Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Sárkányfogó rejtélyek

Az event kezdete várhatóan: 2025. május 22. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. május 28. (szerda) 22:00 óra

Közlemény az eventtel kapcsolatban >>ITT<<!

Event jellege: event
    növény termesztős, felröppenős, kirakós (puzzle) mini-játékos
    Különleges kellékek: Vízibogyó mag, Völgyi rózsa mag, Szúrós gomba mag, Ősi magerszény
    Különleges eventnövények:
    Vízibogyó, Völgyi rózsa, Szúrós gomba
    Felröppenők: Üvegszilánk, Epoxi ragasztó
    Malomtermék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek:
    30. farmos szint és a bölcs tölgyön a Bahamarama rúna feloldott állapota, a bahamarama területeken az eventmagok 30. bahás szinttől válnak ültethetővé, az Epoxi ragasztó felröppenő viszont az 1. bahás szinttől felröppen
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz
    Az event a Főfarm, Szédült szántó, Bahamarama ültetvény, Esőerdő területeken zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarm, Szédült szántó, Bahamarama ültetvény területeken megjelenő eventbejáratból érhető el.

Az Esőerdő területen nem jelenik meg az event bejárata, de ezen a területen is zajlik az event!)

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenők miatt)!

Központi kérésre!

A központ kérésére közöljük, hogy az event teljesítése alapvetően 2x2 méretű földterületekre lett tervezve!
    Azok a játékosok, akik nem 2x2 méretű földterületekre vetik az event magokat, számukra hozamnövelő bónuszokat kell szerezniük (ládákból, kerekkerékről, stb)!
    Az event teljesítéséhez elegendő magot kapunk!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

Timi21a, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Timi21a, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Sziasztok !

Azt hiszem, még eventtel kapcsolatban nem írtam a panaszosba, hát most eljött ennek is az ideje.
    5 piccolóért biztos, hogy napokig nem bontom a Bahát.

A felhő és a többi nyeremény ennyi gazért és felröppenőért cserébe szót sem érdemel nálam.
    Ennek az eventnek épp a piacos része volt a legjobb, amit most elvettek.
    Sajnálom, hogy negatív irányba megy az újítás.

katalin1962, jani8, strawberry49 és 19 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nagy kedvencem volt ez az event, többek között a piacozás miatt is. S most a kedvencemmel elkezdek hagyományt teremteni: ez lesz az első, amit nem csinálok. Egyszerűen meguntam az agymenéseiket. Mert ugye nekünk akarnak jót. Aha........

-julcsi13-, jani8, strawberry49 és 14 más kedveli ezt.
  5. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Szép napot mindenkinek.

Ahogyan FarmerSS írta ebben a totyikban én is csak minden szökő évben fordulok elő.

Kizárt, hogy egy ilyen valamibe belefogjak mint ez az event. Ahogy van az összes mutatója szóra sem érdemes (talán csak a felhő Tp-s része és 1 dekor), ezért nem is károgok. Valamit azért megjegyzek, mert ez már tendencia: hiába van amarántom hónapok óta nem vethetem el időben event kezdésre mivel meg kell várni a hótt gyenge event módosításait, ami be fog következni a felháborodás következményeként. mert lesz mint most már hetente, ez így.....bahhh....

Tehát, ha valami csoda folyamányaként jó irányba változna az event akkor estére vethetem a gyékényt mert a másik már nem érik be 14 órára. Az amaránt meg dísznek van mert potyára nem fogom leszedni a fő és szédülteket azonnal, ahogy már többször is beugrottam.

-julcsi13-, strawberry49, Timi21a és 11 más kedveli ezt.
  6. TRico97

TRico97 Junior szaki

n szerettem ezt az eventet, mert piacoztam a növényekkel, direkt készültem rá,sok sok bónuszt pörgettem stb. A felhője számomra értéktelen, mert engem nem a TP hajt hanem a CSP. csalódott vagyok. :(

strawberry49, Timi21a, Ms.AbyZu és 13 más kedveli ezt.
  7. Szofi1324

Szofi1324 Fórum-zöldfülű

Egyetértek, pont azt vették el, ami érdekessé tette , még egy unalmas event!

-julcsi13-, strawberry49, Timi21a és 9 más kedveli ezt.
  8. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Ezt nem hiszem el. Végre lehetett volna piacozni, ezt várom hetek óta, erre ezt is megváltoztatják.
    A tárgykeresős eventnél szokott lenni különleges nyeremény a végén, igaz sok melóért, de legalább megérte. Az is eltűnt.
    Most meg törölték a piacozást. -.-
    Ezt most fel kell dolgoznom :sleepy:
    Most muszáj ennem egy kis sütit :eek:

9. moric67

moric67 Törzsjátékos

fél egyre kellene tervezni az eventeket mert ez már egyre csúfosabb lesz! persze ez csak véleményem:nem kötelező csinálni! azért kicsit elgondolkodhatnák a játékmesterek!

10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Egyre rosszabb eventeket csinálnak a régi megszokott verziókból. Ez az event pont attól volt jó, hogy a letermelt és felesleges növényeket el lehetett adni a piacon. Sokaknak ez komoly anyagi segítség volt.
    A megszerezhető felhő érési ideje a hat napjával nekem nem teszi érdekessé az event élményét, nevezhetném komolytalan viccnek.
    Erősen elgondolkodom azon, hogy mi az ami miatt érdemes csinálni ezt az eventet!

