Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. amonre78

amonre78 Junior szaki

felixx75 kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

a titokfákból tojás xxl és cukorfa lett. Végül is jók azt hiszem :)

gazda5402 és Gio kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kellett ahhoz sok szupitrágya,hogy kész legyen.Én csak egy kört használtam el,és reggelre kész lettem annyi hordóval,hogy ki tudtam tenni mindet.

kukac42 és agicicka kedveli ezt.
  4. agicicka

agicicka Fórum-zöldfülű

Minden hordót ?Hogy csináltad ?

Hányszor reseteltél , hogy már kész vagy ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.14
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

A 2 hozzászólásod alapján gondolom, nem az összeset, nem? (Mert azért ahhoz szerintem vagy párszor resetelni és/vagy szupertrágyázni kellett volna, nem mintha a szupertrágya nagy csoda lenne, de ezek nélkül kész bűvészmutatvány.)

felixx75 kedveli ezt.
  6. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

kb.1500 , a reset miatt csak 3700 növényre volt szükség

kukac42, Kate020868, czutika és 2 más kedveli ezt.
  7. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Én mostanság már fölszaporításhoz sem használok KK-t. Legalábbis rájöttem, hogy az én játékszokásaimhoz nem passzol, mert ugyanannyiadik kanyarra érem el vele a teljes bevethetőséget, mint nélküle. Nálam általában 1x1-ek vannak, és eventkezdésre szoktam fölszabadítani 10 2x2-t, amit szupertrágyázok is, de a 2. kör már 1x1-be megy sima vízzel (részben sajnálom a területet elvenni 2x2-kre, ha épp megy a csatni is, részben pedig 70 2x2-nyi területet letarolni, majd visszapakolni 280 1x1-et, arra én lusta vagyok:p). Most ugye ilyen módszerrel KK nélkül elsőre 70, másodikra 280, KK-zva elsőre 90, másodikra 360 termést kapok - na most a teljes területre a 360 még mindig kevés, visszavetve a következő körből meg már 280-ból is lesz 1120, ami több, mint elég... Szóval nincs teljes kör kiesés, maradékra meg minek KK-zzak. De ha vki 2x2-zik, nagyjából arra is áll a dolog: 10 > 50 > 250 (2x2 plafon/1x1-es felszaporítási vetőmag-alap elérve) VAGY 10 > 70 > 350 (plafon/felszaporítási alap elérve). És nagyjából talán tökelkvárral is hasonló az ábra... (Mondjuk kétféle, 5-5 kezdőcsomagos ventnövénynél már viszont nem...)

Persze jó kérdés, hogy akkor mit kezdek a KK-kkal: hát olykor, ha olyanom van, bahás komfort zöld tea földeket szórok be velük vagy boldog fa napokon baházom el őket szintén...;)

Azt szeretem ebben az eventben, hogy nem azon agyalunk, hogy hogy lehet megcsinálni, hanem hogy hogy lehet leghatékonyabban megcsinálni...:)

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
    Claunyuszi, kukac42 és gazda5402 kedveli ezt.
  8. agicicka

agicicka Fórum-zöldfülű

Farmany kérdése az egész, akinek van elég, az már tegnap este kész lett, akinek nincs az szépen eljátszogat, azért játék.

vinetoju és mamika57 kedveli ezt.
  9. amonre78

amonre78 Junior szaki

Meglepődtem volna, ha FA és szupertrágya nélkül kész lettél volna 1 nap :wuerg:alatt

10. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Az egész 25 FA-t igényelet (2 titok láda is többe kerül) a RESET miatt, a szupertrágyát én is termelem és ha már van kihasználom az előnyét.

gazda5402, -gyöngy-581, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  11. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én nem sietős tempóban haladok. Először a növények, ezekkel Szombat estére kész leszek.
    Vasárnap reggelre beérnek a hordók ( gyorsító nélkül )
    Az első 35 db-ot kíváncsiságból megérleltem. A kapott 2 party pörgetésnél az egyikre feljött az éneklő tulipán.
    Mivel ilyenem nincs még elszántan pörgettem. Na végre, kaptam 1 szivarfát.!! További kísérlet abbahagyva.

