Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.12.25, 05:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. raduka.blanka

raduka.blanka Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem a farmos felröppenőből 1.121db jött ki!
    A többi stimmel!

Synodendron kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ezt most olvasom :

amennyiben például feloldottuk az 1. és 2. feladatsort, akkor először az 1. feladatsorban teljesíteni kell mind a kettő feladatot, ahhoz, hogy a 2. feladatsorban eltudjuk kezdeni az 1. feladatot.

Ez azt jelenti ???, hogy pl. az 1-es feladatsorban a feloldáshoz szükséges 26 Üvegszilánk felröppenő szerepel, akkor ezt duplán kell beadni, hogy pl. az 1-es Feladatsor 1. -2. feladat jutalmát a 11-11 Szúrós gomba magját megkapjuk ?
    Mert ha így van, akkor nem 882 bahás ill. 710 farmos felröpi kell, hanem ezek duplája.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Nem.
    Példa: feloldod az 1. és 2. feladatsort.
    Az 1. feladatsorban teljesítened kell mind a kettő feladatot, hogy a 2. feladatsorban elkezdhesd az 1. feladatot.
    Azaz, az 1. feladatsorban le kell játszanod mind a kettő mini-játékot, ezt követően a 2. feladatsorban el tudod kezdeni az 1. feladatot.
    Tehát sorban lehet csak haladni.

Fel van oldva a 2. feladatsor, de nem lehet elkezdeni a feladatsorban lévő 1. feladatot:
    upload_2025-5-21_13-6-44.png

Mivel az 1. feladatsorban, a 2. feladat még nincs teljesítve:
    upload_2025-5-21_13-7-19.png

maszilva, Swartsch, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Értem és köszi.
    Szóval előbb szórakozásxD és csak utána farmos-bahás javakxD

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Köszönöm!

Ableotory és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Ableotory

Szia!
    Több TP a növényekből, sokkal kevesebb érési idővel, mint korábban.

Az itt szereplő képek mindegyikénél a 75% bónusz jelen van.

Bölcs tölgy rúna + termékekkel:
    Képernyőkép 2025-05-21 132409.png

Szupertrágya, víz, trágyával (és a 75% bónusszal):
    llll_1.png llll_2.png llll_3.png

Felhősorokkal (3 db 5% szupertrágyás), Egészségedre! dekorral (és a 75% bónusszal):

ccc_1.png ccc_2.png ccc_3.png

Víz + trágya (és a 75% bónusszal):
    bbb_1.png bbb_2.png bbb_3.png

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 13:20
    Synodendron, kigyo51, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Szerintem egy 8 órást ennyiből képtelenség levinni 0:22-re

Bölcs tölgy rúna + termékekkel:

Szupertrágya, víz, trágyával:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Ableotory

Szia!
    A képek egyértelműek.

Miért lenne képtelenség?
    Nem hiszel a játékból hozott képeknek?
    Akkor milyen egyéb tartalomnak hinnél ez ügyben?

-kaktuszable-, farmerSS és Bokalmgazda kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Valószínűleg a 75%-os érésidő csökkenés is benne van már, amit nyerni lehet közben, csak nem lett odaírva mellé - de ez csak az én tippem.

paculi05 és farmerSS kedveli ezt.
  10. Ableotory

Szia!
    Igen, természetesen a 75% mindegyik képnél jelen van.

kigyo51, Sali~*.*, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A 8 órást a sztrágya 4 órára csökkenti, a a Rúna és a két termék ( 15% ) mondjuk 3 órára, a víz és trágya mondjuk 2 és fél órára.
    De te 0:22-ről hoztál erre képet. Ezért kételkedem ebben az eredményben.
    Ja ! A 75 %-ost csak az utolsó 3 képhez írtad.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Köszönöm,hogy írtad a dekort.Megnéztem,ott csücsül a pajtámban,ki is tettem.Valahogy ez a dekor elkerülte a figyelmem,pedig képbe vagyok a játékkal.Még1x köszönöm!

