Repülni lehetséges!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Úgy látszik nagyon egyediek a röpik minden egyes farmon. Ennyire változatosnak nem gondoltam volna. Nálam az esőerdő általában többet adott, mint a sziget másik fele. Gyakran semmilyen plussz kütyüvel, kivéve a baglyot, is 10 felett adott még az eventnövényre is. Ezért nálam az esőerdő nagyon előkelő helyen van, nagyságához és történeti idejéhez képest :)

Peszi2, bindi5454, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Akkor nekem jogsim több,így többet is vezetek.;) Kerékpár (mikor defektet kapok),motor,( e....ruhás süniket kerülő)tehergépkocsik és kamionok, gyermekeim az orruknál fogva (mikor még kicsik voltak), most meg legszívesebben egyetlen unokánkat a nagyijával.;):D Ugye,milyen sok lábon álló személy vagyok?:inlove:xDAmúgy jogsiról mindig eszembe jut 1 régi apehos esetem..xDxD

bindi5454 és cseresznye69 kedveli ezt.
  3. tabascos

tabascos Járnitanuló

Megcsinálta már valaki a 3. ellenfelet? A leírási összesítő szerint 65 lépés, de bárhogy számolom a táblázat szerint nekem 68 lépés jön ki (16x2, 12x3) Szeretném előre kiszámolni, a szükségletet és mivel az XXL a leggazdaságosabb, a legtöbbnél azt használnám, de egy-két esetben simát és XL-t is kell gyártani. Ezért nem mindegy a 3. ellenfélnél a pontos lépés. Ha valaki már kivégezte az a feladatot és esetleg tud segíteni, megköszönném.

Hamarosan készen leszek a gazokkal és már csak a felröppenőket kell hajtani, akkor fogok nekiállni a keverésnek.

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! 11 x 6 lépést csináltam én, számszakilag 65 lépés, 1-et beáldoztam :)
    [​IMG] kéééész lett nekem is [​IMG]
    További sok sikert mindenkinek az ellenfelek legyőzéséhez! :)

Peszi2, bindi5454, cseresznye69 és 3 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Most Én válaszolok,ha elfogadod,de ha nem,akkor is úgy látom.;) A 3-dik szint 65 lépésből áll.:pOptimális esetben kell hozzá 10 db XXL + 1 db XL + 2 db Bió,de ez már rajtad múlik mivel csinálod ill. mit akarsz kiszedni. Amit írtam a legtakarékosabb..xD

6. tabascos

tabascos Járnitanuló

Köszi a válaszokat csak az tudhatta a pontos választ, aki már kivégezte a 3. ellenfelet. Tehát a táblázatban van a hiba. Az én taktikám az lesz, hogy nem áldozok be feleslegesen semmit sem. Most megyek még aratni és a reggeli aratással már készen vagyok a gazokkal. Remélem bőven lesz időm a felröppenőkre. Még egyszer köszi a válaszokat és a segítséget.

osztrak12, Peszi2, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! A táblázat 13. és 14. sora ugyanaz. Az ajándékokat mutató soron (alsó és felső soron is) csak egyszer van. Az egyik felesleges, véletlenül kerülhetett be a táblázatba.

kissme6, Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tűnik el az event óra alól az eventablak. Pedig már a felhők között repülök.xD

osztrak12, Peszi2, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  9. tla.

tla. Haladó

Szegfű-sárgadinnye néhány kint hagyott óllal és terményessel a széleken fákkal 152 felröpit adott reggelre. Most kezdek neki a negyedik futamnak.

Peszi2, bindi5454 és ho-hoboy kedveli ezt.
  10. kissme6

kissme6 Törekvő

Most csinálom 16*2+11*3=65. A pályát kell nézni nem a táblázatot. Nem ott röpülsz.

Peszi2, bindi5454, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Event kész ajándékok begyűjtve felhősort aktiváltam titkosak kirakva. Szerintem jó kis event volt nekem nagyon tetszett.
    Gratulálok a végzőknek, kitartást a még küzdőknek és sok-sok felröppenőt kívánok!

