Visszajelzés Romantikus randevú - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 17.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Köszike a választ.

Éva0315 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Szia!

Az én tapasztalataim szerint a fák jobban adják most a röpit. Egy terület 18 és 20 órás fából reggel 121 darabot kaptam a szántón.
    Többen is írtak hasonlót. ;)

rokaro1, Éva0315, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. szikat73

szikat73 Junior szaki

Sziasztok, most arattam brokkolit, ami adott 49 db sziv alaku felroppenot. Meg kb 100 db felropi kell es kb 3000 db eventnoveny kell meg a 8 orasbol .. kitettem az elozo eventbol a 2 piccolo ladat , remelem valami jo lesz belole ....

Hahacska és Éva0315 kedveli ezt.
  4. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Sziasztok!
    Nálam komfort talajon nulla percezve a krókusz majdnem 1/1-ben adta : 42-44 darab 44 parcellán öt alkalommal.
    Összesen : 216 felröppenőt jelentett.
    Páncél Panni nincs, csak egy aktivált a tölgyön.
    Sajnos ez 220 szupertrágya felhasználást jelentet pluszban, ami nem volt bekalkulálva.
    A krókusz is jól jött, mert még a nemesítésével nem értem a végére.

erzsike511, Hahacska és Éva0315 kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Most érkeztem végigolvasni a tegnap este óta írt új hozzászólásokat.
    Nagyon jó, hogy elhoztad nekünk a saját példádat.
    Kiválóan mutatja, hogy nem szabad hinni a toronynak.
    Szia!
    Én valamikor 2010 elején kezdtem először a játékot. Eljutottam a 80. szint környékére, de akkor sajnos abbahagytam.
    2020. 03. 21-én kezdtem újra. Azóta igyekszem mindenből kihozni a maximumot. A tudásomon még bőven van mit csiszolni, de
    szerencsére itt a fórumon rengeteg segítőkész társra találtam.

Javaslom, hogy a lehetőségeidhez mérten csináld egymás mellett az eventeket és a gazdaköriket.
    Mind a kettőből sok-sok hasznos dolgot ki tudsz venni, ami a későbbiekben szolgálni tudja a fejlődésedet.
    Én pl. ezért adom be a szezonokba is a "segítőknek" mindent, amit kérnek. Cserébe kapok ólakat, fákat,
    pontokat és még sok mindent.
    Jó játékot!

jutka190226, bocsinet, erzsike511 és 6 más kedveli ezt.
  6. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia.
    A játék kezdésénél egyből fórum olvasással töltöttem az időt.Elolvasgattam az újdonságokat,változásokat amik 2015 óta történtek.Az előző eventeknek és ennek is itt a fórumon olvasottak után kezdtem bele.Sokat segített az eventek kezdésében -BombadilToma- levezetése vagy inkább felvezetése.Rutinosabbtól nem szégyen tanulni.És éppen ezért töltök annyi időt itt fórumon is,mert folyamatosan olvasgatom,szemezgetem a tapasztaltabbak által leírtakat.Van még hova fejlődnie farmomnak és sok mindennek hogy elbírjak eventekkel,de ez a mostani nagyon csekély felröpi mennyiség okozott pici csalódást.De azon leszek hogy minél hamarabb olyan szintre jussak fejlesztésekkel hogy kicsit jobban sikeredjenek majd eventek.

ulmo12, ladislaw11, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  7. mami1115

mami1115 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan juthatnék több felröpihez? Mármint a szív alakú sütihez, mert nagy bánatomra már a 8 órás rózsát letermeltem, beadtam és mivel csak 187 sütim van, nem jutok a felhősorhoz. A legnagyobb TP-t adó növényt termelem a szédült szántón, 460 %-os TP-bónusszal és nem kapok eleget. Azt hiszem kárba veszett az eddigi befektetésem, mindent használtam Kacsa Katát, szupertrágyát, bónuszokat - még ilyen idióta eventet! Még tenyésztettem is egy csomót, mert én balga azt hittem, hogy majd ott kapok felröpit, de farmpengőt kaptam. Már 10 éve gondozom a farmomat, több mint 400 felhősorom van, de újabban az eventek nem teljesíthetők. Illetve nem jól fogalmaztam. ***** Én a kis nyugdíjamból nem tudom finanszírozni. Hát így jártam! Van még más valaki is aki így áll?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.21
    juti64 és Éva0315 kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Toma! Nem azért, de nekem egy terület hortenzia sem adott ennyi röpit 3+1 pannival!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A TP-hozam nem hat a felröpi mennyiségére!

A leghosszabb érésidejű, ezzel együtt legjobban rövidíthető növényt kell felröpiszerzésre használni.

Bombadil Toma szavait idézem:
    "
    A hatékony felröpizés eszközei a következők:
    - növényeket ültessünk 1x1-ben;
    - a teljes területen felröpizzünk, minden "bebetonozott" dekor vagy ól veszteség;
    - ha beérett a növény, azonnal arassuk, soha ne álljon a földben;
    - ezért a lehető leghosszabb alap érésidejű növényt válasszuk, ami a lehető legjobban gyorsítva pont beérik a tervezett aratásra;
    - ha vannak felröpire ható felhőink, aratás előtt aktiváljuk;
    - használjuk a gyorsító termékeket, felhőket, valamint
    - a gyorsítás leghatékonyabb eszközét, a nemesítést."

