Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem kell hirdetni semmit. Tomával csináltatunk egy táblát és mindenki beírja, hogy mennyivel és mikor járult hozzá egyik gazdatársunk csatnihoz való jutásához.
    Csak jobb azon az oldalon lenni, ahol mindig adhatsz, nem? Ez nem bojkott, hanem csapatos segítségnyújtás. A csapatok szabadok. Szabad akaratukból segítenek, jó szívvel segítenek, nem függenek senkitől, és nem is hagyják magukat befolyásolni.

Igaz, hogy a totyogó TP ad. Ritka mennyiségben.
    A birkabarikád ad még cspt az ugribugri kecskén kívül.

Jobb oldalt a kereten, középen zöld nyíl. Bal felsőben kis pipát vedd ki.

Last edited: Apr 21, 2018
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia!
    A játékmező jobb oldalán kihúzod a kis ablakot, ott vannak az előzmények, és a pipa is.:)

3. bikuci

bikuci Junior szaki

Heuréka - megtaláltam - hálás köszönet!
    Szép 7végét

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Képes segítség:
    jobb oldali kapcsoló.png jobb oldali kapcsoló részletező ablak.png táncos kikapcsoló és lista

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !!

22 játékon vagyok túl, most még keveredik 2 db, kényelmesen lehet csinálni az eventet.

Sikerült kitöltenem a hiányzó űrt 6 db ugribugri kecskével, csak, hogy érezze a törődést ::))

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia hóóvirág,[​IMG]
    de jó hogy igy szólitottál, eszembe jutattad keresztanyámat, aki igy nevezett mindig.A dal még ma is meg van,száguldás, event szerelem száguldás.
    Hamarosan kitáncolom magamat, borzasztó sokat jelentett a sok ügyes és szorgalmas gazda, akiknek köszönhetem, hogy időt, energiát, fáradságot nem kimélve a tagságnak kielemezte , kottába irta és elküldte nekünk is, hogy boldoguljunk és ne tévesszük szem elől a tánclépéseket.Nagy nagy hála nekik.[​IMG]

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napsütéses hétvégét kívánok Mindenkinek ! :):):) Olvasgattam néhány hsz-.t , látom nem csak én nem vagyok még kész a dance-val, ajaj, 18-nál tartok. Felkértem kékfülűt néhány táncra :):) de nem számolja duplán.

Igyekeznem kell, most már komfortba teszem, másképp nem leszek kész. Éjjel pedig aludni szeretnék. Szupitrágyám bőven van, nem

gond. A kinti farmomat is kapálnom kell, valahogy majd csak megy a kettő egyszerre. :music::music::music: Csak soknak tűnik? o_Oo_Oo_O Valami bojkottról olvastam, miről van szó? Nem tudtam az összes hsz-t végigolvasni. Most is mennem kell ki , eper ,

málna , rózsa , hadd ne soroljam.. kapálás. Majd Fülikém segít , a kutyám / legfeljebb nézni / :D:D:D:D Még egy megoldás: tömblakásba kell

költöznöm. Rékucinak köszönöm utólag is a táblázatát, hasznos és használható ! :):)

8. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Én is csak csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz és megköszönni az önzetlen segítségeteket! Bárcsak az élet más területén is mindig így működne!

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az élet minden területén így működik. Az emberiség rég kipusztult volna, ha nem így lenne.
    Család, kisgyerek, nevelés, építeni a karriert, jövőt, kapcsolatokat, közösséget teremteni, ha nincs. És ismét család, ...
    Itt sincs minden farmos jelen, sőt még a magyarok nagyobbik része sincs itt, mégis lehet. Ha valaki bajban van mindig akad segítő kéz a vv.ben is, de csak akkor, ha tudnak róla. A jól működő közösségek nagy ereje abban van, hogy igazi titkok nincsenek és mindenki által elfogadott normák vannak. Így aztán rögtön a problémára lehet fókuszálni, minden egyéb energia és figyelemmegosztás nélkül.

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kedves Leho69 .
    Nagyon tetszett amit irtál, valóban ebben a játékban az összefogás valami nagyszerű dolog.Igazi közösséget teremtett.A tenni és segiteni akarás nagyon jól működik.Soha nem gondoltam volna, hogy egy játék igy öszetudja kovácsolni az embereket.Legyen az fiatal, vagy idősebb,a játék szeretete valódi kovács műhely.
    Kivánok további jó játékot és sok sok vidámságot!!

11. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok késza felhősor amitutam kivetem a felhőcske kit van vagyis megvan :)midekinek sokkkk felrőpitt:)

12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Kedves gazditársunk ma már túl sok ajándékot kapott:p,elteszem a tyúkocskáim holnapra;)

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ez nagyon igaz, bár néha vannak kisebb súrlódások a Topikokban, de általánosságban elmondható, hogy összetartó, segítőkész emberek vannak.
    Csak emlékezzünk vissza a nem túl régen történt bolond event alkalmával a Gyik, játékosok által történt megírására, vagy a mostani event alatt az első nap elkészült táblázatra.
    Most meg rögtön zártunk, mert nem szeretjük, ha baleknak néznek bennünket és ki akarják használni a jó szándékunkat.

14. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Nekem akad a játék. Tegnap még jó volt.

15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventet befejeztem.

Szeretném megköszönni az önzetlen segítséget Mindenkinek aki a táblázat létrehozásával megkönnyítették a munkámat!

Gratula aki már befejezte az evetet és hajjjrrráááá aki még küzd!

