Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem felesleges, Jónás mondta, hogy bővíteni fogják a Bölcs tölgyet. Legkönnyebben az eventeken lehet csillaghoz jutni.
    Még 80 felröppenő és az event kipipálva.

Jucus19, k.krisztinka, nemethpgabi és 2 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Azt a büdös kölkét nem szígyeli magát,:cry::cry: hun marad a köszöntés >:( Elnézést kérnék szép szemű néni asszonyságtól mert nem köszöntem. Szia!!xDxDxDxD

3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Először azt akartam írni, hogy ne fáraszd magad különféle elvek mentén kidolgozott lájkstratégiák megalkotásával, de aztán meggondoltam magam, több okból is.
    1. Kukacnak van az a mondása, hogy: "Matrica nélkül egy tapodtat se." Ez Nálad úgy alakul, hogy "Stratégia nélkül még fórumélet sincs, lájkolás meg végképp!". Nem baj, mi így szeretünk. :)
    2. Kicsit áttértem a trágyagyártásra, kitettem 110 tyúkólat, mert csak ennyim van. Etetgetés közben szembesültem azzal, hogy a nagy trágyabiznisz azon fog elbukni, hogy mindössze 346 tyúktápom van ... És miért???!!! Mert itt állok mindenféle stratégia nélkül, >:( oszt azt hiszem, majd hülyére keresem magam a trágyán. :D Levontam a következtetéseket, nálam van a hordozható gödröm, ki sem kell ásni, már állok is belefele és süllyedek el. :wuerg:
    No, az én - egyenlőre kidolgozatlan - lájkstratégiám eddig az volt, hogy ha eszembe jutott, lájkoltam. Mire Téged végigolvastalak, már eszembe jutott. :) Ez persze nem jelenti azt, hogy akit nem lájkoltam, azt nem kedvelem.
    Még egy észrevételem lenne, szeretném, ha moderátoraink rengeteg lájkot kapnának, különösen a hivatalos és az eventismertető részben, abban reménykedem, hogy mellékhatásként aki lájkolja el is olvassa ezeket. xD

Ügyes vagy, van még idő, még csemegézhetsz. Az én fám XL datolya lett (ide illik talán Roli sírvavígad [​IMG] szmájlija), semmi gond, van így már 38 datolya, de ha a struccok éhesek, hamar tudok rittyenteni tápalapanyagot. ;)

éva5111, k.krisztinka, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

És közben zenéthallgat:D:D
    No azért remélem, hogy nekem egy viszonylag "normális" fa lesz, még az érésiidő fele+10 perc, és megtudom:)

bnorbi1 és PityuGeri kedveli ezt.
  5. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Már a 7-es ablakot csinálgatom, vasárnap reggelre mind meg lesz. A növényke már holnap reggelre, csak a felröpi jönne már!!! De még sok idő van hátra igy ráérősen dolgozgatok. Üdv. Mindenkinek

magdi06 kedveli ezt.
  6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Gratula:)

7. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Hűűűűűűű mire rájöttem hogy mit is írtál xDxD de rájöttem :) Ha van nemesített növényed, akkor azzal hamar megleszel :)

Szia Nóci!

Lassan elgondolkodom azon, hogy ennyire lustába csinálom? Már ilyenkor kész szoktam vele lenni o_O Az okés, hogy bővítik, csak a másik kérdés az hogy mire :)
    xDxD jujj először magamra vettem, aztán láttam a végét , hogy Te nem köszöntél :) A lényeg köszöntél, a másik meg néni neked a térgyed kalácsa >:(

8. alpha58

alpha58 Rutinos

Köszike.

9. kókuszkuglóf

kókuszkuglóf Utánpótlás-írogató

200 növényem hiányzott hogy készen legyek, de persze landolt a feladatban az összes. Még jó, hogy hagyott 10 db kezdő készletet. Kezdtem elől a szaporítást. Egészen 200-ig meg sem állok. :cry::D

Jucus1949 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Anyááám[​IMG]
    Most viszont megyek én is az angolokhoz, megnézem mit műveltek:D:D

bnorbi1 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szólitottál? xD Ne az angolokhoz szaladgálj, eventtel mizu? :p Én már csak karnyújtásnyira vagyok a paszulytól. :)

12. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok nagyon ügyes vagy. Én is nagyon jól állok a felröppenők már megvannak 2 óra múlva aratok és kész vagyok.

magdi06, _Cygnus_ és gyongyvergazda kedveli ezt.
  13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Most nem neked szóltam, hanem csodálkoztam, milyen barit kutyultam össze:D:D
    Köszöni szépen, jól van:D

bnorbi1 kedveli ezt.
  14. alpha58

alpha58 Rutinos

Eventet befejeztem, az utolsó darabot is feltettem a felhőre. Kimoziztam magam, 72 mozipontot bezsebeltem.
    Aki még eventezik, sok sikert.

magdi06 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az lenne a legfontosabb, hogy valamilyen formában tudjon flash playert futtatni. Ezt vagy maga az operációs rendszer teszi majd lehetővé (Windows rendszerű készülékek), vagy olyan böngészőt kell találnod ami beágyazottan tartalmazza és kezeli a flasht (Android rendszerek esetén). Mindenképpen kérd ki a szakemberek tanácsát a vásárlás során ezzel kapcsolatosan.

16. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Ez nagyon jó volt: ídös-idős, Cyra írhatna rá versikét...xD
    ...hogy Anyánk mióta lett kerítő?

Ne fenyegesd, mert tényleg "nem gyűn"!

Szeretne, szeretne, de nem tud...

Anyaaaa, NAgyTesónk már két pasit bolondít/boldogít. :oops:

Nagyon jók lettek az "új" bari-fejek. Ügyik vagytok...

Úristen! Megfertőzte gyongyvergazdát a Farmer...xD

Gratulálok hozzá, ügyes vagy.:)

breki072, Ylyuszvölgye, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  17. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

:D
    Szia! Gratulálok, jó láblógatást.:D

kukac42 kedveli ezt.
  18. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Az eventem nekem is készen lett. Holnap reggel visszapakolok mindent :)
    Aki még csinálja, annak sok sikert és sok felröpit :D

gyongyvergazda kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Legalább gondolkodóba ejtenek a hozzászólásaid. xDAzt hiszem azokat a hozzászólásokat lájkoltam eddig, amiken kuncogok vagy amiket nem akarok teljesen válasz nélkül hagyni. A személykövetést még nem néztem, így is nagyon sok időt töltök a fórumon. xD

Nem-nem, nem siklunk át felette. ;)Igaz a másik hozzászólásodra már csak egy lájkot nyomtam, mert lassan én is olyan hosszú leszek mint az országútja. xD
    Ez tényleg hasznos lehet, mert még én is nyomkodok össze-vissza.
    Ezt most azért lájkoltam, mert közben könnyesre nevettem magam, jó, hogy csak egyedül vagyok a szobában.

...............

Ezt a vonalat a fórumon ne kövessük. Nem ide való rész törlése.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.14
    Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  20. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

xD Vigyázat ragályos :D:p xD

u.i . Hát nekem köll még 190 röpi és 3730 tönke ;).

Jucus1949, Ylyuszvölgye, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.