Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Három ezer körül van mindig vésztartalékban, ehhez nem nyúlok, csak ha a BP olyan hirtelen event-csodát tenne be, amire még ezt is feláldoznám:D
    Általában 10 nap van 1-1 event között, de mivel én 2 nap alatt kivégzem, így Nekem 15 :D. Napi szinten bejön 220 sztrágya + Rackó + kerék + mentorság + a szuperszomszédok, így újabb 3-4 ezer sztrágya várja a kövi eventet.

Már igazán csak szupertápot ontó erdőre vágyom, de nagyon:D:D

Ylyuszvölgye és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Csak voltam, hamar eltelt az 5 nap, de elcipeltem a lapos topot, reggel-este learattam. 8) Összesen két hét szabin vagyok, az is mindjárt letelik :(, majd elsején megyek dolgozni. Találkoztam egy-két földvári illetőségű Cygnus-szal, puszilnak. ;)
    http://kepkezelo.com/images/u6wzrfkxr96s7wdszquu.jpg

Köszönöm! Jövő hónapban folyt. köv. :)

Beállítottam én is ezt a "témafigyelést", remélem, beválik.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Khmmm, khmmm, nem vettem észre xD Kislyányom én szegény nyugdíjas vagyok, nincs annyi szupertápom xD A farmon vannak a tyúkok, a bahán meg a papagájok és szépen termelnek, mert jól tartom őket ;)
    Nekem is van pár ezer tartalékba de sajnálom elhasználni xD Úgy vagyok vele hogy amíg nem nagyon kell addig maradjon csak a pajtába, de most betelt a pohár, ez a 8 órás növény mindig kiveri nálam a biztosítékot. xD Jó lenne ha 4-8 órás között lehetne választani mint régen.

Ylyuszvölgye, kukac42, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

szórjátok csak a szt - ot én ígyis napokkal előbb készleszek :)

kukori80 kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hmmmmm.... szép álom ;) nálam 1000 a "lélektani határ", de nem mindegyik eventhethez használok szupitrágyát, csak ha előre tudom, hogy nem leszek gépközelben és szorít az idő...:oops:
    most én is elszórtam egy csomót, holnap reggelre, legkésőbb délre kész leszek :D aztán két területre mamutok és óriás ólak, a többire sima fák mennek, így napi egy aratással megoldom a hétvégét :music:

Pharmer500#2, dereret és kukori80 kedveli ezt.
  6. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Napi szinten nekem is bejön 36 mamutfányi szupcsikakesz, ami ha jól számoltam 216 döbö :D
    Meg még a többi helyről is jön pár db:D
    2 és fél órája a munkásoknál találtam 3 db 3 órás kupont, fogalmam sincs honnét, majd a plafonra ugrottam, felhasználtam nagy boldogan egyet, gondolván, hogy elvetem azzal az eventesgazt.. Hát nem elvetettem a 2 és fél órát erdélyi héricsemet?>:(Most learattam, még van fél óra a munkásból, oké, gondoltam éjszakára mostmár tényleg vetek eventcuccost.. Fúúmondommm, elvetettem a szénáimat, amit aztán meg is locsoltam sikeresen:eek:Na kikapáltattam őket, raktam helyettük földet, elvetettem a tönkét. Mi tagadás, 4 kattintás feleslegesen egy event miatt, ez azért túlzás:wuerg::D:D

bnorbi1, Ylyuszvölgye, Zsu-muci és 3 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    meg van a felhősor ,már csak a vége kirakós kell,az meg a hétvégén meg lesz ha jön a nyílzáporxDxD

8. tewo

tewo Járnitanuló

A titkosból xl mandula lett. Ilyenkor értékeli az ember a sokadik xxl szivarfát.:(

gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. kukori80

Látom már a sulin jár az eszed xD Jól is van ez így, nem kell mindig kapálni xD
    Szia, gratulálok, már nem kell sok a végéhez :)

gyongyvergazda, kukac42 és roli00000000 kedveli ezt.
  10. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nem pont a sulin:D:D
    Érdeklődés hiánya miatt el fog maradni:pLegalábbis remélem:D
    Holnap reggel talán kész lesz a kettes feladatom:D:D:D

bnorbi1, genka53 és kukori80 kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! Neked nem pár ezred van, ha jól emlékszem egy régebbi képre, egy akkori fórumon, hanem jó-pár párezred. ;) Icipicit meg is irigyeltem. Nagyon motiváló volt, így aztán egy azt követő favonatozáskor én is jobban belehúztam, felszaporítottam a mamutokat, úgyhogy most már én is két pár ezer szuper-trágyával vártam az eventet. De olyan vagyok, mint a Donald kacsa a mesében, hogy most zsugorit játszom magam előtt és a felszaporításon kívül sajnálom rákölteni a szupitrágyát. :D Így csak csatni + vízzel megyek.:) A búza 10.000 fölött van a farmokon, az íjak meg 500 db fölött, úgyhogy azt saccolom, hogy hogy hét végére kész leszek én is az eventtel. Addig is esténként szépen elolvaslak benneteket. ;):inlove:

12. kukori80

Érdeklődés hiányában? xDxDxDxDxDxD Szerintem ne nagyon reménykedj xDxD
    Szia Genka.) Az a lényeg hogy motiváló legyen, mert mindenki meg tudja csinálni ha akarja meg ha figyel picit a fórumon ;) Téged aztán egyáltalán nem féltelek, biztos hogy kész leszel :)

13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Évvégén úgy kihajítottam valahova az angolfüzetemet a társaival, hogy azt se tudom hol vannak, pedig abba lennének a tanulnivalók:D:D:D Na, ezért kell reménykednem :D:D

bnorbi1, Ylyuszvölgye és kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

[​IMG] Akkor jobban teszed ha hagyod a farmot és lemész a pincébe megkeresni a füzeteket xD

Ylyuszvölgye, Jucus19 és roli00000000 kedveli ezt.
  15. roli00000000

roli00000000 Rutinos

És ha ott nincs? :D Na mindegy, váltsunk témát, mert ezen nem egészséges dolog gondolkozni:DxD
    Hogy haladsz az eventtel? :D

bnorbi1, Ylyuszvölgye és kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

[​IMG] Nem egészséges ???
    Úgy haladok hogy már kész vagyok xD Most cart termelek a piacra xD

17. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nem hát:D:D
    Az ám a pénzkeresés..:p:DJa és gratuu:D

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
    bnorbi1 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát nem dob fel, hogy ennyien írtátok, hogy XL-es fa lett a titokfából... Így nem is várom annyira. Majd az utolsók között kiváltom.

Mindenesetre a Bölcs Tölgy árnyékában nálam már ott nyilazgat Robin Hood. Kiraktam, hogy megnézzem a grafikáját, de annyira cuki, hogy nincs szívem bevenni... :)

19. pikom

pikom Fórummogul

Irjam azt,hogy nekem citrom XXL lett? :D
    Nem amugy...sajnos :D meg ensem mertem kirakni..:D De az elso sorommal,hatha egy kis kezdeti-biztatast,vagy valamifele lokest adtam a batorsagodnak a csemetevel kapcsolatban xDxD:p

20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Akkor már ne is nyilaztassam Ámort irányodba holnaptól?

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.