GYIK Rendelési akciók (Pl. ajándék TP bónusz, kitehető tárgyak)

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Rendelési akciók

  A rendelési akciók keretében - például amikor TP bónusz jár Farmarany vásárlásakor - kizárólag az azonnali fizetési lehetőségek használatával kerül a bónusz jóváírásra.

  Ilyenek jelenleg:
  • Hitelkártya
  • Maestro
  • PayPal
  • SMS
  • Telefonhívás*
  • Paysafecard
  • Bigpoint Gamecard
  *A telefonhívásos rendeléskor csak akkor érvényes a bónusz, ha a rendelés befejeződik a bankolási akció végéig. Ha tehát a telefonhívás az akció lejártát követően szakad meg, technikai okok miatt a bónusz nem kerül jóváírásra.

  Azon fizetési módszerek használata során, ahol a rendelés kifizetése nem azonnal történik meg, hanem csak órákkal, napokkal később, a bónusz nem kerül jóváírásra. Ilyen jelenleg:
  • TrustPay
  Egy akcióban több TP bónuszt is meg lehet szerezni?

  Egy akcióban, egy napon a rendelések számától függetlenül csak egy TP bónusz jár ajándékba. Ha másnap ismét rendeltek (még az akció ideje alatt), akkor jár a 100% TP bónusz.

  Ebben az esetben azonban az új szabályoknak megfelelően nem a százalékok adódnak össze, hanem az idő hosszabbodik meg!


  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tp-bónuszok-kalkulációja-az-új-bónuszrendszerben-2012-07-17.1902/


  Mega TP akció keretében a 100% TP bónusz nem csak Farmarany vásárlása esetén jár, hanem például Prémium Tagság, Szezonmunkások, Party pörgetés, Szupertáp csomag, Hűségbónusz csomag vagy Kezdő Csomag megrendelése esetén is.

  A megrendelési akciók keretében járó ajándékok (bónuszok, stb.) csak abban az esetben járnak számotokra, ha a vásárlás ellenértéke az akció időtartamán belül érkezik be! A megrendelés elindításának időpontja irreleváns az akcióban való részvételt illetően.

  Copyright © 2010 - 2017 Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.