Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Ha nem is írod mit szeretsz, mi tudjuk :D Ha nem adsz, elvesszük, nem lekenyerezni akarunk, hanem lefagyizunk majd :D:D

kukac42 és kukori80 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Még javában szaporítok, de lefekvésig meglesz az 1x1. Hat óra tájt tudtam csak elkezdeni, de hát majdcsak meglesz, nem?! Azért csináljuk! Most 145 felröpinél tartok. :p Irány a 900 és a föle :D
    Üdv a szent családnak! Jó a pörgés, alig bírok visszaolvasni.;) Jó a móka, így szép az eventezés! Hajrá, mindenkinek sok felröpit kívánok!:):):)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem tudtok nekem annyi csokis fagyit hozni hogy én adjak 1 felreppenőt is :D:D:D:D
    Szia Genka.) Bőven van még időd és ahogy ismerlek biztos hogy kész leszel.) A felrepi is elég szép.

4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Nagyon messze még a vége és addig meglesz az. Nekem is ezt szokták írni. :)
    Jó eventet Neked is meg persze Mindenkinek!

Szia! Tudom,én is ott tartom őket,csak elfelejtettem írni. :)Kell oda ám a sok TP. Jó eventezést! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.14
  5. Pampalini*

Pampalini* Fórum-zöldfülű

Üdv. mindenkinek! 124 felröpinél tartok. Pár perc és aratom a harmadik kört. További szép estét. jó eventezést! Pampalini*

6. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Dehogy nem, vagy különben lenyilazunk :D:D:D

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

No én mára befejeztem. Az eventes első és második feladata teljesen kész van, kékzuza a földben, majd reggel aratok legközelebb:)

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Volt mit visszaolvassak, látszik hogy itt van a Kukori család. :D
    178 felröppenőm van. Most érik a 3.-ik kör komforton, azt hiszem még éjjelre is komforton hagyom, mert lusta vagyok földet cserélni, aztán holnaptól megy az 1X1. :D
    Szia Dia!
    Jó Téged is látni. :) Mindenki visszatalál a csevegőbe az új fórumon. :)
    De ügyes vagy! :) Megnézem az ötletest is.

9. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Azt hiszem nem rossz ;)

Ylyuszvölgye, boszieva és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Ency!
    Jaj, nekem még fele sincs meg. :( A növénnyel hogy állsz?

kukori80 kedveli ezt.
  11. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Szia!
    1683 + a szántókon és a bahán

12. DilóBringa

DilóBringa Utánpótlás-írogató

Szia legkisebbtesó =))

Én már nem tudom követni anyánk örökbefogadásait, te voltál az utolsó akit még számoltam x-)) No... semmi pánik, anyukánk felröpijéből jut neked is =))
    ÖÖöö.. a kukoricást ne is emlegessük, inkább beszéljünk a felröpikről =)) Én ugyan nem kapálok, letörik a karmom, no meg minek vannak akkor a munkások? Dolgozzanak csak éjjel-nappal, az a dolguk =))

13. kukori80

Ügyi vagy) Jesszus : kékzuza :D:D Holnapra nem tudom már milyen neve lesz szegénynek :D
    Szia Nóci.) Jól állsz, én reggelre már átpakolom 1x1-re.

14. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok, jó estét!

Hazaértem végre, neki is kezdtem nagy slunggal!
    Sikerült összehozzak 43, azaz negyvenhárom darab felröpit! o_O
    Elkezdtem a felszaporítást, még ma learatom az első kört.

15. kukori80

Ugye, ugye? Mondtam hogy ne kóborolj a kukoricásba :D Azért ne zsigereld ki szegény munkásokat: éjszaka hagyd aludni őket :D

16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

132 felröpivel kezdtem, de lesz itt még nyílzápor! Jó hír, hogy aki kizárólag a 3 kitehetőre és a felhősorra hajt, elég ha csak 15.800 eventnövényt és 730 íj-nyílvesszőt kapar össze...:D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ahogy elnézem, ez a :D színben tökéletesen megy a rucimhoz és a kalucsnimhoz, így ne csodálkozzatok, hogy nyakra-főre használni fogom...

gyongyvergazda, breki072, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak ennyivel vagy kész!!:rolleyes: Néz meg engem game over :p:D:D:D

Ylyuszvölgye, Tüsike56 és Ninett79 kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia Kata.) Egyáltalán nem rossz kezdésre.
    Tényleg tökéletesen passzol még a papagájodhoz is :D

19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

130 felrepi,2000 növény...a fákat fenthagytam,most váltok 1x1-re,sajnos a régi képem nem leltem,barátkozzatok meg ezzel is ;)

gyongyvergazda és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  20. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jöttem az eredménnyel! :) Kitaláljátok? :D 144! Annyi ám :)

Ylyuszvölgye kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.