Reneszánsz vásár csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok,rengeteg a növény.Ezzel az új fórummal sem boldogulok...még a kép is eltünt.Azt sajnálom,hogy a többi állatból nem kell...némelyiket évek óta nem kérik :)

2. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

:)Most vettem észre, és nagyon szépen köszönöm a kellemes gesztust, hogy a nevemet, - és látom hogy a lehetőségekhez képest más gazdatársamnak a nevét is - összerakták. (Offline-online lekerült a kép alsó sarkába.)

3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia! Jobb fent a nevednél be tudod rakni: Avatar.:)

4. *Zita42*

*Zita42* Járnitanuló

sziasztok :) 3 területen szerintetek meglesz a növény ? a bahán nem igazán szeretnék eventezni ..

5. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Előtted többen azt írták, meglesz, csak nem 4 nap alatt napi háromszori aratással. Van egy hetünk! :)

6. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Iiiiiiigen, van egy álmom... hogy telerakhassam egyszer az összes farmterületemet xxl-es szivarfával. :p Szóval, ha lehet, mindenki jól pakolja meg azokat a vagonokat. :D
    Én csak annyit fogok 1*1-ezni amúgy, ameddig tartanak az ajándék munkások, a mammutfáknak hála én a szupertrágya + komfort talajra esküszöm, pár termékkel együtt. 8) Kényelmesebb és elkerül a kéztőalagút-szindróma is. :p :D

PityuGeri kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mondjátok már, hogy tudom az aláírásban a képet középre igazítani. Nem mintha az idézetet tudnám. :D

Elmentettem tegnap a könyvjelzőbe a fórumot (a régi is elvolt). Mikor bekapcsolom a gépet, legelőször a fórumot nyitom meg, nehogy lemaradjak már valami friss információról - nem vagyok függő egy cseppet sem :D -, aztán ma meglepődve tapasztaltam, hogy a nevem is mutatja, sőt írni is tudok. :D

Utoljára szerkesztett: 26.8.14
  8. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Kijelölöd és azután a középre igazítás :)
    A 9-dik ikon :)

Jaj, majdnem elfelejtettem , nagyon szép lettél :) !

_Cygnus_ kedveli ezt.
  9. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Jobbra fenn a fejlécen vidd az egered a neved fölé, kiadja az opciókat te válaszd az aláírást, mikor belementél a képed fölött is van 1 fejléc azon pedig a 2 láncszem mellett jobboldalt találsz 4 db kivastagított vonalkát, kurzort ráviszed katt és ott az összes opció: jobbra, középre, balra. A középre kattansz :D:D majd alul a változtatások mentésére.

_Cygnus_ és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok!
    Végre a végére értem a csevegő olvasásának!
    Mint "öreg" farmos úgy gondoltam én is beköszönök !:)
    Még nekem sem sikerült beállítanom az órát sem és gondolom nekem is eltünt az avatarom!o_O
    Jó eventvárást mindenkinek!:p

No,csak odavarázsoltam a tündérkémet!

csio70 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Betettem a képet,és az aláírást,a nevemet elhagyta.Na majd csak kibogozom valahogy.Már nagyon várom a feladatot.Na ez jó, a hozzászólásommal hozta a farmnevemet is.

13. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Ha jól látom mindenki vissza lett minősítve az új fórumon?? ;)...Akkor megint kezdők lettünk!! :D

14. zánkamama

zánkamama Járnitanuló

Végig értem az olvasással...
    Kilépek, hogy beléphessek eventkezdésre..
    (csak azért írtam, hogy láthassam a képeimet-a régi logó nem jött össze...)

tami.d kedveli ezt.
  15. agi967

agi967 Fórum biztosa

Én is startra készen várom az evetkezdést.Mindenkinek jó játékot kívánok.

16. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Na ige, ilyen fiatalító kúrát.....hogy visszamásztunk a Pampersbe..... :D

pancsilány kedveli ezt.
  17. _angela76_

_angela76_ Rutinos

nem akarom elkezdeni az eventet, amíg nem szólnak, hogy online, de hol találom ezt ebben a vattaúj fórumban????? :D :eek:

18. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

rózsákkal komfortban 95 íjjal és nyíllal kezdtem, legenda nélkül :) nem rossz kezdés számomra...

Sok szerencsét mindenkinek :)

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Én elkezdtem és nálam minden simán ment,bár volt bennem némi aggodalom. :)
    Amúgy 128 felröpi jött kezdésnek,nem rossz.
    Jó eventezés kívánok!

20. pancsilány

pancsilány Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kezdheted,online a játék. Én már el is vetettem :) Mindenkinek jó játékot,szép délutánt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.