"Ravaszdi" csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jul 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elida53

elida53 Haladó

Akinek kevesebb az ideje erre az eventre, az spórolhat.A 2-es és 3-as feladatsor Arany és Gyémánt sorát ki lehet hagyni.A felhősorhoz és a kitehetőkhöz nem kellenek

2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Sziasztok! 130 felröpivel kezdtem :) de hogy ne legyen baki mentes a kezdés a 6 órás növénykémet 1*1 es földbe rakta el a munkásom!! :mad:ezért fizetéslevonás jár!!!!!:D talán a felröpim meglesz a növények miatt aggodalmaskodom!!!!

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Csak a mamutokat érdemes kézzel,mert akkor mindegyik ad 1 felröpit.Már sokszor kipróbáltam és műkszik!

4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia! A mamutfáknál nekem ez a tapasztalatom, és nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. 90 fölötti mamut mennyiséggel nem ez az első eventem, és nem ezek az első tapasztalataim.

hóóvirág, csio70 and Bátyus like this.
  5. times84

times84 Törzsjátékos

Jujjj--ez fájt :D Akkorát nevettem magamon./ ilyen elemi dolgot megkérdezni/ .azt hittem hirtelen valami csodaszer az aratóhoz :)

Gio, hóóvirág and csio70 like this.
  6. busand

busand Junior szaki

l
    legközelebb kipróbálom :)

csio70 and LBetti like this.
  7. B11000

B11000 Utánpótlás-írogató

Szia!

Én azért ezt nem hiszem, amíg egy modi meg nem erősíti ezt nekem. Kizártnak tartom, főleg azért, mert nincs is mihez viszonyítanod, hisz már learattad, honnan tudnád, hogy mennyit kaptál volna géppel. Nem igazán értem.

Pharmer500#2 and yokas like this.
  8. LongNight

LongNight Fórumgróf

Biztosan igazad van, még nem próbáltam kézzel, mert nekem géppel is adja 100%-ban;)
    Persze aranyos Pannikák is segítenek..:D

9. szélcsend

szélcsend Haladó

Küldtem baglyot...

iboly54 likes this.
  10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Felröppenők kivégezve,a főfarmon csináltam 3 kör 8 perces rózsát,most már csak a növényeket kell szaporítani:)

Gio, progabi, LBetti and 1 other person like this.
  11. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!
    2ik kör elültetve, meg kell lennie szerdára!! :D
    Felröppenővel senkinek se lehet gondja, ha ~100db-al kezdte, mert a maradék az eventnövényből becsurdogál :) (vagy ott van a jó öreg 0perces is) :D
    Hajrá mindenki! :)

12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ja, annyi Páncél Pannival, amivel Neked a retró hódok 100%-ban adtak a felröpit a múltkori eventnél, úgy biztosan nekem is adna.:) (Nekem múltkor a kis csillogó rágcsálók csak 50%-ban adták, így nem is sokat tündököltek kint a farmon.)

13. LongNight

LongNight Fórumgróf

Akkor cipeltem őket-megérte:inlove: / köszönet skalimacinak/
    Most, és általában 5-7 db/ terület, és adja, adja...:DxD

14. progabi

progabi Fórum biztosa

Úgy látom, egyformán gondolkodunk :D

pacimaci70, Gio, csio70 and 1 other person like this.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sütitörlés, ccleaner. Tegnap nálam is /sokunknál/ csak explorerrel működött a farm, takarítás után ma már semmi gond nincs vele. Segítek valakinek a magszaporításban, egyik böngészőn a saját farmom, másikon a másik van nyitva, de mindkettőn gyors az arató. Lehet nálad takarítás után sem működik, de egy próbát megér, hátha már nálad is kijavították a hibát.

Próbáld ki.:p A mamutnál a kezdetek óta eljátsszuk a kézzel aratást.

Egy modi ezt nem fogja megerősíteni, mint ahogy a kupa cipelésének vagy a Pannik hurcolásának hatásosságát sem erősítik meg, ettől még működik a dolog.

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kupa és a panni csak ott hat ahol ki van helyezve, tehát nincs okunk ezt nem megerősíteni. A kézzel aratással az a helyzet, hogy mivel pl. nekem géppel is 98%-ban megadja, nem próbálkozom kézzel küszködni, így megerősíteni vagy cáfolni sem akarok semmit.

17. B11000

B11000 Utánpótlás-írogató

Kedves -East17-!

Köszönöm, hogy válaszoltál, én is így gondolom.

-gyöngy-581 likes this.
  18. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

szerintem nincs hatással a felröppenőkre, hogy kézzel vagy géppel aratunk.

184 felröpivel kezdtem, többek közt mamutokat arattam géppel.
    Jó eventezést Mindenkinek!:)

19. -Dytty-

-Dytty- Járnitanuló

Szerintetek befolyásolja a felröppenők számát, hogy 2x2-es, vagy 1x1-es földben van a növény?

20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Csocso tech hirdetményekben írta, hogy a flesh 18.0.0.209 verzióját töltsük le. Én firefoxot használok nálam simán működik. próbáld meg te is, hátha neked is bejön. Az eventet 196 felröpivel kezdtem, szerintem is be lehet fejezni holnap estig, legkésőbb szerda reggelig.

Thread Status:
Not open for further replies.