Repülni lehetséges!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maria68.

Maria68. Utánpótlás-írogató

sziasztok.
    Tud nekem valaki felvilágosítást adni, hogy ha az első kör végén már

csak egy üzemanyag kell a befejezéshez, de nekem 6-os van akkor átmegy a fenn maradó 5 a következő pályára?

osztrak12 kedveli ezt.
  2. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

az elveszik akkor

Leho69 kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én is, de szántok vetek-boronálokxDTöbb hiányos felhőm van emiatt:cry:Régebben mindig tudtam segíteni másoknak, mostanában én kapok segítséget.Nem értem én ezt:cry:Amúgy a 3.repülő közepénél tartok, majd lesz belőle valami

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
  4. Maria68.

Maria68. Utánpótlás-írogató

köszönöm a segítséged wqkicsi :)
    további szép estét

wqkicsi kedveli ezt.
  5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Elvileg, ha nagyon jól számoltam, akkor este 10 körül meglesz az eventnövény. Az első estét leszámítva (akkor liliom ment a földbe és hasonló érésű a bahán) végig eventnövény ment. Így 600 felröpinél járok. Szerintem nekem eléggé jól adta a kannákat, területenként többnyire a 10 megvolt:) Este aratás után már a felröpikre fogok menni, kiváncsi leszek összejön e a hiányzó 600:) Fel vagyok készülve arra is ha nem sikerül:D Nemesített felröpi lesz akkor:) A szaporításnál csak 10 sztrágyát használtam el, szóval ha röpködnek a felröpik rendesen, akkor olcsón megúszom a dolgot:D :D
    Este lehet már nem ,de holnap mindenképp kipróbálom már én is röpködést:) Tényleg kár, hogy a kitehetőkből most csak 1 van:S Nagyon szépek:)
    Jó röpködést Mindenkinek:)

Peszi2, taga1, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én most nem akarok röpködni mert megint elfogyott az eventgaz, de mire apa hazajött lenyírtam az összes füvet, megkapáltam a virágokat és várom az esőt!!!!Húúú hogy örült nekixDJa és meg tudom élezni a fűnyírót isxD

Peszi2, Leho69, -szida- és 4 más kedveli ezt.
  7. hofeher

hofeher Fórumszaki

Csatlakozom az előttem szólóhoz nekem is kész az eventgaz csak első éjszaka volt eventgaz azóta a begónia sárgadinye párosra szavaztam 4. repülőre gyúrok még.
    Sok felrepülőt mindenkinek !

Peszi2, kutyaszálló és kovacstne kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ügyes vagy:)
    Én meg ma (is) kiültem a teraszra, és hallgattam ahogy a szomszédok dolgoznak:D :D És közbe barnultam is szerintem;):pxD

9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

ügyi vagy:D:D:D én még csak a harmadik végén járok8)
    ma vettem észre,hogy lent is vannak ajándékok,meg fenn isxD
    így le-fel is röpködtem:D:Djó volt,csak most valahogy nem esik jól a vacsora:D:D

Peszi2, Mikulás48, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  10. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én most kezdtem el repülni, de nem tudom leállítani a repülőt. Magától fog megállni, vagy tenni kell valamit?

genka53 kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! A tabletem nem nagyon rajong a flash játékokért, a játékban megnyilo ablakokba nem tudok irni,se piacon,se levelekre,mert hiába kattintok oda ahol irni kene,nem jelenik meg a billentyuzet,ahh itt toketlenkedek 2 napja,de legalabb aratni tudok,nem panazkodom :) most 618 felroppenonél tartok :) eventgaz kb 3500,de azt ugyis a vegere akartam hagyni,csatnival,teljes teruleten. Holnap kuldom mindenkinek a kuldenivalot :)

