Visszajelzés Romantikus randevú - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 17.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Éva0315

  Éva0315 Fórum biztosa

  szellorozsa, PZoli64, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
 2. Hagymácska55

  Hagymácska55 Fórumlakó

  Szia. Milyen jó, hogy képet kértél a befejezésről, észre sem vettem volna a különbséget, pedig nem egyformán csináltam meg a farmjaimat.
   
  szellorozsa, PZoli64, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
 3. Fätum

  Fätum Fórum félistene

  Sziaszia :) Hát..ehhez nincs is mit hozzá tenni. Az event végét még csak most fogom befejezni. Igaz, hogy a tavalyi évet kihagytam, ezért némileg levagyok maradva, ráadásul a 2019-es TOP után le is van gyengülve a farmom...nade még is... nem tartozom a panaszkodós, vagy kezdő játékosok közé, még is vergődtem ezzel az eventtel, mint hal a szatyorban. Ok...hamarabb is kész lenne, ha (Pannik híján) nulla perceztem volna, vagy sztrágyáztam volna. (Mert ugye, ha napapának kereke volna, akkor ő volna a villamos) Úgy voltam vele, hogy most nem szeretnék erre áldozni, főleg nem a 4 órás növényre. Meg is lett az eredménye, mert a 4 órás ültetésével szívok mint torkos borz. Az utolsó kör szívvirágot fogom aratni éjfélkor.

  Ha nem elég erős egy farm (ezt most a saját farmomon tapasztalom) ha nem eléggé felkészült, ha nincsenek erőforrások rajta, vagy kevés...hiába a tapasztalat, a sok éves rutin... nagyon nehéz boldogulni vagy nem is lehet (mint pld a férjem farmján) az eventekkel.

  A párom farmja 218 szinten van, és nem tudta befejezni. Igaz, át kellett rendezni a farmját, mert totál káosz volt rajta. A felhőig készen van, de a piccolót már nem tudta megszerezni. Abba akarta most hagyni a játékot.

  Mondtam neki ne eventezzen darabig. Van egy rakás gazdaköri, azokat csinálja. Azt tudja a saját tempójában, a saját tervei szerint, kényelmesen. 3 korábban elkezdett gazdakörit fejezett ma be a segítségemmel. Most tetszik neki így, és már nem akarja abba hagyni. Elkezdett játszani a játékkal. Nem kell kapkodnia, van siker élménye. Szépen gyarapszik a csp készlete, a szupertrágyája, szupertápja és még a TP-vel is jobban halad. Ha most 3-4 eventet kihagy, a gazdakörikkel klasszul megerősödik a farmja és újra úgy tud eventezni, hogy örömét leli majd benne.
   
  Utoljára szerkesztett: 22.2.21, 22:40
 4. moonubul

  moonubul Fórum parancsnoka

  Sziasztok!

  2+1 farmot csinálok (a +1 a páromé, sajnos az ő gépén egyáltalán nem lehet játszani, sajnálja is - kénytelen voltam átvenni. Az enyémen is gyalázatosan lassú, akadozik, lefagy de azért küzdök. Idegnyugtatónak jó :). A rettenetes lassúság miatt 3 db 200 feletti farmomon kénytelen voltam abbahagyni a játékot)
  A három farmból egy kész, egy az utolsó aratásra vár, a harmadikon még kettő aratás van hátra (hosszúakkal kezdtem, most a rövidek mennek). Meglepve olvasom itt, hogy a fák jobban adták a röpit, nekem mindenütt nemesített krókusz volt kint. Igaz a hosszúak befejezéséhez kellett 3 vagy négy kör krókusz az elegendő felröpihez. Más problémám a felröpikkel nem volt, panni csak egy van a tölgyön. Mindenhol volt 1-1 100%-os bónusz. Ahol még 2 aratás van hátra, ott legnagyobb megdöbbenésemre 12 óra múlva elmúlt a bónusz-hatás. Már éppen írni akartam a segítségkérő topic-ba, amikor rájöttem, hogy nem a bónusz-hatás múlt el hanem lejárt a csatnim. Így jártam.

