Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Szia! :) Sokszor eszembe jut nekem is, remélem, jól van... :) Azért remélem, kedveled ezt a dalt :)

Szia mebajah! :)

Nagyon tetszik az idézet, amit hoztál, fel is írtam a hsz-ed számát :)

23 eltáncolt lépésen vagyok túl, most fog beéérni a növény, felröpim az van még nekem is. Az animációt kikapcsoltam, nekem túúúl hosszú...

Szia Zsu! :)

Ne csinááááld, sokszor Belőled merítek lelkesedést...o_O Napok óta nem találom a jókedved...o_O Hogy tud visszajönni? :)

2. gelu59

gelu59 Haladó

Visszajelzes az event feladatról,800 letermelsz,a malomba nem tudod elinditani,nincs meg az adott mennyiseg,arrol nem beszelve,csekelysegeket ad,megcsinálni keptelenseg,nem is torom magamat, inkabb a gazdakorbe,pozitiv visszajelzes,10 aranybanánt kaptam, nem akartam elhinni,bocsi ekezetet nem tudok irni,nemet nyelvu a billentyuzet

3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event ma délutánra készen lesz :) Utána nem folytatom hanem termelek valamiket piacra

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Keresem én is, de nem találom. :(

Lassacskán megyek a konyhába és kipróbálom >>EZT<<. Az a szerencse, hogy tudok telefonos segítséget kérni, ha szükséges.
    :inlove::music:
    A névnapos csajszikámnak évek óta ígérem, hogy csinálok ilyet, de eddig nem került rá sor. Ma lesz a napja.
    Hátha ettől jobb kedvem lesz. xD
    -----
    Az eventről: olvasgatom a sok kedves sort a köszönetről és a felhőről. A homlokomra csaptam, hogy vazze, a felhő! Nem ártana aktiválnom. :D
    ------
    Délután pedig előkészítem nektek a (az általam vállalt) holnapi hivatalosokat. :(

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Kerestem róla képet, nagyon jól néz ki :) Biztos nagyon finom is, azért gondolom, a fogyasztása közben/után visszajön az a jókedv... :pBoldog névnapot Neki :) Küldesz belőle nekem is? 8):p

Remélem, a következő eventeket nagyobb lelkesedéssel tudjuk majd csinálni... Bele sem gondolok, mibe fulladt volna ez az event a táblázat nélkül xD

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ugyanaz, mint a bogarasnál. Legalábbis, ami a fórumot illeti. Ebben nem sok különbség van, mindössze annyi, hogy ez jóval nagyobb meló volt. És sokkal több játékost megmozgatott. De szét is pergett a végére a túlfűtöttség miatt. Majd ezek kezelését is meg kell tanulnia a csapatnak. Nem lesz könnyű. Csak néhány TOP jusson az eszetekbe. Minden logika és ép ész tud ám borulni a psziché és a megmutatniakarás miatt.
    A másik fele, hogy a minijáték dögunalom, hosszú és nem is vicces. Az első 1-2 után már látszik. Gyakorlatilag minirobot van játék helyett.
    A harmadik fele, hogy a beadói oldalhoz képest a kiadói oldal szinte semmi. És a beadói nagyon hosszúra nyúlt.
    Ezeket, úgy első blikkre ki lehetett szűrni. Az értékelésemben le is írtam, ha nem is így fogalmaztam. Nem is akartam 4-8 játéktól többet táncoltatni. Sajnálom, hogy igazam lett. De a többiek iránti tiszteletből, én is végigcsinálom. Úgy gondolom, hogy a melójukat így tudom megköszönni a legjobban. Illetve, ha nem csinálnám végig, maradtam volna a max 8 táncival, akkor az már olyan lett volna, mintha semmibe vettem volna melójukat.

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szia hóóvirág,
    Néha szoktam beszélni vele, jól van és szereti a játékot!Szerettem Cserháti Zsuzsa hangját, egy ideig a környékünkön éltek, húúú de régen volt az már....

Derűs és szép napor kivánok!

8. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok! Valami hasonlót érzek én is, egy kis fáradtságérzéssel bővítve. Pld. már megszereztem a 30 alaplapot mégsem rohanok eltáncolni, (korábban ez elő nem fordult volna), igaz, hogy fáj a derekam a tegnapi valóéletbeli nagytakarítástól, valószínűleg, hogy ezért nem csábít a táncolás. Lehet, hogy szabadságolom magam néhány hétre, csak nehéz a kihívásoknak ellenállni.

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Megvan a felhőm, úgy hogy nem táncolok tovább csak annyit amennyi még kijön a mostani ültetésből, aztán ha már lebontottam a farmot a növényeimet feltöltöm mert nagyon fogytán vannak, utána jön a visszarendezés.
    Nem sikerült ezt az eventet megszeretnem, nálam ez a libáshoz tartozik amit szintén nem szeretek, pedig a gazdatársak nagyon aranyosan és segítőkészen állították össze a varriációkat.
    Jó táncolást kívánok mindenkinek aki még nem fáradt bele.:)

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Kocogok utánatok, az utolsó adag növény elvetve. Éjszakára medvetánc és macskazene volt prolongálva, ha már így adja a felröpit, jók az ólak is. Aminek igazán örülök, meg lesz a 2000 csillag, csak elég lesz valamire.:music:
    Ez az event méltó a nevéhez, robot, semmi egyéb ennyi növénnyel. Rugóláb robot nyuszit elég hamar kikapcsoltam. Igazán jó ötlet, hogy ilyet lehet, kicsit nagyon sok lett volna belőle.
    Grat, aki végzett és jó táncikálást a még nem végzett.