Az event leírását is figyelmesen olvasd el, hogy ne várj felröpit tenyésztésből, ha nem jöhet... Nem minden event egyforma:
    Romantikus randevú

inanna11, vihence, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia.
    A felröpiket nem feltétlenül kötném ahhoz hogy ki mit tud megvenni.Akik vásárolnak nem biztos hogy azért teszik hogy tuti enélkül nem sikerülne az event.Nekem sincs túl sok felröpim és nem óhajtok játékba befektetni anyagiakat,de taktikák után olvasgatok és próbálok szemezgetni vajon melyik növény az ideálisabb mint ahogy most is azt teszem folyamatosan.Ami gazok emlékeimben megmaradtak mára nem annyira jók.Van még jó pár gaz kipróbálom azokat is hátha jobban tolják picivel.És ebben segít nekem itt a fórumon a rengeteg rutinosabb gazda mikor leírják event alatti tapasztalataikat.Sokat számít.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.21
  11. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, úgy érzem le vagyok maradva, még kellene 2000valahány db 8 órás, és most dilemmában vagyok, hogy elhasználjam a Növénybetakaritási bónuszt ami +3 növényt ad, vagy sem. Ha felhasználom, akkor csatni és ez 7 db növényt adna.... Türelem, vagy motiváció győzzön... tovább a 4 órás felé, hogy legyen piccoló, vagy felhasználjam a bónuszt. Pörgettem már egy 6 órás + 1 növényt adót, még az event elején, majd cukor, só, ólak, ami persze elfér a pajtában, ...de most olyan helyben topogásnak látom, vagy csak türelmetlen vagyok. :)

Éva0315 kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

10 ev az eleg sok ido, es azalatt sokszor leirtak mar itt a forumon, hogy a felropikre nem a TP bonusz van hatassal, vagy hogy a legnagyobb TP-s novenyt ulteted, hanem az eresido. Toma, es meg sokan masok leirtak, hogy a nemesites a lenyeg, foleg a farmos felroppenoknel, mert azzal csokkentheto az eresido. A krokusz kinemesitheto, hogy barmilyen felho nelkul is lehessen vele nullapercezni komfort talajon. Van 187 sutid, akkor eleg lett volna 120 szupertragya hogy komfort talajon a krokusszal gyorsan letermeld a felropiket. De valoszinu, hogy ha a legnagyobb TP-s noveny helyett nemesitett novenyeket ultettel volna, akkor nem 187 sutid lenne, hanem ennel tobb, es akkor meg annyi szupertragya sem kellene.

maszilva, GYuGYu1003, vihence és 9 más kedveli ezt.
  13. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Szia! Az XL és XXL-es fák is, vagy csak a szimplák? Most XL és XXL-es fáim raktam ki.

Éva0315 kedveli ezt.
  14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Szerintem az alap 20 órás fák valószínűleg jobban adják
    a felröpit, mint az XXL-es, 12 órás fák, a hosszabb idő miatt.

Majd légy szíves írd meg mit tapasztaltál a fákkal kapcsolatban.
    Sokaknak segítséget adhat.

-BombadilToma-, Hahacska és Éva0315 kedveli ezt.
  15. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Készen vagyok xD, de nem szerettem ezt az eventet! (felületesen olvastam, ezért rettentően nagy a túltermelésem a növényekből és a röpikből is! :(
    További jó munkát Mindenkinek! :)

Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szerencsés vagy! Általában ellenkező előjelű problémával küzdünk!

cirmi54 és Hahacska kedveli ezt.
  17. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Szia! A fáknál is, épp úgy, mint a növényeknél, több felröpi jön a 20 órásból, mint a 12 órásból. De szerintem az xxl-es 12 órás fák is többbet fognak adni most, mint a növények.
    Majd írd le mit tapasztaltál!

Kuzdern, PZoli64 és Éva0315 kedveli ezt.
  18. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Olvasom a sok jo tanacsot , hogy lehet tobb felropihez jutni. Egyesek az eventek teljesiteset a penzre fogjak , vagyis csak azzal lehet teljesiteni. En is mar 11 eve jatszom , penzt nem koltottem ra ( Erdelyben lakom), nem azt mondom , hogy minden eventet vegig viszzek, az elejen eldontom , hogy akarom vagy nem jatszani , vagy csak nyugisan , jutok amig jutok< tempoban. Nalam a krokusz ki van nemesitve amikor gondolom szukseg van a tobb felropire akkor null percezek, de nalam a 2x2 jobban adja mint a 1x1 a krokusznal. most az 1x1 teruleten kb 100 korul roppent es a 2x2 41-44 kozott. Nalam ez valt be . Most a 4 oras novenyt rermelem de a felropi mar meg van . Sok sikert es minel tobb felropit.

vihence, Gabimami, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Halliwúd!

Nagy értékű XXL-el fákat ültettem délelőtt,turbó trágyáztam őket, a délutáni aratásnál 67 szív alakú sütit dobott fel.
    Jobb mint a hajdina, amely csak 58 körül adott.
    Még egy kör, és talán meglesz a felröpi mennyiség.

Kuzdern, -Holdfeny-. és Éva0315 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm.. akkor a fa a nyerő;)

Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.