  Kicsit off, de azért megkérdezem, hogy akik szintén szenvednek a lassúsággal, jó gépük van-e? Mert némi pénzt áldoznék a gépem gyorsítására, de feleslegesen nem adnék ki pénzt, hogy akkor is ilyen tré legyen a játék.

  További sikert a még kűzdőknek!
   
  ulmo12, jófarmerlány, tandem6 és 5 más kedveli ezt.
 5. Fuhur

  Fuhur Fórum bárója

 6. domonyi1

  domonyi1 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Így is elképesztően szarul agya a felrőpiket de még így fél nappal a játék vége előtt be is nyeli na ez már gusztustalan!Ugyanis most arattam és 1db-ott se írt fel!Így a játékom nem lesz kész! Kérem vissza az ellopott félröppenőimet!Nagyon mérges vagyok! Ja csipkebogyó volt szuper trágyával!Amúgy közepén azt a kis fület ha felhúzod tök üres tehát még vissza se lehet nézni hogy mit nyelt le!
   
  Utoljára szerkesztett: 23.2.21, 04:11
 7. namama

  namama Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Felháborító! A felhőig sem jutottam el, felröpi miatt! A szegfű is csak 11 felröpit adott! Így nem lehet játszani! Már több mint 10 éve játszom, de ami mostanában van, az nagyon idegesítő, igazságtalan!
   
 8. Maca2013

  Maca2013 Aktív író

  Sziasztok. Tegnap este sikerült a végére érnem. A szupertrágya készletemet jól elhasználtam a felröpik miatt de másképp nem tudtam volna befejezni. A ládából Virágos dallamok lett ma reggelre.
   
  szellorozsa, Éva0315, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
 9. zsilinszkiorsi

  zsilinszkiorsi Járnitanuló

  Sziasztok!
  Befejeztem az eventet, a Piccolóból Kukacoskodás lett:)
  Sok sikert mindenkinek aki küzd még;)
   
  Kuzdern, Éva0315, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
 10. tutitanya

  tutitanya Törzsjátékos

  Sziasztok, kicsit nem figyeltem a fórumot...HÁT arcul estem:D eljutottam a felhőig ,éssss felröpi "óne"!!!
  azt hittem van bőven, ki számolja, hát nem:oops:
   
  szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
 11. tandem6

  tandem6 Fórumgróf

  Sziasztok! Befejeztem az eventet, Piccolóból kicsobbanó öröm lett, egy jacknek jobban örültem volna.
   
 12. Niki-Lak

  Niki-Lak Utánpótlás-írogató

  Sziasztok :)
  Rég jártam a csevegő fórumon, mostanában csak az eventeket olvastam, de most gondoltam benézek, hogy másnak is ennyire nem megy az event vagy csak nekem nem sikerül. Hát szomorúan tapasztalom, hogy még nagyobb szintű játékosoknak is beletört a bicskája. Nekem tegnap nagy nehezen meglett a növénymennyiségem, de nem tudtam tovább haladni, mert a felröppenőm nem jött össze. Pedig igyekeztem hosszú érésű növényeket ültetni folyamatosan. Végül, hogy legalább a felhő meglegyen és tovább tudjak haladni, beáldoztam elég sok szupertrágyát és rózsával több körben sikerült összeszedjem a maradék felröpi mennyiséget. Valószínű a piccoló láda már nem lesz meg, mert nem akarok egy csomó szupertrágyát felhasználni. A felhőnek örülök a piccolót pedig elengedtem már. Ameddig lehet még ültetem a szívvirágot, így talán a 10-es feladatig eljutok.
  Mostanában nem nagyon volt event amit ne tudtam volna befejzni, pedig nem használtam fel rengeteg szupertrágyát és hasonló finomságokat. Ez az event most tényleg nagyon rosszul adta a felröpit :( Nagyon sajnálom, mert jó kis eventnek indult.
   
  szellorozsa, maszilva és Éva0315 kedveli ezt.
 13. Fuhur

  Fuhur Fórum bárója

  Nálam a krókusz ki van nemesítve, és eleve bekalkulálom a játékomba, hogy kell szupertrágya ahhoz, hogy amit szeretnék, azt elérjem ...
  (Van olyan eventes bolt, amiből így sem tudok mindent kivenni, vagy nem éri meg.)
   
