Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Na ná hogy jól feldobta a napom a béka feneke alól;):music:

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    42-es csillag-hangjegy-szív-villám 6 fP + 2 FP
    47-es csillag-szív-villám-tappansz 68.400 CsP + 17.100 Csp -ez szintszorzós lesz- nem tudom átszámolni,
    Beírtam a táblázatba - kérem a segítséget a szintszorzó számításban és javítani. Köszönöm.

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ahogy látom már készen is van a táblázat, húrrá:)
    Viszont nem lehetne onnantól ha kész lezárni, hogy ne lehessen belejavítani .

4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

még egy üres sor van

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez a beszéd. :) Örülök,hogy újra a régi vagy. :)

7. Farm_Tadity_

Kész, teljes a lista. Lemaradtam az utolsóról. Most lettem csak kész. Na nem az egésszel, hanem csak hogy beirjam ide.

8. BackOffice

Ehhez azt hiszem BombadilToma kellene. Ő a gazdája ennek a táblázatnak. Ha valaki le tudja venni a szerkeszthetőséget, akkor az ő.

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gabi !
    Még az 59-es sor üres , (( én fél óra múlva aratok, ha addig nem töltik ki, megcsinálom még azt is.
    Nagyon nagyok voltunk !))
    Beko drága , köszönöm a javításod a táblázatban. Most már értem hogyan kell beírni, viszont a csp-szorzósomra ránéznél kérlek, (47-es).

10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét kívánok mindenkinek! Aratás megtörtént 1x1-es földekről, F- farm 178 földről 9db röpi, Sz- szántón 190db föld 14db röpi, E- tisztáson 128 földről pedig 10db röpi jött. Eventnövényem már elvetve, maradt a pajtában 1802db, röpiből jelenleg 193db van. A következő aratást megvárom, 00:30órakor lesz esedékes, ennyit még éjszakázom.:D;) Csak azért, hogy legyen növényem és legyen Mi csíplyen is, a holnapi napra! A molnárral már lebeszéltem a dolgot, már tudja, hogy más melót nem vállalhat be!:D Sok sikert kívánok a Robot táncoltatáshoz!

11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Az 59. eleje 4 KK turbó

12. BackOffice

Igen, megnéztem, szerkesztettem. ;)
    ----
    Ez nagyszerű munka volt, halljátok-e!!!!
    Akkor akár eventezhetünk is, nem? xD

13. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszi, pedig azonnal írtam is. Javítottam.

14. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia!
    Egyszerre szerkesztettük az 59-et,de te gyorsabb voltál :)
    Pedig jó lett volna ha az én nevem is szerepel a táblázatban :inlove: de a lényeg hogy kész van! ;)

15. Farm_Tadity_

igen, bocsika csak most olvastam el.

16. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

:pTáncikáljatok,én még csak jegyzetelek,aztán meg írom mire mentem a koppintásokkal!!! Minden tiszteletem azoknak akik próbálkoznak,tesztelnek hogy az olyanoknak mint én (nem érek rá,nincs türelmem) könnyebb legyen!!!!:inlove:

17. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Köszi az emlékeztetőt. Táncra fel gazda társaim a táblázat kész. Megyek mazsolázni...

18. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Kidobtam a malomból a macitápot, hogy keverhessek még időben alaplapot. Mire kész lettem, már csak 2 üres sor volt. Egyet írtam be, azt is elrontottam.:p
    Nagyon gyorsak voltak a többiek. Nem sikerült bónuszt pörgetnem, így csak 2 keverésre való lett 8 órára.
    De kész van, ez a lényeg. Már csak mazsolázni kell.

19. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

:D:inlove::music::inlove:8):p Köszi Zsu, míg nem volt kispad nem is gondoltam hogy ennyire fontos lenne nekem zenére aratni,kikapcsolódni xD
    Mindig jókat hoztok:inlove:

Last edited: Apr 18, 2018
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Jó döntés volt ! :)

Thread Status:
Not open for further replies.