Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Akela

Akela Fórum ismerője

Titokfából xl datolya lett, a 89 szinten, ezért lehet dolgozni. Miért nem lehet konkrét titokfát berakni, hogy ne hülyeséget adjon?:eek:

Régebben igen volt olyan,hogy egy konkrét fát lehetett nyerni az event során de hamar áttértek erre a megoldásra(sajnos)

DorkaMano kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Event kipipálva, elkészültem. Nagyon jó event volt, jó nyereményekkel, sok-sok terménnyel.
    Csak az XXL Szivarfa lombozott le, jobban örültem volna "hasznosabb" fának, cukor, só, kecsketej.
    Gratulálok azon Gazdatársaimnak, akik már befejezték, és rá-rá-hajrá, akik még dolgoznak rajta.

Jucus1949, Gio és PityuGeri kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Az ötleted nem rossz, én örülnék neki, bár elégedett vagyok a cukorfával is amit kaptam, abból nem lehet elég sok.
    Mindenkinek szép vasárnapot kívánok, sikeres befejezést az eventhez, azoknak akik még a felröpikkel küzdenek. Gy. 92/206

Jucus1949 kedveli ezt.
  4. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én is örülnék egy 76. cukorfának, az mindig jól jön, valóban! :D
    Majd meglátjuk hétfőn reggel, mi lesz belőle :) Sajnos virágzó cseresznye nem lehet, pedig azt nagyon szeretnék! A piaci ára se semmi a cserivirágnak :D

@DorkaMano grat a 9.X-hez! :) Nekem még 9,2 millió van vissza addig... meglesz szeptemberben, muszáj! :D

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
    DorkaMano kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Gratulálok Mindenkinek, aki már befejezte, és sok felröppenőt aki még "dolgozik" rajta.
    Én is már visszarendeztem a farmomat, ismét békésen eszegetnek az állatok, a mamutok is duzzadoznak a szuper dolgoktól, nődögél a növényzet, a malom meg fáradhatatlanul keveri a szupertápot a hóvégi kakukkos eventhez. ;)
    Izgalommal várom, mit hoz az új képregény event, no meg az "Októberfest".:)
    Szép hétvégét, jó pihenést, aki meg még nyűvi, annak jó eventezést kívánok! :inlove:

6. Goran

Goran Fórum bárója

hehe, ezzel én is így vagyok, soha nem elég a cukor és só fákból, nincs az a mennyiségű termék, amit nem lehet eladni és így legalább nem kell hozzá venni cuccot :pxD:D

PityuGeri kedveli ezt.
  7. busand

busand Junior szaki

Kész lettem :)
    A titokfából ujjas juhar lett ennek örülök mert még nem volt, bár ez sem jó amúgy semmire :) Bár ha faterméseket kell beadni valaha, akkor majd lehet ontani ebből (is).
    Hajrá a küzdőknek!!!

PityuGeri és Gio kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Jó étvágyat az ebédhez :)

Én is kész lettem az eventtel , a titokfám ujjas juhar lett , ami azért jobb , mint a szivarfa .

Igazán nem volt megerőltető , most egy picit termelek a piacra , azután szépen visszapakolgatom az értékeimet :)

Jó szorgoskodást annak , aki még csinálja , vagy a felröppenőkre dolgozik .

9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sikeresen befejeztem az eventet:) Köszönöm mindenkinek!

Marika312, alpha58 és Gio kedveli ezt.
  10. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok! Reggel én is kész lettem, drukk aki még csinálja.

alpha58 és Gio kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Készen lettem én is ma délelőtt, jó kis event volt, helyes a felhősor. :inlove:
    Szép napot Mindenkinek!

Marika312, _Cygnus_, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Az tényleg csak a gőzösre való. Esetleg vesztegesd meg az imakört, hogy a fa gőzös eljöveteléért is imádkozzanak egy kicsit :p:)

gyongyvergazda, staramajka és PityuGeri kedveli ezt.
  13. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!

Event befejezve, felhősor beélesítve, jöhet a vasárnapi pihenés! :)
    A titokfa is beérett, Berkenye lett belőle.
    Aki még dolgozik, hajrá!

Gio kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A titokfábol megint mi lett, hát xxl-es szivara. Ez azért már vicc.

PityuGeri kedveli ezt.
  15. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Gratulálok a fádhoz illetve a szintugrásokhoz:) Nekem a sokadik berkenyém lett, de nem bánom, ezt valamiért szeretem. A szivar xxl sajnos olyan dömpingszerűen jön, hogy kiveri a biztosítékot sokak mellett nálam is. De most megúsztam:D
    Már csak 1000 kell az eventnövényből és kész leszek én is. Csak sajnálom eldugni a paszulyra a trónos barit. Imádom:D Még egy kicsit gyönyörködöm benne a kergén, aztán rakom csak ki.

További szép napot, jó eventezést, illetve akit érint annak jó készülődést a holnapi sulikezdéshez.

....................

Nem cserebere topik, az a rész törölve.

Köszi! Szeptemberben tuti, hogy odaérsz te is, az már nem sok! :) Aztán már csak 20M TP a 91-hez8)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.14
    PityuGeri kedveli ezt.
  16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jajjajjajjajjajj, az sook! :D Lesz kb. 2 hónap mire összejön nekem, nem vagyok egy nagy TP-huszár sajna :( Van aki meg 40-néhány nap alatt megcsinálja. Tudom, hogy a sok dísz a titka, na de nekem abból csak napi 200 ezer TP jön, a növényekből meg még kb. 100 ezer (a megrendelőkkel együtt) . Majd csak megtudom én is ezt a titkot, addig maradok ilyen kis csigatempójú :D

DorkaMano kedveli ezt.
  17. tifi9

tifi9 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Annyit szeretnék kérdezni, hogy ennek az eventnek mi az ajándékkódja.
    Aki tudja lécci írja meg nekem üzibe a nevem: tifi9
    Vagy valaki tanácsoljon valamit,hogy honnan keressem.
    Elölre is köszi!! :)

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventekhez általában nem tartozik semmilyen ajándék kód. Amennyien valamilyen alkalom okán kapunk ilyet, akkor azt ebben a részlegben kell kersened:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/

19. anci091551

anci091551 Haladó

Sziasztok! Az eventet én is sikeresen befejeztem. xl-es datolya. További szép napot mindenkinek!

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A titokfából sófa lett, ennél csak az XXL-es sófa lett volna jobb.
    Kellemes vasárnapot kívánok Mindenkinek!

staramajka, Jucus1949 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.