Repülni lehetséges!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Jó reggelt kívánok !
    Éjjelre komfortra raktam a gaszt. Átlagosan 11 felröppenőt adott 1 terület. Nem éri meg. Most 1x1- re ültettem.Még nem repülök,kevés a gaz az üzemanyaghoz. Sok sok felröppenöt kívánok.

kissme6, osztrak12, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  2. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönjük, nagyon jó összesítés

3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Jóóó reggelt, Vietnám! Gratulálok azoknak, akik már az első, vagy akár már a sokadik ellenfelet legyőzték :) Én egyelőre még gyűjtögetek.

Ma reggel még gyorsan bezsebeltem az ólak tartalmát, meg a Bahán is arattam, a szegfűm még érik, de azért így is kaptam felröpiket :) Jelen pillanatban 254 db-nál tartok, amit kb el se hiszek, mert máskor a sokadik napon volt ennyi, nem az első (fél)nap után...

Remélem a szegfű a nyaralás alatt jól adja majd és legalább 6-700-nál fogok tartani, mikor hazajövök :)

Nemsokára zuhany és tipli...De addig olvaslak titeket :inlove:

4. padamak

padamak Fórum nagymestere

Szia!
    genka53 gazdatársunk nagyszerű táblázatát elnézegetve: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/repülni-lehetséges.14171/page-26#post-541783 (amit nagyon köszönünk! :)) szerintem igencsak nem mindegy, hogy az 1-es és 3-as pályán a felső soron szedsz ki 15 ill. 14 szupertápot, majd a 4-es pályán az alsó soron 22-t; vagy mondjuk a 3-as pályán az alsó sorból 100 bájitalt; vagy a titkosakra figyelni, melyik sávban vannak... -.-
    Szóval, nem egy kincskeresés mélytengeri szintjén, de azért kicsit odafigyeléssel érdemes(ebb) végigrepülni ;)

iboly54, taga1, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  5. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia Tamás!
    Szia Anett!
    Látom, szépen gyűjtögetsz - nekem egyelőre kb. 300 kannám van, de messze még az event vége, s jelenleg az eventnövény is aránylag szépen adja a röpiket!
    Ha hazaérsz, írj rám, érdekelne, mit sikerül addig összeszedegetned, s bevált-e a taktika, amit javasoltam...
    Jó repülgetést Mindenkinek!

breki072, Mikulás48, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  6. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszi szépen! Jól átlátható. Főleg a kisebb farmosoknak és azoknak ajánlatos még, akik xxl üzemanyaggal akarják végigrepülni a területet. Így jobban meg tudják nézni, melyik szinten érdemes végigszáguldani. Van egy csibém, aki nekiállt és termel ezerrel. Miatta nekiálltam az unokafarmomon is az eventnek. Kíváncsi vagyok meddig juthat egy kisebb játékos segédeszköz
    (0 perc, nyalánkságok..) nélkül. Így talán jobban bele tudom képzelni magam a helyébe. Itt az xxl-es, egy szinten repülés mellett döntöttem, így nekem is segítség lett ez a kimutatás. :)
    A főfarmomon a magasságokba fogok repkedni, de jó pár zuhanórepülést is kipróbálok majd. :D :p :)
    Mindenkinek sok felröpit sugárhajtásos üzemanyagot kívánok. Repítsen Benneteket a célig! :)

csio70, Mikulás48, revaa és 8 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép reggelt Kedves Gazdák!Még nem repültem, de gyűjtögetek.Most egy kicsit 0 percezek, mert az ólak nálam nem jöttek be.Rövid időre elküldtem a békáimat is napoznixDMegjegyezném, hogy nálam a rózsa nem adja 100%-ban a röpit,4-5 db-ot ellop tőlem a kici cinaixDElvetettem a szegfűt is , várom az eredményt;)

Leho69, szellorozsa, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Jó pihenést, s közben figyelni az idő múlását a gazosodás veszélyét kerülve. :)

