Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. czutika

czutika Fórumlakó

Nagyon nehezen!

Gio kedveli ezt.
  2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia magdi
    Most van 25 db 100-as hordó a pajtában, szóval a 4. feladat végéig kell még 175.
    Ha megcsinálom a 2 ezüst, 3 full, 4 ezüst, 5 full feladatot, lesz 285, azaz bőven meglesz a 4. szint, és marad is 110, ami 11000 pontérték. Ha megcsinálom az 5. feladatot is, akkor kell még 70, ami pont kijön a 2. és a 6. feladat ezüstjéből.
    Vagyis a 2 ezüst, arany, 4 ezüst és 6 ezüst, arany feladatokat kell megcsinálnom az 5. szint befejezéséhez, ami 5600 gaz, simán meglesz.
    Lényeg a lényeg, azért haladok ennyire lassan, mert nincs időm - ezért szerintem senkit sem kéne leszólni.

Kukori.és.Kotkoda, Lilieth, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

igazad van csak haladjál nyugiba nem kell ezt elkapkodni :)

Gio és roli00000000 kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Titokból lett 2 db XXL szivarfa (csak erre vágytam),totál szivás,, a ládákból egy balettos tyúk és borkimérés. Csak a 95 szinten vagyok,ez kevés ahhoz,hogy valami érdemleges dolog látogasson meg?

Lilieth kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi,én nem szóltalak le, csak ha olyan kevés területen ültetsz azt írtam,hogy ne is várj sokat az eventtől.Különben is,ki vagyok én,hogy valakit is leszóljak!Csak megjegyeztem.Ha rossz néven vetted,akkor bocsánat,tényleg nem akartalak megbántani.Nincs harag?

czutika, Lilieth és Gio kedveli ezt.
  6. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Sziasztok!

Az event kész, köszönet Felixnek mert az ő módszerével csináltam! :)
    A titokfákból xl datolya és xxl sófa lett, a ládákból egy balerina játékóra (ezért rimánkodtam:)) és borkimérés. :)

magdi06, gazda5402, Lilieth és 4 más kedveli ezt.
  7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Mégis hogy ültetnék többet, ha csak ennyi mag van? Mondjuk ezt nem mondtam, de értelemszerűen ha több lenne, többet ültetnék.
    Ott a pont, van még 3 nap az eventből :)

Lilieth kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

2 lehetőséged van:

A) Resetelsz (ez 25 FA).
    B) A 2. feladatsor részfeladatait is be lehet fejezni FA-ért: ha csak néhány hordó hibádzik, az kijöhet 25 FA-nál kevesebből is, nézd meg, pontosan mennyi (az 1. szintet 1000 pontérték-hiánynál 31 FA-ért lehetne befejezni, tehát egészre fölfelé kerekítve minden 25 pontérték-hiány kerülhet kb. 1 FA-ba, úgyhogy ha kb. 625 pontnál kevesebbed hibádzik a 65000-ből, akkor olcsóbban megúszhatod kipótlással, mint reseteléssel)...

Ha vhogy a feladatból nem jött ki a kellő pontértékű hordód, FA-t pedig nem tudsz/akarsz rá áldozni, akkor viszont csak a részteljesítés a megoldás...

ÜDV: Sok sikert!

Ui.: A titokfákkal meg a ládikókkal nem lehet taktikázni (max. "bugra játszva" félretenni jobb időkre, ami viszont nemcsak "esetleges", de "tilos" is:-S), ugyanakkor bár a PartyPörit most is a feladat jutalmaként kapjuk, de - mint mindig - nem muszáj azonnal elpörgetnünk: persze az eredmény sosem garantált, de ha legalább megvárjuk, míg egyszer olyan lesz a kerék kínálata (8 óránként frissül!!!), ami sikerrel kecsegtet, nagyobb az esély a csalódás elkerülésére, mintha elpörgetjük olyan kínálatra, ami épp a jutalmunk begyűjtésekor fenn van, és esetleg amibe eleve nincs talán egy olyan dolog sem, aminek igazán örülnénk... - A feladat jutalma nem a PartyPöri-nyeremény, hanem maga a PartyPöri...!;)
    Ui.: Lassacskán haladgatok, mert közben törekszem minél kevésbé fölbolygatni a farm normálüzemét az eventtel (kivéve, hogy így azért inkább naponta, mint másfél naponta durrantok el egy-egy csatnit): mivel a Bahán csak első körös felszaporítás ment, és a farmon sem mindig az eventes van (a minimum, hogy éjszakára a tisztásra vizezve rakok olyasmit, mint ahogy a másik két területen az eventgaz beérik "szárazon"), ezért én még csak hétfő folyamán vmikor fogok végezni (persze 2 malőr is volt: reflexből beadtam egyszer a 2. szint gyémántjába is, amit pedig csak utólag és esetleg akartam teljesíteni, így viszont már "kötelező" lesz kipótolni, meg egyszer nem tudtam idpben aratni, kicsúsztam a csatniból, és azt a kört így inkább végül töklekvárral arattam - így kb. össz. 900 növénnyel állok távolabb a befejezéstől, mint kéne, bár ez legalább még mindig nem egy teljes kanyar...:-S). A hordók majd csak a legvégén, egyszerre fognak kikerülni (már csak az oda-vissza rendezgetési alkalmak minimalizásálsa végett is...;))
    És akkor azt még nem is említetted, hogy az egresből még vissza is röppenhet néhány teafilter, amit majd jól beváltanak pluszban!:-D

