Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem xxl-es sófa fejlődött ki a titokfából.A felröppenőim is meglettek reggelre,nekem tetszett ez az event.Aki hajrázik,annak sikeres befejezést,aki meg már a pajtát töltögeti annak gratulálok.Szép napot kedves gazdatársak.:)

alpha58, _Cygnus_ és szupernagyi5050 kedveli ezt.
  2. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Sziasztok!
    Event kész! :) Akinek sikerült befejeznie gratulálok aki még dolgozik rajta sok sikert kívánok!

szupernagyi5050 és achmed1122 kedveli ezt.
  3. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Segítség!!! Hol is van az a topik ahol segítséget lehet kérni ha kellene még néhány felröppenő?? Még 18 db hiányzik!
    A választ előre is köszönöm!
    :)

kociboszi99ID: 15149652

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na jóreggelt:D
    Event majdnem kész, reggeli aratás nem volt elég a felröpire, úgyhogy a maradék 11-et meg kellett vennem:(
    Szóval az összes feladat sikerült, kivéve az 5/3, és én itt most "feladom", mert gó suli:(:D

_Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép reggelt :)
    Titokfából naspolya lett. Nagyon szuper, mert ilyenem még nem volt. Az ijászatot nem sikerült megszereznem, már nem is fog. :(
    A többi megvan. :)

8. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

:)Sziasztok! A titokfám még érik. a kitehetők viszont a felhősoron csücsülnek. Kicsit nehezen indult az event, de amit szerettem volna, az meglett.:)

achmed1122 és szupernagyi5050 kedveli ezt.
  9. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Szép jó reggelt
    Event kész..Titokfából nekem is naspolya lett..jó mert eddig nem volt.
    Aki hajrázik annak sok sikert aki befejezte annak gratulálok.

alpha58 és achmed1122 kedveli ezt.
  10. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

szia nővérkém, hajrá, szoritunk, biztos megleszel, várunk a finisben, húzd magaddal rolit is

a titokfám XXL-es berkenye lett :D

Cyra65 kedveli ezt.
  11. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

sziasztok A titokfából kecsketejfa lett . Event kész.

achmed1122 kedveli ezt.
  12. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Az milyen jó:) Gratula.)

13. csengel5555

csengel5555 Járnitanuló

nekem még hiányzik 40 db felröpi, a többi meg van. Lehet, hogy nem fog meglenni dutánig. a fám xxl tojásfa lett.

achmed1122 kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kész vagyok az eventtel, most váltottam ki a 24 órás munkásokat, most pajtát töltögetek, mert nagyon kifogytam mindenből.
    Jó kis esemény volt, a felröpikkel sem volt gondom, tényleg hatásos, ha kiváltjátok a legendát a BT-nél, és a 2 Páncél Panni is megtette hatását.
    Szép napot Mindenkinek(jesszus mennyi barifej, azt sem tudom, melyiket rakjam ide...):D;)

UI: Remélem, nem ütközik a topic szabályzatába, hogy erről a jó kis eventről megemlékezésképpen belinkeljek a tönke búzáról egy kis ismertetőt, hiszen nem annyira közismert növényről van szó és legalább megismerkedhetünk azzal, amit ültettünk 1 héten keresztül:)
    http://www.gombajo.hu/tonkebuza

Utoljára szerkesztett: 2.9.14
  15. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Az ajándék titokfából XXL berkenye fejlődött ki nálam. :)
    Kész lettem mindennel, aki még küzd, annak hajrá! :)

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.