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Jó pihenést, érezd jól magad. Ha visszajössz kíváncsi leszek hol állsz felröpivel. Hasznos lehet az eztán nyaralni indulók számára is. :)
    Nekem sem adja 100%-ban a rózsa, de nem csak most máskor sem, párat mindig elcsal. De a hagyma és a biogyapot igen. Most a karfiol sem adott 100%-ot. A szegfűt most nem próbáltam. Az csak eventváró hosszú volt.:p

iboly54, Cyra65, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszi a táblát:D Mindig nekem nagy segítség, mikor valaki ilyen klasszul összegyűjti az event lényegét:D:D:D

csio70, szellorozsa, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tegnap egy keveset 0 perceztem sporolva a sutivel es viraggal a rekeszekben ;) na meg a Top-ra is gondolvan ;)
    Ejfelkor arattam utoljara a novenyt de nagyon almos voltam , de hajtotta az eszem kereket a repules, igy mar reggel 6 kor felebredtem , aratas es repules :D Az elso ellenfelemet mar lerepultem :p most amasodik felenel tartok , csak normal biouzemanyagot hasznalok , figyelem az ajandekot . Mindenkinek baleset mentes repulest kivanok :D

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...én is köszönöm a táblázatot.. most keverek üzemanyagot..első repülés lesz..átolvastam mégegyszer az ismertetőt..remélem sikerül a manőver...265 felröpim van..egyenlőre nincs 0 percezés:)

csio70, Meellcc, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nálam a múltkori hínárbulinál annyira bejött, hogy csak a végén adtam be a dolgokat, hogy most is így fogom csinálni.
    Van már 6600 növény, és 360 tartály. :) Így elkerülöm, hogy folyton figyelemmel kísérjem, hogy még mennyi kell ebből vagy abból, az összetevőkhöz.
    Ha elég hamar meglesz ami kell, akkor azon is gondolkodom, hogy csak egyesével haladnék.

Meellcc, osztrak12, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  14. Hechingen

Hechingen Rutinos

Már nagyon repkednék:DDe csak délben kapok felszállási engedéjt xxl-el haladok:sleepy:

kissme6, kovacstne, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen nem rossz ha a végén adja be az ember mert akkor nem termeli túl a növényt:) Kipróbáltam..sima üzemanyagot kevertem párat..jópofa a grafika..tetszett mikor elérte a dobozt és levegőbe elkapta a pilótám..alsó sorba haladtam..elősször a felsőbe..de átváltottam alsóba..nahh azt nem figyeltem hogy a sorváltásért elvett 1 üzemanyag akkor is lépett előre a pályán..vagy ezt csak azért vette el mert váltottam...ezt már biztos írták itt amugy:oops:..jó van látom így is lép előre ha sávot váltok...nahh hát így hogy kipróbáltam nekem nem bonyolult:D

iboly54, Meellcc, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  16. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Szia,

Hát igen, én is belefutottam már abba, hogy a komfort gaz nem ad elég felröpit. Csak mivel én dolgoztam napközben, ezt két napig nem vettem észre. Mert eszembe se jutott volna. :wuerg:

csopke1, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  17. krilehor

krilehor Fórum-zöldfülű

*136Össz.
    12 - 7
    23 1 9
    32 1 10
    42 111
    54 -10
    össz.13 347
    Event növény8455551692018320
    Felröppenő52339401025
    Napraforgó1567523502581

Az előző táblázat az ahogy én szeretném megcsinálni... a leggazdaságosabban. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.16
    nagymargit1, Domos52, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  18. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A hínáros után kész felüdülés. :D
    Persze amikor már élesben megy, sokkal áttekinthetőbb. A leírásnál pedig meg tudjuk nézni előre, hogy mit nem értünk. :)

szellorozsa, missuzy_53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

genka53! köszönöm én is a táblát, biztos, hogy hasznomra válik, mert erre én képtelen lettem volna. Mindenkinek sok sok felröpit kívánok. Csak megjegyzés, hogy a tönkölybúza egy területen 4o felröpit adott.

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Lefutottam a 2. körömet.3.-ba kezdtem.Növényem lenne, de elfogyott a kannám.Reggel kénytelen leszek pár kört leróni 0 perccel,akkor érik be a gesztenyés felhőm. Dilemmáztam a 100 bájital és a szuper táp között, de győzött a józan ész és a tápot választottam.Itt kellett abbahagyni kanna hiány miatt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.