Visszajelzés Rejtélyek karavánja - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 3.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Én még tegnap beüzemeltem a felhőt.

ildiko44, -Erbrow-, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  2. Bocibokréta

Bocibokréta Járnitanuló

Én nem tudok halat tenyészteni. Mi kell ahhoz?

3. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    A halat a 38. szintnél éred, attól tenyészthető. Más nem kell hozzá, csak a szokásos.
    Ezen kívül még a cápa tenyészthető hal. A szentélyből kiváltott cápa és cápatenyésztés kell hozzá.

4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok! A skorpió a leírás szerint ízeltlábú kategória, de a pajtába nem, így a játéknál elő se hozza nálam a betevési lehetőséget.
    Tud erről valaki valamit?:oops:A kész állatnál emlősnek írja, a kiteendő ólnak skorpió kategóriát ír

Kuzdern és Evita-55 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet csak az event felületen.... van megkülönböztetve:wuerg: hogy ne pazaroljuk mindenhova az új szerzeményeket:music:

-Fülemüle-70, jutka190226 és ho-hoboy kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Lehet, de egyszer már voltak ilyen eltérések az egyik szarvasnál és utána évekig nem lehetett sehova használni. :sleepy: Egyébként szerintem akkor jelezték volna. Mellesleg meg szeretem én eldönteni, hogy pazarolom-exDDe akkor miért ér most duplát, ha nem pazarolhatom?:pxD

Kuzdern, -Fülemüle-70, Amira09 és 3 más kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A skorpió ízeltlábú állat.

A tenyésztési event felületén azonban a teljesítendő feladatok között külön skorpiókra is szükség van.
    Emiatt van ez a látszólagos ellentmondás.

Van, amikor a feladatban a lenyíló beadási ablakban szerepel, de külön sorban ez az új állat az ízeltlábú csoport mellett.
    Van, amikor önállóan csak a skorpió készletből lehet a leadást, teljesítést megoldani.

Kérlek, ezekre figyelj!

Kérem Mindenkitől, aki olvassa, Ő/ ŐK is legyenek erre figyelemmel.

8. -Holdfeny-.

Ez egy őrült farmos játék;) Bármi előfordulhat:music:

9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszönöm, most már minden világosnak tűnik!;):)

10. -Holdfeny-.

Szépen lassan csinálom az eventet... :music:
    Azt terveztem, hogy kivárom a hétvégét... 8) de mégsemxDxDxD

11. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nem tudom hogy lesz meg a felhő, mert eddig 12 lejátszott játékom van... Nem tudom, hogy lehetne több, mikor ültetek, szupertrágyázok mindent, hogy hamarabb beérjen, érésgyorsítók és minden egyéb... még tenyésztek is.
    De lesz, ami lesz, még van vissza 123 óra, talán addig sikerül.

ildiko44, -Fülemüle-70, Amira09 és 2 más kedveli ezt.
  12. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Tegnap kezdődött az event, még 24 óra sem telt el. Van még belőle 5 nap. Ha minden nap 12 játékot tudsz továbbra is produkálni, akkor 2,5 nap múlva meg is lesz a felhőd. Ha minden további napon csak 6 játékra, tehát a felére, valód sikerül, akkor is meglesz az event vége előtt a felhőhöz szükséges játékmennyiséged. De egyébként, szerintem, nem jó csevegőbe írtad. :) Bár kétség kívül igaz, hogy a tenyésztés miatt van átfedés, tehát azt sem lehet mondani, hogy mellé ment. :D

-Fülemüle-70, böbe764, Amira09 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia!
    Kitartás, én 9 lejátszott és 12 tartalékolt játéknál tartok... :music: xxl fák és állatok vannak kint nagyrészt.. pl föld terület egy sincs..8) Holnap tervezek egy kis ültetést... 8) A felhő biztosan meg lesz... a végére;)

ildiko44, -Fülemüle-70, vihence és 3 más kedveli ezt.
  14. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Mivel én nem szoktam piacozni nincs olyan sok csengőpengőm, így csak 6 skorpió ólat vettem. Egy vadaskertembe annyi fér. Most rájuk várok, hogy tovább tudjak haladni. Közben tenyésztettem a jelvényekért a jelvények már megvannak már csak az utolsó beadáshoz kellenek a skorpiók ha nem tévedek az meg ráér. Tápom van bőven nincs akadálya a tenyésztésnek, de ha lehet spórolni akkor addig csak szaporodjanak. A kupiba ráérek az egy táposnál betenni őket.

-Fülemüle-70, Amira09 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Én is nagyon várom azt az egy tápos tenyésztést...
    Közben elkezdtem termelgetni a skorpió terményesét is , hogy mire ideér a gazdakör hozzá addigra meg legyen a kellő mennyiség nagy része;)

jutka190226, ildiko44, Ayrin67 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hát ja, jól gondolod, én ugyan inkább a bahára tettem volna, hiszen nem egy mediterán állat. Ráadásul nem igazán volt ez bezengve. Kerestem vagy 20-25 percet, mire itt a csevegőn találtam meg a választ.

-Fülemüle-70 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. böbe764

böbe764 Fórumlakó

Szerintem nem kötelező első nap letudni az eventet!:):p

18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

A fórum fő oldalán, a megszokott "Eventek" kattintható alrovat alatt közvetlenül, van egy "Fejlesztői blog" szintén kattintható alrovat. Ha a sor végére tekintesz, láthatod, hogy a legutolsó bejegyzés "Új állat - skorpió...". Ha ettől még jobbra tekintesz "A mai nap eseményei" vajszínű, vastag, fekete főcímes, zöld betűs összefoglalóra, az is tartalmazza. Vagyis minden pontosan ugyanott megtalálható, ahol már évek óta. Nem nagyon kell keresgetni, mert a megszokott, jól és könnyen elérhető helyeken megtalálható.

-Fülemüle-70 és vihence kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Felhő beüzemelve, jöttek bónuszok, így 10 skórpiólakkal megoldottam a beadásokat:D:p
    ha lesz még boom, vagy egytápos,akkor még tudok tenyészteni:)
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

20. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jó bummom volt :wuerg:

Volt egy tájékoztató, hogy ma 10-től boom lesz
    előtte teleraktam
    10 után megnyitottam
    és bumm!!!! egyetlen iker sem volt
    jól ráfaragtam -.-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.