Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

263??? És téged elkerül :) Akkor had ne írjam le nekem mennyi van. Kb. 100 db. :(

breki072, kukac42, k.krisztinka és 2 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Látom nagyon jó választ kaptál a kérdésedre, nagyon akarsz menni, és gyorsan. Én nem használom a komfortot, most hogy ez 8 órás gaz, ez kedvező, napi 3x aratok, így van időm is.
    Mindenképpen jó ez a komfort, ha valakinek kevés ideje van.
    Sok szerencsét Neked. :) Most már tudod a farmnevemet.:)

kukac42 és Cyra65 kedveli ezt.
  3. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Helyzetjelentéééés :D
    Az elvetetten kívül van 3660 tönkém és 288 szettem :)
    Yuppie xD

k.krisztinka, Ylyuszvölgye és Cyra65 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látom megjöttél kislyányom.) Most már szedd össze a bejövő íjakat, utána meg keresd meg a nyilaidat is :)

breki072 és Cyra65 kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia gadget:)

Gondoltam ám, hogy itt vagy, hogy tetszik az új fórum?
    A titokfa már engem sem hoz lázba, majd csak akkor, ha lesznek szívesek odafent kikapcsolni azt a gombot, ami az XL-es fákat adagolja. A szupitápnak azért örülök, mert a legjobban a tenyésztést szeretem, bár mostanában az sem az igazi már.
    Szia:)

Köszi a dícséretet:p Nekem teljesen még csak az 1 és 3. feladatok vannak készen, és a 2. ezüstje, most kicsit gyűjtögetem a muníciót. Jó eventezést Neked is;)
    Szia gyongyvergazda:)!

Na ettől tartok én is, hogy valami XL-es csuda lesz a titokcsemetémből, tényleg attól még az XXL szivar is jobb.
    De kapunk azért fix dolgokat is, a 3 kitehetőt, bár én jobban örültem volna egy FA-fának ( de azt hiszem, nem csak én;))
    Kiraktad már a Betöltővirágot és a Zenélő tulipánt?;);)

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hogy lehet Neked ilyen kevés, én csak a gazokat ültetem, és van 330 felröpim.
    Persze használok mindent, 1x1-es földet használok, és eszem TP növelőket is.

breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  7. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Huh... akkor nem szóltam egy szót sem...:eek:
    Szorítok, hogy majd az éjféli aratás és az alváskésleltető funkciót betöltő kávé meghozza a gyümölcsét.... ez esetben a nyilakat :)

8. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Sziasztok :)

A titokfából sófa le
    Hát anyám ha ennyit alszol, akkor ki kapál kaszál nálad? xDxD
    Szerintem kiraktad a farmra xDxD

Én nem állítottam mikor bejöttem ide, de nem is figyeltem , hogy jó-e vagy sem :D

Én az 5. feladatot fogom kezdeni majd :) A versike megint szuper :)
    Jézusom, hát nem számoltál utána? Adjál neki kakit meg szupikakit is :) hátha hamarabb beérik :)
    Haladás , haladás, gratula, csak így tovább :) Milyen szett? o_O Robin Húdos? xD

breki072 és Cyra65 kedveli ezt.
  9. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Olyan-olyan :D Próbálok rövidítést találni rá, ez volt a legalkalmasabb :)

Ylyuszvölgye és Cyra65 kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ninikém, hol vannak a kupáid? No és mekkorák azok a kupák?
    Éjfélkor aratom én is a 3 kört és azzal a 4. feladat is teljesen kész lesz:)

breki072 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ylykém, de ha nincs szupikaki??? :D Már mind elhasználtam. Most már csak kávé van xD

breki072, Ylyuszvölgye és Cyra65 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Legenda még nincs kiváltva. arra gyűjtök most. Kupáim egyik 9%-os a másik 12%-os most. Szédült szántón vannak :) Nem jó ott? Mond,hogy szédült vagyok nyugodtan xD;)

breki072, gyongyvergazda és kukac42 kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mintha a [​IMG] használnám. Mindegy, nemigen használom ezen főljön annak a feje aki használja és zavarja.
    Titokfát csak nyereménybe látok, így nem várok tőle semmi és nem fogok csalódni.
    Persze kell a szupertáp, mondjuk már nem tenyésztek mert rendszeresen nem kíván ugrani komolyabbat így csak a tápot meg az állatot eszi. Tenyésztőseventet meg 1,5 millából megveszem inkább a piacon és maradékból a fix gazdakörire is elég a feléig.

14. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Nagyon aranyos vagy és figyelmes :)!
    Igen, kiraktam, az aranybanánokat pedig gyűjtögetem a szigetes fejlesztésre.

Köszönöm a sok sok remekbeszabott versedet, egyik ötletesebb, mint a másik :).

Most már csak Pharmer csendéletű harmóniát árasztó esszéi hiányoznak, minek olvasása közben mindenki álomba szenderül...;):) és a nokéremhogyasszongyahogy xD, meg Diló... és azt hiszem még sorolhatnám...

Ezért szeretem az eventeket, pölög az llll, ;)xD!

Első négy feladat kész , maradt még 169 felröpi .

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
    breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  15. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! A fa trónus nagyon aranyos!

16. Ylyuszvölgye

A saját idézésemen meglepődtem xDxD Értem én a fiatalok nyelvén, már amikor :eek:

breki072 kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az ok, hogy még nincs meg a legendád, sok csillag kell hozzá az biztos, de miért egy területen van a 2 kupa? Nekem míg nem volt legendám addig mindig a főfarmon volt és a szédültön, illetve cipelgettem mindkettőt eventnél vetéshez, majd aratáshoz is!

breki072 kedveli ezt.
  18. Ylyuszvölgye

Jah hát miért nem szóltál, postáztam volna 8)8) Hát akkor igyál sok kávét, hátha kibírod.

Tüsike!
    Figyike mit is akartál írni?:pxDxD

breki072, Tüsike56 és kukori80 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó napot Kendnek:) Idetalált? Olyan kis csupasz csiga, hiányzik az a sok 000000 az aláírásából xD Gyűjtögeti a nyilakat?;)

breki072 kedveli ezt.
  20. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Őszintén szólva én is meglepődtem rajta (mármint a tiéden, nem az enyémen :p )

Ylyuszvölgye és kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.