Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kapsz majd egy figyelmeztetést érte, csak azért hogy ne érezd mellőzve magad. :D ;)
    Vajon nem ugyanott nyaralunk-e? Mert az nekem is kimarad, sőt az Oktoberfest eleje is. :D Szitterről gondoskodtam, de valahogy jobban szeretem, ha én csinálok valamit.
    Gratulálok! :) Épp ma olvastalak a csíkról, hogy kételkedsz az event sikeres befejezésében.
    Engem határozottan zavar, hogy az új fórumon nem látszik a radírt használó moderátor neve. Magával a törléssel nincs is gond, hisz rutinos fórumozóként mi is tudjuk, ha offolunk. Félreértésre csak a határok tágassága adhat okot. xD
    A 125 felröpi elég sok, de szorítok, hogy összejöjjön. :)

Utoljára szerkesztett: 1.9.14
    Cyra65, Pharmer500#2 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Utóirat:D
    Most arattam a mamutok 1 részét, úgyhogy kész a 6/2
    Reggelre pedig vetettem rózsát, és annyi tbúzát, hogy a 6/3-ra és az 5/2-re elég legyen:)
    Bahamán vetettem paprikát komfortba, rászórtam a vizet, trágyát, annyira belejöttem, még a kacsakatát is, de ez nem elég, még a szupertrágyát is:eek::D:D
    Aztán gondoltam magamban, hogy mit számít, szórok még a többire is:D:D
    De látszik, annyira kifárasztottak, hogy láttam, 7 órás a paprika, szóval csinálhattam volna, hogy estéig ültetek valami rövidebbet, és éjszakára meg ezt.. A paprikák mellé ültettem borsot, hát nem azokra is rászórtam a szuptrágyát?:D:D:D
    Na de mindegy most már, azt hiszem hozom a formámat:p

Utoljára szerkesztett: 1.9.14
    Cyra65 és Tüsike56 kedveli ezt.
  3. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szia!

Látszik, megviselt az első nap a suliban. :p Nekem csak jövő héten kezdődik az egyetem, de már én is kokker vagyok agyilag. :);)

Nekem jobban bejön, ha kevesebb titokfa van, múltkor mikor a kettőt kaptuk az elején, lett egy naspolyám, utána meg mikor a hatot, akkor az egyetlen értékelhető az 1 db cukorfa volt kb. :oops:
    Én azt is bírnám, ha 5-6 féle eventnövény lenne, és azokból kéne pár ezer db, nem ugyanazt a növényt kéne bámulni éjjel-nappal jópár napig... o_O Egy kis változatosság sosem árt. ;)

Cyra65, Gio, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Az jó lenne, de ilyet nem néznék ki a bépéből:D
    Neked kész az evented?

5. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szia East17!

Köszönöm válaszod, de én nekem nem dereng hogy mi is volt az, de most hiába fogom kérdezni, gondolom választ nem fogok rá kapni.
    Csak az a furi, hogy nincs ott hogy szerkesztve lett Moderátor által, engem az sem érdekel, hogy ki csinálta, de én nem emlékszem hogy minősítettem volna.

Szia Nóci!

Engem sem zavar hogy törölnek, csak akkor írja oda, hogy na ezért töröltem ..............de még mindig nem dereng hogy mit is írhattam........szóval, azért hátha kapok rá választ :)

Cyra65 kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez a lehetőség ezen a fórumon már nem lesz elérhető, de az indoklás minden esetben olvasható lesz.

7. -East17-

Ahogyan eddig is, ezentúl is indokolt esetben lesznek moderálva a hozzászólások, és az indoklás minden esetben olvasható lesz.

Mivel törölve lett, így utólag már nem térünk ki a történtek taglalására, itt a fórumon legalábbis semmiképpen.

A Szerkesztve-sor megjelenése sajnos még esetleges, már jelentettük az észrevételt.

8. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Igen, tegnap reggelre készen lettem vele. :)

Ühü, valószínűleg túl nagy munka/befektetés lenne mindegyiknek megtervezni a grafikáját, és nem igazán térülne meg. o_O

roli00000000 kedveli ezt.
  9. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Szia!

