Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ebben a játékban épp az a jó, hogy sztem "küzdve" és "szórakozva" egyaránt lehet élvezni, és mindenki választhatja azt az utat, amelyik számára a több élvezetet jelenti...
    :p

kariatida, kukac42, Kate020868 és 4 más kedveli ezt.
  2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Megkaptam a hiányzó hordókat. Valóban játék és kikapcsolódás.

czutika és Gio kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Szerintem itt a pontxD

czutika, mamika57, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  4. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Megfogalmaztad a lényeget: számodra. Ezek után a vita tárgytalan. Nincs nálad sajnos semmilyen pont, mivel itt nincs értelme igazságot tenni... El kéne tudni fogadni, hogy mindenki máshogy játszik és inkább gratulálni neki. :)
    Mivel ma már nem érne meg még egy adag komfortos növény, egérrel meg nem fogok egykockát lerakni és felszedni 3 területre estéig, így most kirakok annyi hordót, amennyit csak tudok, a többire meg megy a növényke holnapig. 8):p

mamika57, kukac42, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Köszi:)
    Nekem nem az ismertetővel volt gondom, hanem a szépségükkel, egyszerűen rondának találtam őket, és nem akartam beáldozni a szépséges rózsaólaimat helyettük;)
    Mivel most már nem "eventvadász" vagyok, hanem Tp-vadász.....fájó szívvel ugyan, de mégiscsak megtörtént a csere:(
    ......és a gyönyörűségeim a mindent elnyelő fiókban dekkolnak:(

6. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Igen a gép csak a kész hordókat szedik le.

7. FehérAngyal

FehérAngyal Fórum-zöldfülű

Én így haladok [​IMG]

8. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, itt is Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Dynnye'-nél a pont! A "számodra" miatt. :)
    Én bevallom őszintén, hogy felixx - gazdatársunk első napi számolgatását figyelembe véve (itt is thx!), arra várok, hogy este legyen, s ki tudjam tenni a 670 hordócskámat. Addig kihasználom a répást, s termelek. Holnap nem lenni gép mellett, így nyugodtan érőkézhetnek a fincsi söröcskék .... (nem tea!!! Sör! :) )
    Van olyan, amikor az ember lánya (vagy akár fia is) arra "kényszeredik", hogy hamarabb megoldja.... A pénztárcámba senki bele ne nézzen, mert nyima köze van hozzá! 2 Fa-fával lehetőségem volt az egyszeri resetre, osztropp! Mindig vannak nyivákolók, nyürrögők, sajnálkozók, szánalomra-méltónak-tűnők. Ez sajnos a magyar virtus.... Úgyhogy nem lehet felróni senkinek semnem.... Vagy igen? :oops:
    Játszani jöttünk ide, Gazdatársak! És ezért Játszótársak is vagyunk! De ne legyen már olyan, mint az oviban!!! Köszi, ha meghallgatásra talál...

SzilvaG, GA-BI-O-Farm, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  9. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok a versedhez nagyon szupi.

nemethnelzsuzs02 kedveli ezt.
  10. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

A placcokat sajna nem rakja ki helyetted senki más. :oops:(Tudom munkásokra "elvből" nem költesz, csak amit a gazdakörikből, illetve ajándékként meg lehet kapni.)
    Egyébként én is bevállaltam a resetet, így ha előtte el nem adtam volna az összes epremet, akkor már kint üdülne az összes szükséges teasörös. Még egy óra és beérik a szükséges mennyiség. Utána egy kicsit még piacozom, mert kell az a CSP, (hogy legyen TP xDxD.)

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  11. duli2003

duli2003 Járnitanuló

már majdnem kész a 2. szint a teasőrfesztivál2-nél :)

weiszhaar és Gio kedveli ezt.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Olvasgatok, nézegetek, és megtartom a véleményem magamnak!!!
    Az eventet csinálgatom!
    Szerintem kész leszek, de nem, akkor se fakadok ríva! :D :D :p

babak70, weiszhaar, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  13. torpi19

torpi19 Törekvő

én már elpörgethettem a partypörgetéseket
    kacsa kata trágya és piros strucc tsz

magdi06, .karnold. és mamika57 kedveli ezt.
  14. Diócska2002

Diócska2002 Fórum-zöldfülű

Tök jó a mostani event! Én már mondhatni jól haladok a kitűzött célom felé! :D

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A pontot félreértetted ! Azt szerettem volna kifejezni vele, hogy itt a vége, pont, nincs tovább. Sajnálom ha Te másképp értelmezted ! Tekintettel arra, hogy mindenki másként játszik Te is én is, GRATULÁLOK ! :music::D

Ok megkaptad , Tiéd a pont !:p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.14
    .karnold. kedveli ezt.
  16. LekiTeki008

LekiTeki008 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)
    Én ebben az eventben szeretném a 2. rész, a sörbedobós minimum 2. feladatát is megoldani! :) Az első már kész is: a party pörgetéseknél egy kicsit csalódtam: az elsőben egy semmilyen 400 bahamarama TP, a másik egy főnyeremény, 24 órás farmkupon, de nekem semmi szükségem nincs a gépre :/ Remélem, (ha megszerzem) a titokzatos csemeténél egy kicsit jobb lesz a nyeremény! :) Na de most indulok tehenet venni, 22 óra 30 perc körül learatódik a mézeskalácsvirág, kapok 5 teasörös hordót, amit elviszek érlelni. :p Kinek hogy megy éppen most ez a mézeskalácsvirágtermesztés?

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Reggelre nekem is beérik az összes hordóm, kíváncsi vagyok a titokfákra és a ládák tartalmára is.
    Mindenkinek jó játékot kívánok.
    Én is ugyan úgy jártam, mint te, eladtam az epret és most arra várok, hogy beérjen a második körhöz szükséges mennyiség, de jók lesznek a hordók reggel is :)

Palacsintax, LekiTeki008 és Gio kedveli ezt.
  18. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Az első feladat/6/ utolsó van hátra! Közben a megszerzett hordócskák szépen érnek! A partypörgetés még várat magára a titkokat sem raktam még ki! Kicsit később akarok izgulni! Mindenkinek jó érlelést kívánok!

Gio kedveli ezt.
  19. LekiTeki008

LekiTeki008 Utánpótlás-írogató

Én az almával jártam így: Egyfolytában almalekvárt készítgettem, és mikor kell az alma? Pont most :( Szerencse, hogy sok almafám van.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Feladni semmiképp nem szabad.Aratni,vetni,megint aratni és vetni,haladgatunk és kész az event.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.