Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szöcsy

Szöcsy Fórum-zöldfülű

2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Láb lógatva végigcsináltam az eventet - pedig aggódtam, hogy kész leszek-e a gaztermeléssel, mert szokásommal ellentétben ezúttal nem szedtem le az állatseregletet. Örömmel vettem tudomásul, hogy így is hoztam a dolgokat, és sikeresen zártam ezt az eseményt is. :D A titokfát még nem raktam ki, annyira nem izgat, túl nagy az esélye az XXL szivarnak.... :D De majd ha a kíváncsiság lyukat fúr az oldalamba.... :D :D akik már készen vannak, azoknak gratulálok, akik még küzdenek, azoknak kitartást! :)

_Cygnus_, Jucus1949 és achmed1122 kedveli ezt.
  3. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Szerintem egy jó nyaralást nem szabad azért kihagyni, hogy ne tudjál megcsinálni egy eventet.
    Sziasztok! Gratulálok nektek és további jó játékot kívánok!

SzilvaG és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. katka55

katka55 Járnitanuló

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Legalább jó idő volt? Mostanában sajnos ezt kell kérdezni, nem azt hogy hogy éreztétek magatokat.:oops:
    Az első feladat ad 45 szupertápot, azt feltétlenül csináld meg.
    Nekem is jobban tetszett a régi fórum, de ott jó sokáig a fórumőrült díszelgett volna a nevem mellett. Tudom én, hogy baj van velem, de jobb ezt nem leírva látni. xD
    Igen az idejük összeadódik. De felesleges a 3 órás kuponból többet aktiválj egyszerre, hisz a kuponok lényege pont az, hogy nem ketyegnek üresben.

nemethpgabi, Jucus1949, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Sziasztok, a titokfából XXL berkenye lett. Nagyon örülök neki :)

achmed1122 kedveli ezt.
  7. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Gratulálok hozzá.Engem az eventből kapott csemeténél hála az égnek elkerült a szivarfa.Örültem is neki.De gondoltak rám a BP-nél és nehogy kimaradjak a szórásból kerekkeréken kidobott egy xl szivarfát.Csak hogy érezzem a törődést.Na meg a 10 fejlesztéssel ellátott szivarfa mégiscsak jobban hangzik mint a kilenc.Na meg amúgy is párosan szép az élet még a fáknál is.

Jucus1949 és achmed1122 kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Event kész. Titokfa: xl mandula. A szeptemberi eventet nézve a képregény elején 2 napon nyaralok.Rá kell hajtani ha be akarom fejezni. Lassan én is úgy alakítom az életem, hogy event alatt sehová. Nem tudom nézni az üres paszulyt, vagy ha nincs meg a kitehető.
    Aki küzd annak hajrá, még be lehet fejezni.!

achmed1122 kedveli ezt.
  9. gal.t

gal.t Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen:)

10. gal.t

gal.t Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy irtam ide, én a farmmunkás kuponnal kapcsolatos választ köszöntem meg:)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ilyen esetben sztem nincs rossz vagy jó döntés, csak megalapozott vagy megalapozatlan döntés. Megalapozottá pedig azzal teheted, ha előre összeszámolod, hogy mennyid van, és azzal milyen alternatív útvonalakat járhatsz be, meddig eljutva.

Rövid távon, ami FA-ban is mérhető, az a szupertáp (és kevés növény is kell hozzá), CSP-ben a csatni (bár mindkettő fogyó eszköz); ha emléket akarsz inkább, startolj rá, ha nem is matricára(;)), de, az egyik kitehetőre (amelyik a legjobb/legkönnyebb), ennek a plusz TP-jét akkor innentől előnyként fogja végighordozni a farmod; leghosszabb távon gondolkodva meg, ha esélyes a dolog, menj rá a felhősorra (mondjuk semmi extrát nem tud, de egy felhősor mindig olyan, mintha területbővítésben részerülnél:)), és az így bár jó darabig szürke lesz és igazi értelmet pedig majd csak a Kergéd betelését követően fog nyerni, de a kitehetőit megszerezheted rá cserenapkor is (miközben a felhősort másképp nem, vagy csak pénzért és esetlegesen).