-julcsi13-, Barika45, Timi21a és 10 más kedveli ezt.
  11. terrdora

terrdora Fórumprofi

• Lezárási idő: 135:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farmszint x 58.250 TP
      • bahaszint x 52.250 TTP
      • Több TP vagy TTP a terményes ólaknál. Bónusz: 355%. Hatóidő: 06:00 óra.
      Ez a nyeremény nagyon karcsú az 1 hetes szívásért. Szerintem inkább mást csinálok!

-julcsi13-, Marika312, .dina1. és 3 más kedveli ezt.
  12. Ableotory

Sziasztok!
    Az eventtel kapcsolatos panaszokat folyamatosan továbbítjuk a központ felé.
    Amennyiben lesz módosítás, arról természetesen fogunk írni.

strawberry49, Timi21a, aida2330 és 7 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Máris változtattak. Nincs mondanivalóm, csak annyi, hogy az egész bagázst el kéne zavarni. Semmi átgondoltság, mintha nem is lenne visszajelzés a játékról.
    Nem hiszem, hogy belekezdek, lassan kiábrándulok.
    Pedig a most véget érő event tetszett is.

jani8, Barika45, Ecóka2 és 11 más kedveli ezt.
  14. judorf

judorf Haladó

Üdv mindenkinek!
    Ez volt a kedvenc eventem, mert végre lehetett piacozni. Most ezt elvették, amit erősen fájlalok. Tisztelt játékmester, újíts már lécci egy olyan eventet ami felpörgeti a piacot is. Emlékszem régen olyan eventek voltak, hogy elfelejtettem ültetni, annyira lekötött a piac.
    Szerintem alvás előtt mantrázd a piac szót, hátha beugrik valami bomba ötlet.
    Minden jót hozzá!

Anyaló, Timi21a, Bokicska-völgy és 5 más kedveli ezt.
  15. TRico97

TRico97 Junior szaki

Ezzel a típusú eventtel szerintem minden piacot is megmozgattak régen. Még annak is volt esélye piacozni , akiknél alapból a béka feneke alatt vannak az árak. Ezt is "frissítették" a játékosoknak. Minden jó dolgot megszüntetnek, újra terveznek, de a közös piac ötletét biztos félre tették polcon. Ebből kifolyólag már a szomszéd ajándékozást sem várom, ha lesz is bármikor. Az is biztos ilyen jól fog sikerülni.:eek:

Anyaló, strawberry49, Timi21a és 3 más kedveli ezt.
  16. feri465

feri465 Törekvő

Szép estét minden játékos társamnak,szomorúan konstatáltam a holnap kezdődő eventtel kapcsolatban hogy nem lehet majd piacozni.Talán kicsit el kellene gondolkozni azon hogy a holnap 10 órakkor véget érő eventtel is voltak akik megszenvedtek pedig ez 2 hetesre volt tervezve.A 15 órás növény pedig egyszerűen katasztrófa.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  17. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Szia csak ugy válasz szinten leirom neked mert ugy sem fog semmi történni. Nekem amiota bejött az hogy több pikolo ládát lehet nyerni az eventekben egyre többet eventeztem ujra. Viszont ez magával hozta azt a beállitási csalást szerintem hogy szinte semmi értelmeset nem ad csak a gyagyi kitehetöket ujra elkezdtem az hogy nem csinálom az eventeket mindent is tönkrevágnak minden lelkesedést kiirtanak belölünk.jó felé haladnak hogy vége legyen a játéknak.

jani8, papirocska, vihence és 5 más kedveli ezt.
  18. blogger55

blogger55 Törekvő

Szia mindenki!!!(És a következőkben már csak a központnak szóló írásom következik)Nekik írnám hogy most rontottak el igazán egy remek ,és évezhető szórakoztató eventet!!!!?????Miért?.
    Anyira szerettem eddig ezt az eventet,felis készültem már rá,de én is ugy látom mint a tobbi játékos társaim hogy (EZT MOST ELSZURTÁTOK)(2010 óta játszom minden nap,de azt hiszem most pihenőt tartok( a váltotoztatás miatt( picolók amiket nemrég bontottam10 volt de mind gagyi volt (MIÉRT?kérdem,nem érdemes azért harcolni......meg ez az ujjitás (semmi értelme nem volt))

Utoljára szerkesztett: 22.5.25
    jani8, Barika45, melcsi67 és 6 más kedveli ezt.
  19. aboga

aboga Aktív író

• Nekem sem tetszik a mostani event, de semmi baj, még a kezdetek kezdetén betartott nekem.... Nincs magom amit vethetnék... Tudja valaki mikor, hol találom őket ?

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event ismertetőt figyelmesen olvasva és a videót megnézve, választ kapsz a kérdésedre.
    A magokat a mini-játékból tudjuk szerezni.
    A mini-játékokat akkor tudjuk elérni, ha feloldjuk a feladatokat, ahova felröppenőt és Farmos javakat kell beadni.
    Javaslom ezt a részt olvasd át újra az ismertetőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450071

Illetve itt egy videót is találsz a folyamatról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450074
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.