Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bátorka

bátorka Járnitanuló

Nekem is tetszik, és már 263 felröppenőm van, biztos be tudom fejezni.

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szép reggelt! Sziasztok!
    Munkások és csatni aktiválva. A reggeli első aratás megtörtént. Következő munkások akcióra előkészítve.
    Megyek visszabújok még kicsit szundizni.

3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Lassan haladok, de biztosan. Azaz csak az a biztos, hogy lassan... Az 5. ezüstbe dobálom be a cuccokat, kell még oda némi búza (elsőként az íjászatra pályázom).

Nem bánnám, ha végre az eventnövények érési idejének csökkentésére is szerezhetnénk egy jó kis receptet (mondjuk hasonlót, mint a démoni bokréta). /Tudom, tudom. Majd egyszer leírom a fejlesztési topikba is./

:D A színe nem rossz, de valahogy nagyon furcsa ebben a zöldben a vigyorgó smiley. Mégis csak ezt használnánk legtöbbször...

Köszönjük, ha a modik az észrevételek közé azt is felveszik, hogy a szokásos sárgában jobban szeretnénk.

Ylyuszvölgye és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. Veg_

Veg_ Utánpótlás-írogató

Noci: Kata irta este hogy sikerült bejutni és bent maradni. Ez most egy próba, munkaidő kezdete elött próbáltam egy belépést a játékba, beléptem a fórumba, ezt a helyzetet elmentem a kedvencek közé, majd imádkozom, hogy visszakapjam a fórumom, mert anélkül nekem a játék kétharmada esett, a hangulatommal együtt :D Otthonról meg ami kis időm van, továbbra is játékra, nem irásra forditanám :)

Eventügyileg: termelek, oszt vagy meglészen valami, vagy nem, és majd meglátom utolsó nap, mit dobáljak be :) Egyre több a fa, ergo egyre kevesebb a vetőterület, és se fát (pláne mamutot!), se tölgyes állatot nem vagyok hajlandó egyet se leszedni event miatt már jó ideje :) Ami eventgaz összejön, azt behajintgálom ahova legjobbnak tünik, és kész :)

greenfields és Tüsike56 kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    A feladatból kapott csemetéből Mandulafa xl lett. Mit ne mondjak,ment a raktárba. :) Ma már csak fél 1 felé leszek,mert elfogyott a szupitápom és akkor érik be a növény.
    Szép Napsütéses napot Mindenkinek! :)

Zsu-muci és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  6. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok !!Majdnem lemaradtam a kezdésről mivel azt hittem szerdán indul az event ami nagyon tetszik .Az eventtel kapcsolatos HSZ-ket mindig elolvasom .mivel sok hasznos tudnivalót frissítetek az emlékezetbe.Ezért köszönöm minden segítőkész gazdatársnak !!Sikeres küldetést kívánok mindenkinek !Üdv Mária

Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek. Az első aratás megtörtént 7-kor /5 ó helyett,de ébredés később lett.3. feladatba kezdtem,az aranyhoz kell vagy 100 növény,de az csak fél egykor lesz a következő aratás után.

mária4702 kedveli ezt.
  8. Mester501

Mester501 Fórum-zöldfülű

hátigen elég sokat kell majd éjszakázni ezen az eventenis :(

-mianmar- kedveli ezt.
  9. boszieva

boszieva Fórumszaki

Jó reggelt!

Olyan, mintha kiröhögnénk a másikat! :D

Lassan haladok, 355 tönkebúzánál tartok.
    Viszont a felröpik jövögetnek rendesen!

10. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    Elsőre 114 felröpit adott.

mária4702 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  11. agi967

agi967 Fórum biztosa

Az ajándék partypörgetésből xxl-es szivarfát dobott a kerék.:D(és ez most jó,hogy zöld)

czutika és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:mad: Szép reggelt minden gazdának!!
    Party pörgetésen mi lehetett a nyeremény??..Nem más, mint Narancs lóistálló!! :mad:

Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia Anyus, szia család,

Sajna én most nem valószínű, hogy megütöm a család mércéjét. Ma elutazom és csak szombat délre érek vissza, nyett net közben. Igy az event teljes befejezésének lőttek. Addig is ültettem két kör szegfűt legalább a szupitáposhoz jöjjön meg a felröpi, annyi eventgazt is megoldók valahogy. Hazajövet után megpróbálkozom, de kevés reménnyel.
    Ti legyetek ügyesek, biztos vagyok sikerül majd nektek befejezni. A kérdés csak milyen hamar.:)

14. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    a party porgetesnel gombhal lett

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Lassan? 18 órával az eventkezdés után az 5. feladatba dobálod. :p Az 1., 3. feladat nálam is kész, a 2., 4. feladatból az ezüst, arany van készen.
    Szia Veg!
    Sajnos, ma már nem engedett be, ezt nagyon hamar korrigálták. :( Komolyan nem értem, miért nem maradhatott úgy. Ha segítség kell, úgyis meg kell adni az IP számot, aki meg csak kötekedni jár a fórumra, az nem a nagy farmjáról lép be. Szóval csak azokat zárták ki, akik nem tudnak mindig belépni a farmra.
    Olyan. Más fórumon se szeretem ezeket a nagyon vigyorgó hangulatjeleket, de zölden még szörnyűbb.
    Nem az tetszett, hogy szivarfát kaptál. :D

mária4702 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  16. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Szépet és jót mindenkinek! A nem jó kezdés ellenére szépen megy a munka,röpik jövögetnek,az első feladat kész a 4-ig pedig az ezüst. Remélem meglesz! Party pörgetésen gömb halacska!

17. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Szép időt, és jó gazdálkodást. Nem leszek péntek estig, ezért megkérném az összes szorgos gazdatársamat, hogy addig rám való tekintettel IS, és a többi lassabban haladó gazdatársért IS szolidalitásból pörgesse ki az összes szivarfát, és narilovat. :D;) (Nekem úgyis van igazi narilovaaaaam. :))
    Íjak száma: 283. Hát már dobogós nem leszek, de bizti haladok!
    Hangulatot tessék megtartani, mert péntek esti olvasáskor rötyögni akarok...;)
    Puszi Nektek: Ga

breki072, _Cygnus_ és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Aratva, ültetve, felröppenővel elég jól állok, az első három gazdaköri feladat kész van. Vagyis a 2. feladat gazdakörinél csak az ezüstjével, majd utoljára dobom be a többit.

Szia Anyánk!
    Most már jó a csoportos idézés lapozás közben is, legalább is nálam műxik.

Szia!
    Jó lesz a gőzösbe :) Jó munkát, és szép napot neked is :)

Szia!
    Nem értem miért kell éjszakáznod. Én soha nem éjszakázom semmilyen eventtel. Nyugisan meg lesz egy hét alatt. Még ha napi kétszer aratsz akkor is.

Szia!
    Neked is szép reggelt :) Még mindig jobb mint az xxl szivar :D A narancs lóistálló meg nem lesz egyedül ;)

mária4702, suba_klara és breki072 kedveli ezt.
  19. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt Mindenkinek :) !

Na a matatós laptopommal, annyit küzsdölődtem a tegnap, hogy lemaradtam minden pletykáról :eek:. Remélem az olvasás majd gyorsabban megy, mint az 1x1-es földpakolás. A végén már szinte én is belealudtam, annyiszor lepotyogtattam :eek:.

A party-ból őrméh.
    A titkos majd legközelebb :).

breki072 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    8 órás növénynél nem nagyon kell éjszakázni. Akik fent maradtunk az éjjel, csak azért tettük, mert meg akartuk várni az első teljes kör aratását. A napi 3 aratás mellett simán lehet 10 órát is aludni. Nekem csak a munkások meg a Tp kiesés miatt nem tetszik a 8 órás növény. Szinte fáj, hogy a szigeten mennyit veszítek az event alatt.

mária4702 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.