Peszi2, Mikulás48, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  12. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    Jelentem a Fekete repülő is sikeres landolást hajtott végre..
    Már csak a Piros hiányzik.. Valószínű, hogy csak holnap lesz kész teljesen...
    Sok sikert Mindenkinek.. :)
    Szép napot..

Peszi2, Leho69, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  13. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Mára csak a rózsaszín maradt..... :):)
    Na és a végső a legjobbal......:):):)
    A felröpik nagyon lassan vánszorognak:cry::cry:, a gazzal hiába vagyok majdnem készen, nem tudok haladni....:cry::cry:
    Most már a farmon hosszúzok, a bahán már megterem a hiányzó gaz, s reménykedem....:):)
    Mindenkinek jó játékot!:):):)

bindi5454, cseresznye69 és Gio kedveli ezt.
  14. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet nekem nagyon tetszett. Felhősorom aktiválva, titkosaimat kiraktam remélhetőleg valami jót fogok kapni bár tulajdonképpen mindennek örülni fogok mivel nem került FA-ba.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek és sok felröpít!

kissme6, maszilva, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok!

Utoljára szerkesztett: 29.7.16
  16. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Bocsánat, ha ostobaságot kérdezek, de hogyan kell inditani a repcsiket? Van üzemanyagom, kattintok a sárgára, de nem indul.
    Most alig van időm, nem tudok visszaolvasni.
    Köszönöm előre is!!!

Leho69 és bindi5454 kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Az előre haladáshoz a jobb oldalon lévő nyilak egyikét kell megnyomnod, attól függően milyen üzemanyagot csináltál. Ha irányt akarsz váltani, akkor a bal oldali gombot kell nyomni:)

Gio, maniszla és bindi5454 kedveli ezt.
  18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Én még nem kezdtem el repülni, kell még 180 felröppi, és 4000 gaz, holnapra ezek kész lesznek és utána repülők én is, de kérdés hova merre.:)xD

Gio, kissme6, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  19. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Hiába nyomom bármelyiket, a repcsi csak nem mozdul. Már kezdtem olvasgatni, de pár percen belül jön a pici unokám és csak szombat este tudok megint géphez ülni.

maniszla kedveli ezt.
  20. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Sziasztok :)
    GYAKORLATban tapasztaltam, hogy az 5.ellenféllel vívandó "harcban" az első lépéskor NEM enged a játék le vagy fel közlekedni!!! NEM jelenik meg mindkét nyíl!!!!!!!!!!!
    Az ötödik játékosi játék első lépésében NINCS lehetőség a függőleges közlekedésre!
    Ugyan ez a probléma az 5-ödik ellenfél/játék során többször is előfordult nálam!
    Nem jelenik meg a VÁLTÓNYÍL, vagy is ott tudsz csak ELŐRE haladni, ahol éppen utolsó esetben maradtál!!! ha fent voltál, akkor fent tudsz csak továbbhaladni, ha éppen lent voltál, akkor csak lent tudsz továbbhaladni!!! :(

Vigyázzatok játékosok, több esetben
    az ötödik ellenfeles játék során nincs lehetőség a FÜGGŐLEGES szintváltásra.

Jómagam 3-szor fáztam rá az 5-ös ellenféllel, az adott CSÍK során. NEM tudtam FÜGGŐLEGESEN váltani!!! mert nem volt alternatíva... nem volt lefele vagy felfele nyíl váltási lehetőségem!!!

Figyeljetek rá, mert én kifejezetten a BTP-re hajtottam de az 5.-ik ellenfél el van nagyolva a játékban. Több esetben sem sikerült fel/le kóvályognom, mert nem is jelent meg a fel/le nyíl lehetősége!!!

Nem benned van a hiba, hanem a játékban!!!
    Valóban nem lehet időnként váltani fel/le, mert el van szúrva!!!

Ez van, most szívunk közösen és mindannyian...

maniszla és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.