soha nem farmozott, de informatikus izét viszont magas szinten tanult, megkértem, hogy arasson-vessen, mert sosem fog teljesülni a három kívánsága...xD Simán beégtem nála a farm-bolondériámmal.:p
    20 percbe tellett, mire a kamrában megtalált és megevett egy RACS-ot, valamint megtalált, learatott, belocsolt három területet, de megcsinálta. Ha fordítva lett volna, szivacs-szindróma!xDxDxD
    Én meg addig a gyermekmedence szélén a zuhogó alatt verettem a hátam: Csak sikerüljön Neki!
    Igen, igen jól láttátok, én voltam az a bolond, aki a strandon a gyerekei helyett mobilon osztja az "eszet".xDxDxD
    Most arattam, beadtam mindent, elég mennyiségem lett.
    DE!
    Látom már nem nekem a dolgozó, családos, esetleg nyaraló embernek találgatják ki a mostani eventeket. Több családtagom, és ismerősöm már csak magának aratgat, nem fórumozgat, van aki egyre jobban hanyagolja farmját, és van, aki elköszönve, és bizony van, aki köszönés nélkül távozott. Kár..., értük is...
    Akik még hajtják az eventet, azoknak őszinte szeretettel kívánok sok sikert a befejezéshez! :)

17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát elég szük az idő, nálam most megy az utolsó kör bogyó és utána kész, elég sok szupertrágyám bánja, az utolsó körre is kénytelen voltam tenni, mert 10 órától nem leszek gépközelben. Ezt az eventet tényleg nem a dolgozó és családot ellátó emberkéknek tervezték.:sleepy:

mamszi5107, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

**Mazsola**
    Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

19. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Kész az event. Nem költöttem még soha a játékra, nem aratok éjjelente, mégis sikerült, és még ki is hagytam aratásokat. Csak vizzet és almás-répás csatnit használtam. Ahhoz képest, hogy rövid idő volt rá, volt olyan event, nem is egy, amire több idő volt mégsem sikerült befejeznem. De ez nem érdekel, mert ez csak egy játék! Ne haragudjatok, de nem értem azokat akik a családi háttérre fogja a sikertelen eventeket. Ebben az eventben is megszerezhető az ingyen munkások, amivel kb. 5 perc alatt lelehet aratni és bevetni a farmot. Nem hiszem el ,hogy nem tud ennyi időt rászánni! 5 perc szünet mindenkinek jár. Sorolhatnám, mi helyett lehetne beiktatni ezt az 5 percet......

_Cygnus_ kedveli ezt.
  20. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Szia!

Elnézést, csak gondoltam, itt többen olvassák... De megyek a másikba, köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.