mamika57 kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi, hogy leírtad, hogyan csináltad.:)
    Követtem a leírásodat, 25 Fa-t megért, már kiraktam a hordókat.;);)

13. magdi06

Egyszer reseltem csak, és tényleg jól sikerült, azt hiszem 5ezer pár száz növény kellett hozzá.Ha hamarabb kapcsolok én is,még annyi sem kellett volna.

kukac42 kedveli ezt.
  14. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

De ha megy a csatni ahogyan az első körben számoltad a 10-ből 70-nél, akkor a 2. körben a 90-ből nem 360-at, hanem 630-at kapnál, ha nem 1x1-be hanem 2x2-be ülteted KK nélkül is. Az pedig már több mint 3 területre elég. Ráadásul nem is lehet mindig mind a 4 területen eventnövényt ültetni. Azaz ha az első köben beáldozol 10 KK-t, akkor a 2.kör végére 630 növényed lehet 2x2-n. ;)
    De ezt szerintem Te sokkal jobban tudod. xD

Claunyuszi, Kate020868, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. magdi06

Nézd vissza félixx75 levezetését ,ő lépésről lépésre leírta,és neki még annyi növény sem kellett,mint amennyit én termeltem.

16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Így van ! Mi értelme az egésznek, ha nem küzdünk ? Persze pénzért mindent meg lehet venni, de a játék élvezetét nem !

Ne irigykedj, megvette aki kész van !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.14
    vinetoju, .karnold. és alpha58 kedveli ezt.
  17. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ott a pont.
    Már ha élünk azzal a feltételezéssel, hogy miután már 70 2x2-re is lusta vagyok átpakolni, 360-nyi 1x1-es területet viszont még bevállalnék...;)
    Bár tény, hogy valóban volt egy kis csúsztató bicsaklás a gondolatmenetemben (és erre jól rámutattál:D), amikor 70 és nem 90 földdel példálóztam (megj.: így viszont 70 földből is kapnék 490 vetőmagot, ami pedig majdnem 3 területre lenne elég;) - de mondjuk ennyi difi már tényleg annyi, amennyi valóban megérhet 10 KK-t (ha vki oda-visszapakolgatja nekem a placcokat;)))...
    Bár a területvesztést még ez sem oldja meg: nekem egyébként volt már olyan event is (még a "prehisztorikus" időkben - a "mamutok" megjelenése előttxD), ahol még a kezdő 10-et sem pakoltam át 1x1-ről, hanem az eventnövény mellett termesztettem végig vmi vele egyérésű pajtás növényt... (Mondjuk általában az ilyenek miatt van, hogy legtöbbször vége előtt egy-másfél nappal végzek csak...)

Palacsintax és Gio kedveli ezt.
  18. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Már bocs, de szerintem nem a mi dolgunk, hogy eldöntsük, kinek mi az élvezet a játékban... Mellesleg nem értem, miért kell a pénzt hangsúlyozni, 25 FA-t nem nehéz összeszedni, 1500 szupertrágyája pedig szinte mindenkinek van, aki csemetegőzösözött. :music: A másik zsebében turkálásnak sosincs pozitív felütése ezen a fórumon (és szerintem máshol sem). Mindenki arra költ és annyit, amennyit akar. :)

Amúgy egész jól haladgatok, tetszik nagyon a mézeskalács grafikája is. Komfortozok és szupertrágyázok, az előző eventnél sikerült vele egy kicsit spórolni, még van majd 2600 db... :)

gazda5402, kukac42, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Gio

Gio Fórum bárója

Kedves mamika57! Nekem eszembe nem jutna kritizálni bárkit is , aki pénzt költ a játékra, mert nélkülük ez a játék sem lenne már..
    Küzdeni meg küzdünk eleget a valós életben .Én ide kikapcsolódni és szórakozni járok. eszemben sincs küzdeni.

.karnold., kukac42 és mamika57 kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Számomra a kikapcsolódás azt jelent , hogy végigviszem az eventet, ez a játék, nem kritizálni akartalak, csak a tényeket írtam le. Itt a pont !

.karnold. és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.