Utoljára szerkesztett: 21.9.14
    Palacsintax, Marika312, gazda5402 és 4 más kedveli ezt.
  9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Hálistennek végeztem az eventtel.

*Zita42* és Gio kedveli ezt.
  10. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Tudtommal nem rontottam el semmit. Ezek szerint nagyon ki volt számolva. Ha újra kezdem, elvesznek az eddigiek?

Kösz. De újra, meg újra csalódnom kell, és ez elkeserít.

11. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Szia!
    Igen, világos. :) Mondjuk az én szemszögemből az a rosszabb verzió, mikor épp nincs event, és azon kell filóznom, hogy mit ültessek csak úgy... :D Csatnit meg minden nap eszem, szóval azon nem múlik.

czutika és Gio kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

50 darab ráhagyás azért nem mondható szűkre szabásnak. Amikor újraindítod, az egész feladat lenullázódik (ezért meg kell gondolni mikor teszed ezt, érdemesebb akkor ha már teljesen készen vagy), a jutalmak megmaradnak, az új teljesítés alkalmával ismételten megkapod őket.

13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Még 500 mézeskalács kell aztán kipakolhatom az utolsó hordókat.
    A titokfákból 1 db.drót és és 1 db. sófa lett. Ezeknek örülök mert legalább hasznosíthatók.
    A láda nagyon izgalmas, látom jön balerina is. Én csak holnap tudom meg az eredményt.
    Addig olvasgatom ki mit kapott.

Lilieth, magdi06 és Gio kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A 2 ládika 1-1 borkimérés, nem rossz.

Gio és Lilieth kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

[QUOTE="Pharmer500#2, post: 60721, member:- A feladat jutalma nem a PartyPöri-nyeremény, hanem maga a PartyPöri...!;)
    [/QUOTE]
    Kedves Pharmer500! Mindig szívesen olvasom alkalmanként nem túl rövid hozzászólásaidat:D, Ma erre az 1 mondatodra két " tetsziket" is nyomtam volna, ha lehetne;)

Lilieth, Pharmer500#2 és kukac42 kedveli ezt.
  16. csio70

csio70 Fórumlakó

Gratulálok neked és én is köszönöm az infót felixx-nek,igy végeztem én is gyorsan!

Gio, -Kiflicsücsök- és kukac42 kedveli ezt.
  17. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Köszi szépen! :)

18. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! 1. ládikó tartalma: Királyi őrség. 2. ládikó: Örömmel tudatom, hogy egy Balerina játékóra boldog tulajdonosa lettem:inlove::inlove::inlove:

Ninettácska, czutika, gazda5402 és 7 más kedveli ezt.
  19. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Gratu!!!
    Akkor táncolsz!! Meg az óra is!!! :D

Most ott tartok, hogy nem is tudom, hol tartok!!!!
    Vagy valami ilyesmi!!! :D :D
    Az event hónap készen lészen, ha minden természetfeletti úgy akarja!!!
    Majd mellátjuk!! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.14
    .attila80., Gio és Lilieth kedveli ezt.
  20. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Sziasztok!

Készen lettem reggel az eventtel és kitettem a titkozatos dolgokat. A ládákból lett egy balettos tyúk és egy balerina játékóra. A titkozatos fákból pedig 1 kecsketejfa és 1 XL datolya lett. :D :D

Elpörgettem a két party-t is: 8 szupertáp és 13650 Csp lett belőle. :D

Összességében elég jó lett minden. :D ;)

csio70 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.