Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszike, én szeretek itt lenni,sok jó írást is olvasok,sőt minden hozzászólást elolvasok és köszike,aranyos vagy.

2. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szia Anyám:)
    Én csak akkor megyek férjhez, hogy ha a Geri olyan idős lesz mint én xDxDxD Amúgy meg rögtön lenyilazom magam, mert nem is Te lennél, ha nem lennél ennyire türelmetlen, és nem végeznél :)

breki072, kukori80, gyongyvergazda és 2 más kedveli ezt.
  3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!
    Tudod, nincs mindig idő mindenre válaszolni vagy akár csak "lájkolgatni" is, de azért épp az a jó abban, hogy sokan vagyunk itt, hogy azért valaki mindig figyel mindnekire...;)) Főleg, ha kérdése van vagy segítséget kér...:) És ennek a közösségnek sztem Te is része vagy.:)
    Családtag én sem vagyok (Anyukám kilétét nyilvánosan nem fedném föl, de annyit elárulok, hogy nem kakas és soha nem is volt az;)), sőt már nem is igen lehetek (a benősülésről ugye már "lecsúsztam", ráadásul farmnejemet is mindenki ismervén még házzaságszédelegni sem tudhatnék (rögtön hozzátéve, Katám: NEM MINTHA EGYÁLTALÁN MEGFORDULT VOLNA A FEJEMBEN!;))), de azért hébe-hóba egy-két (hosszabb-rövidebb:-D) hsz-szel is el lehet evickélni...;)
    Ami az eventet illeti: túl sok minden érdekessel nem tudok szolgálni - minden megy a maga medrében...
    További jó fórumozást és szép napot Mindenkinek!:)

4. Ylyuszvölgye

Na figyike drágaságom, ha már meghívsz randira meg moziba, nehogy már én álljam a cehhet >:( Milyen lovag vagy? Robin Húdos nyilakkal szórlak meg, ha nem állod a cehhet, meg bekapállak a tönkel együtt a fődbe xD

Anyám Te ne szójjá bele, tudok én magamra vigyázni, amúgy meg van rabszolgád dógozzon az neked xD A nevemet meg már illene megtanulni leírni.>:(

xDxDxDxDxDxD Jaj ha tudnád hogy Kukori nem lehet apósod, esetleg anyósod xDxDxD:cry:
    Grat a haladáshoz :)

Részvétem, nekem is közel annyim van, majd bótolunk xD

Jujjjjjjj már :cry: a nevetéstől xDxD

Jucus19, breki072, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    A fele növényem még nincs meg, de több mint a fele íjam-nyilam már igen, 489 db. xD Estefelé már a fele növény is meglesz, ha jól számoltam.

6. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Sziasztok.Végre egy kis öröm a csemeték terén.Messzire elkerült a szivarfa.xxl tojásfám lett.

nemethpgabi, Jucus19, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  7. Ylyuszvölgye

Szia :) Nyugalom, és csigavér :D meglesz az meglesz :) Megvárlak a célban jó? :D De ha Te hamarabb érsz oda szólj, és várj meg :)

Jucus19, kukori80 és ulmo12 kedveli ezt.
  8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Azt már elszúrtad, aranyom :p
    Különben is, ídösanyád nem úgy látszik, hogy enged téged randira xD

nemethpgabi, breki072 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszi, hogy megvársz, én sem rohanok sehova. :inlove: Sőt ... ez a 200 CSP-s trágya megkísértett, lehet, hogy holnap - ha időben feltápászkodom :D - tartok egy fél trágyanapot. ;)

Ylyuszvölgye és gyongyvergazda kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Oké, köszi szépen,a biztatást is.Tudom,hogy az ismerősök jobban tudnak trécselni, de azért próbálok alkalmazkodni. Leírom a helyzetemet,felröppenők és növények állásáról.Eddig csak erőöl volt szó,de ez tényleg az a topik.Viszont szeretem a verseiteket,az evődéseteket,jó minden.Nem azért írtam ezeket,hogy valakit megbántsak,tudom,hogy itt vannak különböző emberek, de mind egyet akar.Befejezni az eventet ahogy tőlük telik.Jó munkát és trécselést! Be be nézek naponta 3x4 szer.

Jucus19 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Titokfából XL mandula lett. :(

dereret és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  12. Ylyuszvölgye

Anyámmal ne foglalkozz, nagylány vagyok már :D
    Okéska, én sem rohanok, csak kényelmesen csinálom :) 150 csp nálam, de én is meggondolom :) jó ötlet köszike :)

breki072 kedveli ezt.
  13. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Abszolute tudom mit érzel :(. Nekem is az lett. Jön majd a gőzös... valamikor...

Hanem cserélem xxl szivarra ;):). Hááátha valaki megszán ;)xD!

Ylyuszvölgye, vcsaba18, PityuGeri és 2 más kedveli ezt.
  14. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Még 9997 eventgaz 454 felröpi és kész vagyok az eventtel.

Ylyuszvölgye és PityuGeri kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Számíthatsz rám, csere sem kell:) XXl szivarfában nagy vagyok sajna:(

16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én is pár darab eltéréssel így vagyok nagyjából :)

Ylyuszvölgye, Hulidza és kukac42 kedveli ezt.
  17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Szivarra gyújtottam, átkot mondtam a szivarfára és megfenyegettem a monitort, hogy belenyúlok ha megint szivarfát dob. :p

18. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Így van,majd megy a gőzösre.
    Legutóbbi titoknapon XXL szivarfa "invázió" volt sokaknál,nekem szerencsére "csak" 2 lett a 16-ból. xD

Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  19. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szégyen vagy sem, poénkodás ide vagy oda, nekem az a legmagasabb értékű XXL-em ;)xD. Kint is van, mind az öt a farmomon xD. Jó lesz még egy, hogy már ne legyen társtalan egyik se o_O:p;)

breki072 kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Te csak akkor mehetsz férjhez ha én beleegyezek xDMajd még Te veszed magadnak a kukoricát a moziban, hát hol élünk? xD Olyan kis türelmetlen voltam hogy kész az event, most tyúkozok, úgyis közel áll hozzám ez a téma ;)
    Szia Farmer.) Nagyon gyanús hogy nagybetűkkel írtad hogy megfordult a fejedbe xD Katának fel is hívom erre a figyelmét xD
    Szia.) Biztos hogy kész leszel, ügyes vagy Te :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.