Amah.........értem, és köszönöm.

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Kár. :( Nehogy azt hidd, hogy most kukacoskodni akarok, csak nem minden moderátor egyformán szigorú. Többnyire megjegyezzük, hogy kinél hol a határ és nem is igen akarjuk túllépni, de ahhoz látni is kéne, hogy ki törölt. Na mindegy, megszokjuk ezt is.
    Szép estét Neked!

11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia!
    De jó volt emlékezni, valóban ilyen koncepció nélküli farmozást folytattam, ill. az volt a koncepció, hogy a pajta készletet szorgalmasan töltögessem a 2x2-esen, hogy meglegyen a teljes tölgyes terület, és mi is az a Bahama? ...és hogy jutok el oda? ...valami 200-at kellett összegyűjteni, írtó nehéz volt, azt hittem ebben az életben el sem fogok odáig érni. Meg a gazdaköri feladatok szorgalmas teljesítése. Aztán az egyik szintén kezdő, de nálam már haladóbb formájú kedves szomszédommal elkezdtünk levelezni. Rengeteget írtunk egymásnak, és ő volt az első nagyon kedves farm-barátnőm. Majd rátaláltam a fórumra, főleg az event-csevegő hangulata fogott meg. Akkor kezdett a családom kicsit furcsán nézegetni, mivel ők tv-t néztek, én meg majd megfulladtam a kuncogástól a fórum olvasása közben. Már alig vártam a következő eventet, azaz a fórumot. Azt hiszem a játékkal azonos szintű az érdeklődésem a hsz-k, a csevegők iránt.
    És igen, én is büszkének éreztem magam, hogy ennyi mindenre rájöttem, és milyen ügyesen haladok saját erőmből.
    Köszönöm Nóci, jó volt emlékezni. :)
    Szia KisTesó!
    Akkor én vagyok az utolsó, de én se rohanok, mint a Nagyfarmer. Gratulálok Neked. Beosztottam a munkásokat. Ha végig olvastam a fórumot, megyek, beindítom a 2/3-as feladattal a munkásokat, - jó sokáig fognak dolgozni még. ;)
    Drága Roli!
    Neked megártott/megrázott a suli-kezdés. Nem tudsz kérni még egy pár nap felkészülési-napot? :p
    Ahhoz képest, hogy lazán csináltad, elég jól haladsz, szerintem, ne engedd ki a végét... :)

Cyra65, Tüsike56, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

A határ a fórum szabályzata. Annak betűje szerint dolgozunk. Ha nem feszegeti valaki a határokat, akkor nincsen ok a moderálásra sem. Ilyen egyszerű a dolog.

13. Goran

Goran Fórum bárója

Na ez jó kis event volt, nem volt nehéz, a jutik meg közepesek, soha ne legyen roszabb.

Jucus19 kedveli ezt.
  14. északifény

északifény Junior szaki

Hát nekem a titokfából XL Datolya lett :( Ez az első hozzászólásom az új fórumon és igen szomorú :cry:
    A kütyük aranyosak de az ilyen ajándék elveszi az ember kedvét az eventektől :(>:(

15. csilluservo0170

csilluservo0170 Utánpótlás-írogató

Az eventtel teljesen kész lettem. Köszönöm a korábbi segítségeiteket, minden elejtett morzs értékesnek bizonyult. Eddig ez az első amit nehéznek ítéltem, de sikerült végigcsinálni. Azért egy kis gondolkodás nem árt már ezeknél az eventeknél.A titokfát én is elfelejtettem kirakni, nade sebaj. Ugyan égigérő paszulyom még nincs, de remélem a felhősor megmarad...

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

17. csilluservo0170

csilluservo0170 Utánpótlás-írogató

18. Laboviti

19. Laboviti

Nyanyatanya:
    Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

20. mirci81

mirci81 Fórum-zöldfülű

Szia, ne keseredj el, nekem tavaszi fa lett, ami aztán tényleg semmire sem jó, még a gőzösre sem lehet feltenni, nem is értem honnan került elő, szerintem már rég kivették.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.