 14. Niki-Lak

  Niki-Lak Utánpótlás-írogató

  Nekem csak a rózsát sikerült eddig, az 8 perc alatt beérik most már ha mindent megadok neki :) Mostanában egész jól sikerültek az eventek, lehet most kicsit ezért is furcsa, hogy ez nem jön össze :) Lenne rá szupertrágyám, ha nagyon akarnám be tudnám fejezni. De nagyon nehezen kuporgattam össze és most úgy érzem ez az event nem ér annyit, hogy elpazaroljam. Már a felhőnek is örülök, azt mindenképpen meg akartam szerezni. A piccolot kicsit sajnálom, de zsákbamacska mit ad, ezért könnyebben el is engedem :D
   
  szellorozsa, Kuzdern, Fuhur és még 1 ember kedveli ezt.
 15. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Sziasztok!
  Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
  Hát nem volt egyszerű, nekem amaránt van kinemesítve, azzal indítottam és úgy ahogy jöttek a röppentyűk,de a hosszúval kezdtem
  és mellette végig ment a hosszúzás a szédültön:p:p:p
  Természetesen a napi betevőm is meg volt a szomszédaim által, itt is megköszönöm a figyelmességüket:):):)
  A piccolót majd kibontom, még ülök rajta kicsit,meg helyet is kell neki csinálni:D
  Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:
   
 16. DZA001

  DZA001 Járnitanuló

  Sziasztok.
  Hát én most lettem picit morcos a felröpik miatt.Tegnap teljes terület fa(juhar,dió,szilva,szeder) bevételi bónusszal 67 felröpi.Hajnalban ugyanez a terület 77 felröpi.Hagyma szántón ültetve teljes területen 11 felröpi.Most hogy már tegnap óta főfarmon nem foglalkozok eventtel,hagymát ültettem nemesítéshez.3 ólat is kitettem,így majdnem teljes területen volt aratva az előbb a hagyma.És lám a szeme láma szeme 32 felröpi pattant be raktárba.A felhőt valószínű mégiscsak elérem,de ezt hatalmas segítségeknek köszönhetem.
   
  szellorozsa, Kuzdern, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
 17. INCY

  INCY Utánpótlás-írogató

  Sziasztok ! Hogy tudok még 120 db szívhez szóló ajándékot szerezni ? Az event kezdete óta csinálom, de ez kudarc lesz azt hiszem. Még az egyik felével sem végzek az eventtel.
   
  szellorozsa, Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
 18. tyúkól1017

  tyúkól1017 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Egy kérésem lenne: sikerült végig megcsinálni az eventet, a csokirózsával kezdtem és a felhő elérésekor nem csináltam róla képet, a folytatásban meg eltűnt és a végén sem jött elő. Ha valakinek meg van, ki tudná ide tenni? Előre is köszönöm!!
   
  szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
 19. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Ha bemész a felhő ikonok baloldalt , akkor alulról a második az üres felhők kategória .
   
  szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
 20. tyúkól1017

  tyúkól1017 Járnitanuló

  Köszi, de az eventablak képére gondoltam, amikor a feladatsorban eléred a felhőt és előkerül az utolsó szereplő is (a fekete bárány támasztja a lámpát - ha jól emlékszem) - Hát erre lenne szükségem!!! A folytatásban megint az alap eventablak látható, és a beadásokkal jelennek meg a figurák (Elefáni és a kisegér). - Ez meg van!
   
  szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.