Sali~*.* és Ableotory kedveli ezt.
  13. Ableotory

Mindegyik képnél jelen van a 75% érési idő bónusz. Az érési idő bónuszról szól a hozzászólás, mivel azt hoztad az idézett hozzászólásodban.

kigyo51, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia,
    kreativitásukat vázolnám én is: 15 órás növény, de ha dolgozol lesz rövidebb, így be tudtak tenni plusz pár db feladatot teljesen feleslegesen! Hiszen ha eredetileg megtartják ezeket az időket is kijött volna a matek. De ez a nesze semmi fogd meg jól siralmas dolog. ÉRTÜNK VANNAK!:wuerg:
    Ez sokkal de sokkal izgalmasabban hangzik mint az elmúlt 4-5 event [​IMG] Ha így haladunk, ahogy most, még el is kezdhetjük ezeket a saját versenyeket kiírni, szerintem egy csomóan mozdulnának rá [​IMG] Csere napon meg lehetne intézni a jutalmakat [​IMG]
    Köszönöm a tippeket! Itt nem kellett volna az amúgy is kókadozó pajtámat ürítgetnem semmis ajándékokért. Ezért is kár ezért az eventért... Mellesleg tökéletesen tudatában vannak az event semmiségével, eddig mindig szétbontották a piccolókat 1-2 db számokra több feladatba, vajon most miért került egy eventbe 5db piccoló mindez egyben a legvégére?! :music: Megjártam a német fórumot, nem szoktam ilyet, de ott is csak nevetnek, főleg a közleményükön [​IMG]

Kukackukac, vihence, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  15. terrdora

terrdora Fórumprofi

Szeretném megtudni, hogy ha a tizenéves szabályok fel lesznek rúgva termelés szintjén, a bónuszok is?
    Azaz, ha van 100%-s termény bónuszom, vagy a szerencsekeréken kipörögne "VÉLETLEN" ( Ha benne marad a nyeremények közt) egy termény bónusz, az hatással lehet , vagy azt is addig jó, míg megvesszük jó pénzért? Mert úgy érdekelne ez a sok okos újítás.
    piccoló? Manapság semmit sem ad, akármennyit kapok :(

16. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Érdekes....úgy egyben az egész.

genka53 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Na ezt jól megkaptuk. :D A felhőre nem pocsékolok egy szót sem. Várom a módosítást. :D:D A kulcs a bahás Epoxi ragasztó lesz, azt kell minél gyorsabban összekaparni. Küldhetik a kis farmok és tenyésztésből is jön. Mind a kettőt be fogom vetni. Igaz várják a pénteki eventet a házikóban, de leveszem, mert 882 db elég sok.
    Sok sikert.

maszilva, Swartsch, tompaker és 6 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Úgy egyben az egész, számomra egyáltalán nem érdekes, inkább mondanám, ez nem újítás egy eventbe, inkább mondanám erőlködésnek, egy régi formáció nehezebbé tétele, új játékfajták nincsenek, Új fa, új ól, régi eventek ismétlése, más formációban.
    Egy kicsit már elég ezekből a lehetetlenségekből, számomra ezek az újítások azok. A játékmester külön üdvözlöm.:wuerg:

tompaker, soresne, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nem tudom ki hogy van vele, de nem "egészséges (Egészségedre!)" vagy mondhatnám úgy is, hogy nem szép dolog egy olyan kitehetőre hivatkozni egy mostani eventnél, amit a 2021-es évi őszi fesztiválon + TOP 3000 (és itt a TOP 3000 van a hangsúly) lehetett megszerezni, igy max. 1000 embernek adatott meg, hogy meglegyen neki. A többi játékosnak akik nem kerültek be az 1000 közé még csak esélye sem volt megszerezni máshonnan. Hozzáteszem, akinek nincs az megoldja másképpen (ha tudja), de azért gondolom sokaknak van ezért egy kissé keserű szájíze. És nem magamra gondolok ezzel, mert nekem sincs meg (abban az időben volt éppen az egy éves kihagyásom) hanem sok más játékosra akik részt vettek benne, de nem sikerült megszerezniük. Persze ez csak az én véleményem. Megint csak a számat jártatom feleslegesen.

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 14:25
    jutka190226, helena64c, PaySkin és 5 más kedveli ezt.
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Hát ahogy elnézem ezt az eventet,nem éri meg belekezdeni, inkább neki kezdek termelni a gazdaköri feladathoz, hogy már be is tudjam fejezni egyszer . Idén ez lesz a második vagy a harmadik event amit szépen nem kezdek el, mert nem éri meg feláldozni a drága időmet, ja meg a szupertrágyámat sem.

konyhaszolga, Sali~*.*, soresne és 3 más kedveli ezt.