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia Beko. :) Köszönöm és nagyon aranyos vagy hogy átnézted. :) Látom hogy javítottál.:) Maradt még benne elírás, pl. a 113. sorban nem turbótrágya a nyeremény hanem KK. szupertrágya. Nekem is csak azért tűnt fel, mert turbót szerettem volna kivenni és majdnem mindenhol mást kaptam. :D De tényleg ez legyen a legnagyobb bajunk. :) További jó táncikálást mindenkinek.

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !!
    Három táncra vagyok a felhőtől, ma meglesz, érdekes, én sem szerettem meg ezt az eventet, még az Ingrides is jobban tetszett.

Kedves Gazdatársunk megkapta a mai szokásos 7 db ajándékát, 2 farmon megköszönte, a többin nem, úgy látszik csak
    kettőnek örült :::))

13. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sziasztok. Kedves rászoruló farmertársunknak küldtem egy birka barikádot és 5 ugribugri kecskét, sajnos több ajándékot ma már nem tud fogadni :)) a tegnapi ajándékok közül egy farmon megköszönte. Event: eddig 18 robot táncom volt. Közben rá jöttem meg kell reklamálni a központban ezt a robot táncot mert vét a robotika törvénye ellen: nem támadhat ember élete ellen. Pedig én halálra unom magam, ha sokáig kell nézni a táncikolását...

14. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

A jobb oldali fülre katt és a kinyíló ablak bal felső sarkában, a nyuszifejnél eltávolítani a pipát.

15. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Köszönöm .

Sali~*.*, Maszatka47 and vízinyuszi like this.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Tegnap nálam sem működött a banki felület. Pedig venni akartam fákat, mindkettő csomagból. 21 lejátszott játékom van az eventnél. A növény, amire várnom kell. A felröpi szerintem jól jön, mivel maradni is szokott, annyit azért ránézek. :D Azon is elgondolkoztam tegnap, hogy veszek 1 óriás csomagot, hiszen van benne 2500 növény és ugye 8x3 az majdnem 2500.. :D 3 tánc meglett volna. Na de, mivel nem volt rá lehetőségem, így maradt minden a régiben. Reggel azért keltem a szokásos időben. Rámentem a bankra, változás nem volt. Le- fel aratást megcsináltam, majd visszamentem az ágyikóba. Csak ezért köszöntem jóreggelt, mert most ébredtem aztán meg. :)
    A bank már mükszik, +A Tp- nek vége, így már nem is mozgat a titokfa.
    Szép napot mindenkinek!

üdv:apja

17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Huszonnyolc robot táncoltatáson vagyok túl 8), nekem tetszik a kis nyuszi robot ;) a maga nehézkes/esetlen mozgásával...; aztán belelendül a mozgásba ;): és pörög és szaltózik ...:D xD...
    Minden játszmánál a Táblázatot használtam :inlove:, és egyetlen hibát sem találtam benne 8)!!!
    Ismételten nagy Köszönet a közreműködőknek az áldozatos munkájukért 8), megkönnyítették és élvezhetővé varázsolták a rockos-robotos eventet :inlove:!!!

És már nem is tűnik robotolásnak a jelentős mennyiségű Csillag termesztése ;), mégpedig azért, mert olyan nyereményt választunk érte, ami nekünk megfelel :inlove:!!!
    Eredményes és szórakoztató táncokban legyen részünk ;)!!!

Gyönyörű szép Vasárnapot, minden szépet és jót kívánok :)!!!

"Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved."/Margarete Seemann/

18. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Sziasztok!

Hálás köszönet mindenkinek, aki a táblázat bármelyik részének létrejöttében részt vett!
    Annak is nagy köszönet, aki megtalálta és közzétette a robot mozgástalanná :) tételét.
    15 tánctalanságon vagyok túl. Remélem lesz időm az egaz letermelésére.

Szép hétvégét mindenkinek!

19. gyemant1

gyemant1 Aktív író

A véleményem nekem is az, hogy ez igazi robot munka. Túl sok a növény, igazán monoton...
    Brrr...nahh, nem morgunk... Üdv, mindenkinek! :cry:

20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem az előbb már a harmadik megismételt tánc is sikerült. :music:xD
    Az event kezdete előtt én is terveztem, hogy segítek a táblázatban, de mire eljutottam a táncolásig, már el is készült. Így csak használnom kell. :)
    Hála és köszönet mindenkinek, aki dolgozott az elkészítésében! :inlove::)

Thread Status:
Not open for further replies.