Repülni lehetséges!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Acrobat

Acrobat Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én a felső sor és az alsó sor nyereményeknél nem tudok át váltani, ugyanis az a nyíl amivel lehetne állandóan szürke és nem zöld. Az első futamot megcsináltam, de jó lenne, ha tudnék választani. Szerintetek mi lehet a baj.

bindi5454 és magdi06 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam mikor az egyik beteg ... a másiknak duplán adok a grefruitmag kivonatból ;) s nem kapják el egymástól ;) gyorsabban gyógyulnak .. stb ... s nem utolsó sorban ... Anyának van ideje farmozni .... :p Repülőt kergetni ;)

Peszi2, GA-BI-O-Farm, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, az irányváltásokhoz kell egy sima bio üzemanyag is.

Meellcc, Gio, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, nekem még nincs kiváltva a baha! Ha olyan ajándékot kapok, pl btp, aranybanán, amikor kiváltom a szigetet megtalálom ezeket az ajándékokat? A válaszokat előre is köszönöm!

Gio, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megkapod .... Pl a sokadik szinten kezded a szigetet ;) Ez az elején nagy ugrást tud jelenteni ;)

Gio, bindi5454, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  6. Acrobat

Acrobat Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Valóban nem csináltam sima bio üzemanyagot, de most már fogok akkor is, ha nem gazdaságos.

Meellcc, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Az XXL azoknak jó akik gyorsan végigmennek egy pályán és nem számít a nyeremény mert az irányváltáshoz kell egy sima is, de viszont akkor 7 lépést teszel meg. Ha még az elején vagy és ki szeretnél venni nyereményeket akkor érdemesebb a simát gyártani, igaz hogy az picit többe kerül felreppenőben is és növényben is de akkor azt váltod ki amit szeretnél.

Melan, bindi5454, erzsike511 és 4 más kedveli ezt.
  8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Sima bio üzemanyaggal az első pálya letudva, ajándékok bezsebelve. :);)

csio70, Gio, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ügyes vagy és jobbulást a kicsinek!

Gio, bindi5454, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Most szédítesz már megint, :inlove:mert a .... "majdnem végigvittem az elsőt"...hát ,tényleg majdnem,mert .....;) Ugorj akkor még gyorsan 12-öt vagy ha jobban tetszik,akkor 2db xxl-et ( 2x6 lépést ) és akkor tényleg végén vagy 1-es repcsivel az első szintnek.;):D.Még a kutya is megveszne,ha megenné azt,amiket néha írszxD,de csípem burád azért.Bár isten ments infót, segítséget tőled kérni:DxD

kovacstne, Fätum és kukori80 kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia:) Csak félve kérdezem hogy hogy állunk? :) Mennyi felrepid van és mennyi növényed?

Gio, bindi5454, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már a farmon virít a harmadik repcsim is,én meg a felröpikre várok.Holnap reggel kénytelen leszek/ mert türelmetlen vagyok/0 percezni egy keveset.Repülhetnékem van.Majd valaki megadja a kezdő lökést és akkor repülhetek.?!

Gio, bindi5454, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

kukorikám!
    Mostani aratással lesz kb + - 8.000 db gaz és 285 most a röpim,de remélem aratás után ez változik ici-picit.:p

Melan, taga1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Legyen kéznél sima kannád!Csak úgy zöldül ki a fel -le gombod,ha érzékeli a gép a sima kannát is,ugyan is egyet kell előtte lépni,hogy váltson.

bindi5454 és erzsike511 kedveli ezt.
  15. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

szia ,én sem tudom hogyan kell váltani, az elsőt végig megcsináltam bió üz.anyaggal, de nem tudom hol kell váltani,hogy az alsó vagy a felső nyereményt kérem. Nálam is szürke az alsó sor.
    Lécci segítsetek ! Köszi.

bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Először is kell hogy legyen egy sima bio üzemanyagod amit a malomban csinálsz. Utána rákattintasz a repülődre és megjelenik egy ablak. A bal oldalon kijelölöd hogy fel-le akarsz menni, a jobb oldalon pedig hogy melyik üzemanyaggal. Minden irányváltoztatás egy sima üzemanyaggal jár kivéve ha a simával mész végig mert oda nem kell. Tehát egy XL- XXL-eshez kell 1 sima is ha irányt akarsz változtatni.
    Egyáltalán nem állsz rosszul. Hajrá!

Melan, Gio, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    A növények nem jelentenek akadályt, a múltkori is simán megvolt feleidő alatt is.
    A felröppenő jelent maximum gondot, de a minimum terv a kitehetők+felhősor.

bindi5454, kovacstne és Fätum kedveli ezt.
  18. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Édes jó Istenem ... hanyadszor írod már le ugyanazt? Még hányszor fogod? xD
    Irigylésre méltó a türelmed ...8)

Peszi2, Gio, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  19. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

kukori80
    köszönöm szépen a segítséged, sikerült a váltás:)

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Partyt is és simát is. A 2. ellenfél vége felé.
    Jelezzétek, kérlek az event leírásában, ha lehet, hogy nem adódik hozzá. Így én is buktam 2 pörgetést. Ha tudom, más irányba megyek.

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
    osztrak12, ViriTündi és Rylee86 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.