16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jaj, végre az utolsó adag növény érik! A röpi már pluszba gyűlik, de nem érdekel...Amint betettem az utolsó 2 alaplapot, màris mennek ki az ólak. SzE jól megijesztett...mégis, mennyi az annyi? 7-800 mindből nagyon kevés?:oops: Vegyek? Rémes, mikor nincs idő olvasni...

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nem akar gyűlni ez a fránya eventnövény.... Azt is lehet kérni??? :music:

18 izé kész, 6 keveredik. Tánci még nem volt. Jól jönne most pár különóra az Uramtól, akinek se hírét, se hamvát nem láttam mostanában... :cry: Pharmer, merre jársz???:inlove:

Tessék, nyomtasd ki tetszőleges példányban és próbáld elsózni valahol... xD
    https://www.kephost.com/images/2018/04/21/mementori.jpg

18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Tetszetős,a régi piros száz forintosra nem lehetne valahogy rá varázsolni?

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Kata!:)
    Igen lehet eventnövényt is kérni, illetve kapni - nem tudtad? o_O
    .......".segítséget kaphat a játéktól::p

5 óránként 5 magot ad a rendszer az eventnövényből abban az esetben, ha véletlenül lenullázza valaki a mennyiségét. "

Nahátttttttt!:music:
    Nem is tudtam, hogy saját dollár gyártó bankjegy üzemed van!:D Társulni szabad?
    Ígérem nagyon csendben lennék!:inlove:

Pár óra és enyém a felhő!!! Gratulálok a csapatnak! ;)

Last edited: Apr 21, 2018
  20. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A Rock 'n' Robot event nem rossz ;), csak borzasztóan időigényes :p... Így hát belevágtam én is... 8)!!!
    Egyre lelkesebben és alig várom ;), hogy a robotokat megtáncoltassam :D 8)!!! Ugyanis nálam, még egy táncot sem lejtettek.

Az eventem :), még nagyon érdekes és kezdeti stádiumban van, és emiatt nagyon képlékeny ;) xD...
    Többnyire, csend és béke honol a csevegőben :inlove:, remélem hogy ez az idilli állapot ;), nem az event iránti érdektelenségből fakad...-.-!!! "Beszédes" lehet még a Trágya ára is ;), közkedvelt eventeknél, ilyentájt az ára már a csillagokban jár, most viszont darabja, az elfogadható 210-es csengőpengő áron kapható :)...
    Mert bizony, jó néhányan leírták már, hogy sokallják, nagyon is, a 24.000 Elektronikus csillag termesztését...:p...
    Ezúttal, szerver konfigurációs hiba ;), csak az eventnövény beállításánál volt :D; Hortenziával vártam eme eseményt, és túlzottan sok felröppenőt nem adott ;), szorgalmasan termesztettem a Csillagot, egyéb kultúrnövényt nem is vetettem 8), mert amióta a mobil net velem van, nincs időkiesés az eventezésben 8).
    Tegnap, időhiány miatt, csak hosszúérésű növények voltak vetve: Póréhagyma és Hagyma :), és mégis momentán: 1051 darab MI chip van a tarsolyomban :D xD..... Növényem pedig: 16.316 ;), tehát még szinte 8.000 darab kell, és akkor majd kezdődik a fergeteges robot tánc :D xD!!!
    Azért is minősítem jónak az eventet :inlove:, mert az Elektronikus csillag termesztéséből is, felröppenő ügyileg, már csaknem teljesíthető az esemény :)...

Tehát, ezúttal kijelenthetjük, hogy felröppenőért nem kell robotolnunk ;)..., és ez nagyon klassz és jó dolog :inlove: 8)!!!
    A két Füvészkert, a két Vadaspark, no meg a Mammut fáim :inlove:, nálam, a lebonthatatlan kategória fogalmát teljesen kimerítik xD, ugyanis, nem született olyan esemény, még :eek:, amiért ezek le lettek volna tarolva.....
    Azon fanatikus játékosok közé tartozom, akik termesztettek már 50.000 eventnövényt is, egy eseményen belül :p.
    Ha jól emlékszem, az akkori növényke 4 órás érésidejű volt ;), és mindössze négy területen termeszthettük, a három farmos és az egy trópusi területen, mert hajdanában :D, a trópusokon csak egy terület volt....
    Hozzáteszem, hogy akkor még, kézzel vetettem és arattam :) ;)...

Felturbózott, őrjítően gyors tempójú világunkban :p, a Játék is szélvész gyorsaságú ;)... Kívánatos lenne néha, ide is, egy kis lassítást/fékezést beépíteni....;)!!!
    Mindazok, akik a Közért/Másokért is dolgoznak :inlove:, legtöbbször egy jó szót, egy köszönöm-öt sem kapnak cserébe....; ez nálunk itt, a Farmerama társadalmában 8), szerencsére másképp van :)!!!
    Ezúton mondok én is Köszönetet mindannyiunk nevében :inlove:, azon kedves Játékosoknak, akik önzetlenül megosztották tapasztalataikat velünk 8); ezzel a nemes gesztussal rengeteget segítettek mindenkinek, hisz ily módon nem véletlenszerűen, hanem tudatosan vesszük ki a jutalmak közül azt, amire épp szükségünk van :)!!!

Bőségesen termő Elektronikus csillagot és sok MI chipet kívánok ;)!!!

További szépeket és jókat... :)!!!

"Az ajándék kézzel fogható szimbólum, mely azt fejezi ki, hogy társunk gondolt ránk. Nem az ára számít; az adja értékét, hogy a

szeretetet jelképezi."/Gary Chapman/

Thread Status:
Not open for further replies.