"Ravaszdi" csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

én rendesen fogom vetni . nálam nincsenek szabályok
    semmi baj . mással is előfordulhat. nekem nincsen.
    de ha a salátát szupertrágyával vizzel és trágyával csinálod , akkor meg lesz az.;)
    42745263

.apa64., nyuszika2003 és iboly54 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, tényleg nagyon oda kell figyelni a gesztenyésre. :p Egy kis többlet szupertrágya felhasználással pótolni tudod, mert szerencsére azért nem olyan eget verő mennyiségű cseresznyepaprikát kell megröptetni. Egyszer én is véletlenül lekaptam nem sokkal event előtt , de szerencsére mielőtt vége lett volna, addigra ismét arathatóvá vált a felhő, így ki tudtam még használni, s nem kellett emiatt izgulni, hogy meglesznek-e a felröppenők vagy sem. Igazából ez sem lett volna tragédia, mert ugyan nem 0-perces lesz ilyenkor a vetés, hanem kicsit több, de megoldható a feladat. A másik dolog, ugye figyeltétek a felreppenők esélyének a növelésére szolgáló két paszulyt? Az egyik a "Sajtfondü - hármas vacsi - B.U.É.K!" sor, a másik a "Hókút, Jégszörf meg a jégpályán csúszkáló teve", amelyekből az egyik a Bahán, a másik a farmon növeli a felreppenők esélyét. Na, ezeket ma nagy ívben kikerültem, mert 48 óra a zárlati idő, és jobb ha már a hétfőn délutáni aratáskor megmutatják, mit tudnak. A mostani event rákészüléshez kihagyom az állatokat, mert múltkor 16 órásak és terményesek voltak kint s mégsem voltam velük elégedett. Csak a Bahán hagyok kint pár pandát meg a mogyorótaposót. Ott komfortba rakott gyömbérrel és a széleken nagy értékű fákkal, a farmon pedig komfortba rakott szegfűvel és a tisztáson mamutokkal várom az eventet. Mivel jól áll a Legendám, mindegyik ad 1-1 felröppenőt, így az aratás után nem sok híja marad azoknak. Azt meg már négykézláb is össze lehet szedni. ;)xD Jó startolást mindenkinek!:inlove:

kekmaci75, dereret, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sose bánd, a baráti eventre visszakapodxD a magyarra sztem nem érdemes bevetni, legalább is én nem fogom, amennyi felröpi kell az meglesz anélkül is:music:

dereret, csio70, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most jöttem nyaralásból.Mikor megláttam,hogy csak hétfőtől szerdáig lesz event,én nem erre gondoltam,hogy könnyű lesz. :D
    Bár lehet azért,mert én közben dolgozok. :(
    Mondjuk ez az én problémám csak,neked sok sikert hozzá!!

üdv.:apja

Zsofigi, csio70, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ha nem csinálom felhősor sem lesz,egyébként több oka van amiért makacsságom előtérbe lépett,a rövidsége,a neve,meg a gyenge ajik egy nemzeti eventnél,hiába minden a Székely makacs fajta.

északiboszi, kekmaci75, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Akárhogy is...én azért izgulok. Kivétekesen le fogom pakolni az erdeit is. Főfarmon szegfű, kergén szintén szegfű, pár színes kami és pár fa, erdein mamutok, óriás ólak és szegfű (a kivik, kacsacsőrök, tekik meg a jégmadár kapott egy esélyt) , bahán a frissen kiváltott zöld tea. Sztrágyám csak a felszaporításhoz van, ebbe a rövid időbe baki nem fér bele, szóval necces lesz...:oops:

most jönne jól az a kis táblázat, amit mindig elfelejtek eltenni, hogy a 4 meg a 6 órás növények hogy érnek a gyorsítókkal...

csio70, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Segítség-összefoglaló az eventek teljesítéséhez

kekmaci75, icus08, GA-BI-O-Farm és 18 más kedveli ezt.
  8. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

bokorugró133 és iboly54 kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

csio70 és Ria5805 kedveli ezt.
  10. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Meglepett az event címe.Én a "Ravaszdi"-t a rókával azonosítom...de mi köze a Magyar eventnek a rókához?
    Megfejtette már valaki?
    Volt egyszer Magyar event...az sokkal színvonalasabb volt.....ez nem igazán izgi.

csio70 és genka53 kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Mostanában ilyen rövidek a nemzeti eventek, nézd meg a svájcit is.
    Majd holnap kiderül, miért ez a címe.

kekmaci75, csio70, Bátyus és 6 más kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszi, neked is sok sikert, és mindenki másnak is! :) Holnap kezdünk! Mindenhová hosszú érésű van ültetve, remélem jól fognak szállni a röpik. ;)

csio70, .apa64., zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  13. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

szia. mizu?
    lehet hogy ravasz nép vagyunk?:p
    ha beborul majd kiderűl.
    lehet hogy mindeen országnak kell lennie egy eventnek. és ez esett ránk találomra.
    7 király koszorú: 427452638)
    ha meg nem akkor igy jártunk.
    ha meg sokat megyünk egy kis dombra lecsücsülünk.
    nekema szédült szántó megfelel.

én abban reménykedem hogy zuhognii fog. :D
    esernyővel fogok közlekedni.
    remélem bőrig ázok:p

Utoljára szerkesztett: 19.7.15
    bokorugró133, brozsa és iboly54 kedveli ezt.
  14. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Nem a rövidsége,a tartalma okozott csalódást.
    Remélem,holnap megtudjuk,miért ez a címe...;)

Gio, .apa64., _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  15. hablaty

hablaty Junior szaki

Hali:)Szerintem azért ez a neve,ha mesénél maradunk,mert van 1 híres magyar mese a Vuk:)"Ravasz mint a róka,jön,lát,győz,fut":)

kekmaci75, Gio, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:inlove:
    Lehet hogy Varun volt ravasz ennek az eventnek a készítése v jóváhagyása kapcsán:music: ravasz, mert kurta farkúra sikeredett és ravasz mert kimaradt belőle a szupertápxD

Gio, csio70, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  17. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Van több híres mese is....----és vannak gólyáink,fecskéink..no,és a Magyar vizsla!!!A rókával nem tudok megbékélni:oops:

18. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Kódorogtam egy kicsit a külföldi fórumokon, és a különböző eventleírásokból annyit sikerült kiderítenem, hogy az event a Magyar gyógyfürdőkultúráról szól, amit Matyi a liba szeretne megismertetni a farm állataival, de valaki ravasz módon (róka???) ellopja a meleg vizet.

kekmaci75, Magdusnéne, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Milyen jó nektek hogy csak ilyen gondokkal küzdetek:D

20. pipike72

pipike72 Utánpótlás-írogató

Nem kötözködve, de a svájci 3 napos volt ( 72 órás ), míg ugye a mostani magyar ténylegesen kettő napos ( 48 óra ). Azt hiszem nem ez a lényeg, ez független a nemzeti jellegtől. Én úgy gondolom, hogy egy havi event-tábla kialakítása komoly dolog és most így jött ki.

Gio és csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.