Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok, jelentem kész vagyok :D
    Maradt még a csatniból és a munkásokból is, így azt kihasználom. Sok felröpit, aki még csinálja. :)

_Cygnus_, Gio, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia! gratula neked is.. egyre többen jelentik, hogy kész az event.. lassan majd a fejüket fogják a készítők, és kitalálják, hogy nehezítésképp kevesebb időt adnak majd befejezni 1-1 eventet.. :D

DorkaMano kedveli ezt.
  3. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Reggel én is befejeztem. A titokfából japánakác (mézfa) lett.
    A Bahán végig komforton szupertrágyával (több BTP), a többin 1x1 csatnival. Így a felröpik is pont megfelelő ütemben jöttek a letermelt eventnövényekhez és a gazdaköri feladatokhoz. Gyakorlatilag egyszerre lett meg az eventnövény és a felröpik. (27-es szintű legendával.) 1-2 kivételtől eltekintve általában 3x arattam naponta (néha csak 2x) :)

Gio kedveli ezt.
  4. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Köszönöm. Akkor inkább letagadom xD, nem lenne jó, ha ezen agyalnának :D

Jucus1949 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratula, ügyes vagy ! Egyetértek, nagyon jó event volt, szuper ajándékokkal.
    Én pár óra múlva fejezem be. Nincs gond, felröpik is megvannak már 1ezer növény hiányzik.
    Mindenkinek sikeres event-befejezést kívánok, aki még "dolgozik", annak hajrá.

6. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok! Kesz vagyok az eventtel!!! A nagy torta sutogetes kozben, majd elfelejtettem learatni tegnap este, ma meg a diszitesek meg a szallitas miatt csusztam, de azert csak meglett az utolso korbol a vege. Annyira buzgon arattam, hogy az egyik teruletre mindjart vetettem is vissza a kekbuzat, aztan meg szedhettem is ki, mert gyorsan kellett paradicsomot ultetnem, hogy a szupitapot tudja keverni a malom. A felropik kicsit elobb megvoltak, mint a noveny, ugyhogy emiatt megint nem kellett izgulni. 2 farmos teruleten + a bahama felen termeltem, napi 3 aratassal 1X1-en csatnival es kenyelmesen meg lett minden.

Mindenkinek tovabbi szep hetveget kivanok!!!
    Akik meg csinaljak az eventet azoknak sok sikert, akik befejeztek mar azoknak gratulalok es jo pihenest kivanok!

Jucika, _Cygnus_, Jucus1949 és 3 más kedveli ezt.
  7. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Még 71 röpi és kész vagyok.Mármint az eventtel.Amúgy már teljesen kész vagyok.Mattoltak a 8-10 órás gazok.Alig pöttyintettek nyilacskát.Lehet visszajöttek Hun őseink és elkezdték begyűjteni.

8. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

már én is kíváncsi vagyok a titokfámra :p, nem akarok cukorfát, van és több mázsa cukrom van a pajtában, nem győzök lekvárt főzni :cry:-.--.--.-

9. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia TüsikeKicsiTesó!
    Jó az a cukorfa hidd el, pláne a belőle főzött lekik. Nekem sima berkenye lett, de hát ugyi a mondás is aszongya: szuvenyír nyihaha, nyekukucska protku! :cry:xD

nemo-kapitany, Jucika és Lilieth kedveli ezt.
  10. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap este nem tudtam learatni, így csak most lettem kész én is, holnap nem vagyok, pont jól jött ki :D

A titokból remélem cukor vagy só fa lesz, azokból soha nincs elég, legalább is szerintem, kell a bahama pontnövelő cucc, hehe.

11. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Szervusztok! Gratulálok Mindenkinek, akinek sikerült már befejezni az eventet.

Jó éjszakát, szép álmokat! brennerzsuzsa

...................

Ajándék kérése törölve.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.14
  12. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    tetszett az event, a titokfából mandulafenyő lett. Mindenkinek gratulálok és sok sikert, aki még küzd! Jó éjt!

Gio kedveli ezt.
  13. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok! Szerintem is jó kis event volt.
    Szia! Gratulálok és további jó játékot kívánok.

k.krisztinka kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ugyan már! Befőzési szezon van. Kitalálhatnának valamire jó kompotot szivar virágból is.:p

Tüsike56 és nemo-kapitany kedveli ezt.
  15. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Titokfa : szokásos xxl szivar :eek:

16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Igen kár, hisz' a rendszer már ismeri a dísz cserkót, akár adhatott volna...
    A pörgetéssel megvárom míg egyszer látok daloló virágot. Ahhoz sem volt még szerencsém, nem is láttam... :p

17. Andi1988

Andi1988 Fórum-zöldfülű

Party pörgetés: betöltővirág :) Ilyenem még nem volt

18. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ez az event is letudva! Hála a munkásoknak az eventből:)
    Titokzatos csemege eredmények (1 db)
    1. Szivarfa XXL (Nem is számítottam másra, sose add jót:( )

Gratulálok akik szintén befejezték és kitartás aki még csinálja:)

Üdv:

DRAGON86

19. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Gratula, olyant már legalább láttam.:music:

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, na mit kaptam titokfa gyanánt??? Ki nyeri meg a piros hangszórót? (Egy TV-s játékos vetélkedő sorozat-nyereménye volt anno, aki még emlékszik rá, tudja.) Naná, hogy ismét 190 FA-t! xD Igaz szivarfa XXL volt ráírva....;) Egyébként a vonaton 290 pontot ér, de most már csak azért se rakom fel, inkább gyűjtöm, mert 110 a TP-je, picit jobb, mint az almafáé :D:D. Ami nem fér el a pajtában, azt kiültetem ;)xD

gyongyvergazda, k.krisztinka, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.