Bár attól tartok, hogy külön elbírálás alatt nálam a 25 sornál rövidebb posztok már hsz-vadászatnak minősülnek, de egyelőre itt most ennyi voltam...:-D

gyongyvergazda, Cyra65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. alpha58

alpha58 Rutinos

Gratulálok, ez egy nagyon szép fa és sok tp.t ad

achmed1122 kedveli ezt.
  13. loci007

loci007 Aktív író

Sziasztok! :)
    Mára sikerült nekem is befejeznem az eventet. Az aranyos kis kitehetők már a paszulyon csücsülnek. :D Szombaton még olyan sok felröpi hiányzott, hogy kicsit szkeptikus voltam, hogy meg lesz-e, de simán meglett mára,és még maradt 77 db pluszba is. :) Nekem tetszett az event, szerintem az ilyenek jobbak, mint a képregényesek, nekem azok nem annyira jönnek be, de ízlések és pofonok. :D
    Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült, és kitartást azoknak, akik még küzdenek vele, így akár suli mellett is.! ;) :p

Cyra65 és Gio kedveli ezt.
  14. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Hát sajnos a szeptemberi képregény event nekem is kimarad az életemből mivel én is ép nyaralok és nem leszek gépközelben, pedig a pletyiseknél láttam milyen jó lesz. Az a baj, hogy a nyaralást általában előre tervezzük és ezen már nem lehet változtatni. Gratulálok mindenkinek akik befejezték az eventet akik még küzdenek azoknak kitartást és sok felröppenőt.

Cyra65, Hulidza, achmed1122 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Kedves Moderátorok, nem tudom, ezt hogy került bele, de azért kíváncsi lennék, hogy ezt kire, vagy mire fel kaptam, elolvastam a hsz-eket, és semmit nem láttam benne hogy ezt kelljen írni. Válaszotokat előre is köszönöm.

Csak a tisztán látás miatt kérdezem, mert ez nekem zavaros, hogy miért kellett ezt írni.
    Köszönöm.
    Labovititől ezt a választ kaptam, hát újra beírtam. Válaszotokat előre is köszönöm.

16. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Hát igen, én is azt gondoltam ki, hogy kedden fél kettőkor megnézem mi a helyzet nálam, és akkor majd kitalálom. De kéne a szupitáp is, meg jó gyűjtögetni a matricákat is, na de egy felhősor kitehetők nélkül olyan bánatos, de mégiscsak az lenne a legjobb hosszú távon...
    Jaj, nehéz ez a játék, én mondom. :)

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fórum egyik hivatalos topikját minősítetted, ez került törlésre a hozzászólásodból.

18. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na halihóó:D
    1,2,3,4,7 feladat kész, 5/2 és 3, 6/2 és 3 hiányzik még, gazom perpill 3745 van, reppentyű viszont csak 26, így elhatároztam, hogy minél hosszabb érésűt ültetek reggelig, igen ám, csak hogy most annyira kifárasztott a suli, ültetés helyett elaludtam:D:D:D
    Úúgyhogy most 2 óra bukta, de remélem, hogy a reggeli aratásból összejön 125 felröpi, és akkor csak az 5/3 nem lesz kész az eventben:D

Tüsike56 kedveli ezt.
  19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

legalább pihentél egyet xD, most az éjjeli alvás helyett, majd ültethetsz :D, úgy látszik szereted a kettes kihagyásokat (2 nap késés, két óra alvás stb.) nem baj tudod a részvétel a fontos, én azért megvárlak a finisben:)

roli00000000 kedveli ezt.
  20. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Igen, és általában minden 3. eventet csinálom, az is mindig 2 kihagyás:p
    Ahogy néztem az órarendem, szerencsémre holnap 6 órám van, így talán tudok még aratni egyet event vége előtt, ha sikerül, akkor végeztem, ha nem, akkó nem:D

_Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.