Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

hol jár, hol jár, hát ilyen korban még biztos nem a munkán, és még sokat kell várnom, hogy beérjen -.-:oops:
    az a baj hogy nem ott járt, este félig aludtam, és reggel is még félig aludtam

_Cygnus_, kukori80, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  2. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

De remélem most már fel vagy :D ha nem, akkor tessék itt van [​IMG] remélem ettől ébren leszel :) én haladgatok, várom hogy beérjen a kékbúzám :)

Cyra65, breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Csakis arra vágyom.Szivarnagyhatalom leszek.:pxDxDxDxD
    Nem mondtad, ami igazán nem szép tőled.:cry:;)
    Röppentyű 143 van, 4. sor ezüstig bedobálva.

4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

20ezer szép mennyiség -.-

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép napot! :) Felröpikkel lassan csak haladok. Van már 90db.

6. duli2003

duli2003 Járnitanuló

az nagyon jó nekem még csak 101 darab van :) nem rossz a kezdéshez lépest először csak 58 volt de most már szinte majdnem a duplája van :) :D

hogy hogy megváltoztatták a smilekat?

Dupla hozzászólás összevonása

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.14
    panteor és dezsan8 kedveli ezt.
  7. duli2003

duli2003 Járnitanuló

hát akkor nem biztos hogy a titkos csemetét váltom ki lehet az egy party pörgetést váltom ki

panteor és dezsan8 kedveli ezt.
  8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó reggelt, jó reggelt! xD
    Ni má, visszajöttek a birkáink és kaptunk még melléjük újakat is, de jóóó! :music:
    Jajj, nem fogjátok elhinni, ma sikerült bénáznom, 3 körül kellett volna aratnom de telómat nem találtam hogy beállítsak ébresztőt, mondom majd ébreszt 7-kor, hát ébresztett is, eszembe volt hogy aratni kéne, de elfordultam a másik oldalamra és tovább aludtam délig :cry:

nemethpgabi, Cyra65, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ezt le kell írnom. A naptár funkcióban bent van minden mikor, mi várható:) Aki nehezen igazodik el az új fórumon, az is megtalál mindent egy kattintással az újdonságokról:) Nagyon tetszik. Ja és nehogy off legyek nekem szépen jönnek a felröpik és érdekes módon az íróecsetek száma is belendült, most amikor már nekem nem kell!

Cyra65, gyongyvergazda, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem 104,de fél óra múlva aratok.Így jár aki nem gondolkodik,hanem arat event kezdés reggelén.xD

11. zánkamama

zánkamama Járnitanuló

Egészségedre!
    Majd behozod.....

gyongyvergazda és tami.d kedveli ezt.
  12. dezsan8

dezsan8 Fórum-zöldfülű

az szupi nekem meg 105 2db nyíl különbség nem sok :D

duli2003 és panteor kedveli ezt.
  13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Ismerős érzés:D:D:D
    2:38 óra azt részemről befejeztem az eventet :D

14. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Legalább kipihentem magam megint :D Mostanság ilyen 10-12 órákat alszok, elvileg nem túl egészséges dolog :(
    Könnyen behozható ez a kis lemaradás, váltottam ki a szőnyeges gazdaköriből 24 óra munkást, a többi szükséges 48 meg jön az eventből - jól ki lett ez találva, nagyon tetszetős! :D

Jaaa a felröpi-helyzetjelentés kimaradt : 216-nál járok, szerintem jól alakul a dolog :D

tami.d kedveli ezt.
  15. panteor

panteor Fórum-zöldfülű

jaja laartsz két varázsfát és már meg is van

duli2003 kedveli ezt.
  16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Teee csak sz....., nem arra lettél nevelve hogy feladd, ha már elkezdted, vigyed végig!

Árnyaltabb megfogalmazást kérek.

17. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nem sz..........., kitehetők nemérdekelnek, matrica se, paszuly akkor meg minek? :D Titokfa se kő, ilyen vagyok ÉN :p:D

Árnyaltabb megfogalmazást kérek.

18. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Akkor a szupertáp és szupertrágya mozgat? ;) Vagy csak a táp? :D

Előzményből törlés.

19. Veg_

Veg_ Utánpótlás-írogató

Nem baj Nagyhatalom néne, majd kiteszünk belőle egy oldalnyit fatp napon :) A röpi jó hir, én szokás szerint amig minden meg nincs, vagy az uccsó napig nem dobok be semmit. Ha aratok majd megnézem a röppentyüket oszt ujságolom :) Ne bőgj már te :inlove: Éneklek neked, jó? :music:

kukac42, PityuGeri és greenfields kedveli ezt.
  20. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szupitrágyáért minek mozdítsam magam, mikor ott van a több tucat mamutfa? :D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.