Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tényleg nem dobált, engem az XL őszibarackok szerettek. :D Valamikor milyen ára lett volna annak a fának.
    Kell már keressek valami képet én is, ez a félbe maradt kérdőjel idegesít. :) Még egy kicsit szokatlan a fórum, de legalább pörög. A hangulatjelek nem tetszenek. :(

Utoljára szerkesztett: 25.8.14
    staramajka és kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csinálj valami szép rucit magadnak .) Végig fogod csinálni az eventet v. csak mazsolázgatsz?

Cyra65 kedveli ezt.
  3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Jóéjt mindenkinek!
    Csizmát, kapát, szupitrágyát kikészíteni. Rajt 14 órakor! Addig is gyűlik a TP a szegfűk alatt.
    Tegyétek elmagatokat holnapra.
    Nekem is fellőtték a pizsit. (Kukori, ilyen macsek nekem is kell, de nem rossz a csúszdán az örökmozgó sem.)
    Sziasztok! :)

4. loci007

loci007 Aktív író

Sziasztok!
    Én szerintem belevágok az eventbe, a nyeremények egész jók, a kitehetőknek jó helyük lesz a felhőn. Megcsinálható az event és tetszik a 8 órás növény, mert így nem kell egész nap gépközelben lenni. Habár a 20.000-es eventgaz így elsőre egy kicsit ijesztően hat rám. :D

bnorbi1 kedveli ezt.
  5. kukori80

Jól van majd kölcsönadom egy napra, de estére kérem vissza mert nálam szokott aludni a hintaágyban :D
    Igenis, elő van készítve holnapra minden szerszám az eventhez
    Szia. Volt már ilyen event nem is egyszer hogy ennyi növényt kellett beadni. Sok sikert!

genka53 és Cyra65 kedveli ezt.
  6. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Hahó!

A nyeremények meggyőzőek számomra (szupertápból sosem elég, és még csak 5 xxl-es szivarfám van), sztem végigviszem. :) Pár napja váltottam ki a legendát, kíváncsi leszek a hatására. 8) Bár a kergém még nem telt be, a felhősor is jó lesz később. :) Ahogy nézem, nem igazán pajtamegrengetős kihívás... A komfort mogyoró/hagyma kombó maradt eventkezdésre, múltkor is remekül bevált. 8))) Az event témája meg tényleg telitalálat!

nemethpgabi, AnkaFD, Ylyuszvölgye és 2 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

NNa végre, beestem én is! Ahhoz képest, hogy először mindig eltévedtem, mert az agyamban lévő GPS mindig újratervezett, gyorsan eligazodtam:D!
    Mit mondjak, lehet, hogy ez az event sem fog a kedvenceim közé tartozni, mert már megint Terminátornak gondolnak minket odafent, de mégsem mondok "hasztalavisztát", hanem megcsinálom, remélem sikerül. ( ezek a szmájlik nagyon nem tetszenek)
    Jó kis kényelmes, széles fórumot kaptunk, jó sokat lehet írkálni.
    A 8 órás növények szerintem kicsit húzósak, nem szeretem annyira, inkább örülnék, ha 16 órás lenne és 50 ezer növényt kérnének...na jó vicceltem, majd meglátjuk menet közben.:)

Gabimami, AnkaFD, Ylyuszvölgye és 2 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is nagy nehezen ideértem, bár még nem bírtam végére érni a farmjaimnak:p, pedig a nyelvem is kilóg a nagy loholásban. Megyek mindent bevetek hagymával, azzal várom az eventet.
    Kérdés, aki tudja a választ, dobjon meg egy igennel, vagy nemmel: most a képeket és a bannert újból be kell tölteni, hogy ne kérdőjel legyen?? :rolleyes:

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen :D

nemo-kapitany kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Még csak 5 szivarfád van? Jajj, nagyon sajnállak :D:D
    Szia Cyra.) Végre csak idetalál mindenki.) Hol van az alkalomra írt versikéd???? Most nem fogom lepontozni (kacsint) A hangulatjelekről vagy rosszat vagy semmit, de tényleg borzalmasak:(

AnkaFD, nemo-kapitany és Cyra65 kedveli ezt.
  11. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Tetszik az új fórum, bár még szokni kell
    ;) de jó, hogy felnéztem, mert majdnem elfeledtem, hogy holnap event :rolleyes: a felhősornak kifejezetten örülök
    Ha jól emlékszem, a múltkor is 19.500 volt... Sok sikert mindenkinek! :)

nemo-kapitany kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia Genka.) Sajnos újra kell betölteni.

genka53 kedveli ezt.
  13. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Találtam még egyet kirakva, tehát 6 db van összesen, majd gőzösölnek egyet. :D Asszem ebből 3 titokfa 3-at meg pörgettem... :D

A barifejek nekem is nagyon hiányoznak. Talán ha egy kicsit nagyobbak lennének/kevésbé halványak ezek az újak...

kukori80 kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Végig csinálom, kell a felhősor. Mostanában nem szereztem meg mindet.
    Tönkölybúzát vetettem holnapra, még a szélekre is, csak a szigeten maradtak a fák.
    Az órát hol lehet beállítani, nekem nem jó a magyar idő?

kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

Még kicsit kutakodsz a kamrában és egyből lesz még vagy 30 szivarfa :D:D:D A barifejek sokkal jobbak voltak. Ezeket én is csak nagyítóval látom hogy mik. Viszont nagyon jól olvasható nagy betűs lett a szöveg, ez nekem nagyon tetszik.:)

Cyra65 és Dynnye kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Kukori!;)

Majd menet közben, ahogy haladunk az eventtel, és kialakulnak a vélemények, akkor jön a versike8)
    Tényleg a barifejek maradhattak volna, hiszen ez a Farmerama, ide barifejek kellenek, nem ezek a kerekségek!
    Na megint rám jött a rímelhetnék, pedig már a szemem majd leragad, holnap találkozunk az eventcsevegőben, de nem pizsamafelsőben:D

_Cygnus_ és kukori80 kedveli ezt.
  17. kukori80

a fóoldalon rákatt jobb felső sarokban a nevedre és ott kijön egy lista - ott az alapbeállításoknál rögtön az első ablakban van az időzóna

_Cygnus_ és Cyra65 kedveli ezt.
  18. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Én csak 3 területen nyomom majd, a bahamán a citromfüvet termesztem a gazdakörihez. A felröppenők miatt amúgy sem lennék meg hamarabb. A keddi felszaporítás + 4 nap alatt még így is meglesz.
    :)
    lehetne több hangulatjel :(

Utoljára szerkesztett: 25.8.14
  19. kukori80

Akkor holnap várjuk a versikét.) Most biztos sok mondanivaló lesz benne.)

20. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

A Fórum felső során a nevednél kiválasztod az alapbeállítások részt és ott találod az időzóna beállítási lehetőséget.
    http://kepfeltoltes.hu/view/140825/2014-08-25_230801_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

_Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.