12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hivatalból?:mad:Tanulmányozd ismertetőd úgy,hogy értelmezed is közben.:) Ha találsz benne olyan szót,hogy hivatalból,akkor neked várni kell,(még bele nem fáradsz ).:D Neked fognak akkor egyedül dátumozott Határozat-ot küldeni, aláírásokkal,pecséttel és még 2 tanúval is hitelesítve,hogy az engedélyt aláíró személyek eredeti aláírása és nem hamisítás.;):D
    Ui: Repülési útvonal engedély és repülő jogsi nem kell ?xD

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
    judy95, nyuszika215 és Meellcc kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, ha végigment a pályán, akkor a legvégén magától megáll. :)
    Szia kutyaszálló :)
    Pedig az 511-es hsz-ben közzétettem egy táblázatot is, mit lehet összeszedni szintenként és pályánként. :)
    Nem olyan baj, majd most éberebb leszel. :) Idő bőven van még, nem kell elkapkodni. ;):):D

Peszi2, Mikulás48, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  14. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Bora Borán vagy Pago Pagon nincs egy internetkávézó rendes géppel?? ;) xD

Peszi2, Leho69, Melan és 4 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

A kis Mekk Elek(né) !:inlove: Kaja is volt apának vagy evett,amit talált?;):D Imádás,ahogy körbe írod 1 dolgot.xD

kovacstne kedveli ezt.
  16. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

event növény megvan sajnos a röppi elfogyott, 4 feladatnál tartok és már csak 20 xxl üzemanyag kell összesen. remélem holnap jobban adja a kannákat.

osztrak12 kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Bár eddig még csak autót és hajót vezettem, de hamar belejöttem a repülésbe is. Három ellenfelet már legyűrtem, a többi még rághatja egy kicsit a körmét...
    Amúgy a repülőről elég nehéz elkapdosni a gombákat, de igyekszem. ;) Köszönöm, ha továbbra is segítetek.

Peszi2, Mikulás48, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  18. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A gazzal készen vagyok, kannám van 598 db, úgyhogy most bevetettem sárgadinnyével és szegfűvel, rozzsal és tönkölybúzával a földeket. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyi felreppenőt adnak, mert az alig öt perccel ezelőtti aratáskor, amikor még az eventgazt arattam, minden terület 10 db alatti mennyiséget adott, de a legdurvább az esőerdő volt, ahol mindösszesen 1 azaz EGY db kanna bírt felröppenni. Biztosan elfáradtak estére a röpdösésben... :sleepy:
    .
    .
    .
    Na, arattam :) esőerdő (mint fent) 26 db, baha (szintén) 16 db (!?), erdei tisztás rozzsal 28 db, szédült tönkölybúzával 22 db, főfarm szegfűvel 32 db. Hááát, nem sok. Ezt most bekeverem, és akkor kell még 15 üzemanyag, vagyis még háromszáz felreppenő. Látom, hétvégén is tolnom kell, bár most 2x2-re cseréltem a földeket, és szupertrágyáztam, így este fél 7-re beérnek. Ha jól adja, akkor ma este fél 11 körül végzek, és foglalkozhatok mással szombat-vasárnap. Igaz, múlt héten sikerült kinemesítenem a szegfűhöz a szupertrágyaimádatot, de nem merem beáldozni a nullpercezéshez, mert félek, hogy 2-2 db szupertrágyát rak egy darab földbe, az meg nekem nem éri meg. A 3,5 óra sem rossz - néhány óra múlva kiderül :)

Utoljára szerkesztett: 29.7.16
    Peszi2, Melan és wqkicsi kedveli ezt.
  19. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

nekem is az esőerdő szokott a leggyengébb lenni 3-4 darabbal bár ma esett 11 szóval örömmámorban úszok :D

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most mondhatnám, hogy én megmondtam, hogy így is kész leszel, de ...mondom is!;)
    Kb. így számoltuk, hogy mire hazaérsz, meglesz a röpi nagy része...remek! Pihizz jól!

Leho69 és osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.