Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nagy várakozással szedtem be a 2 titokfát és a 2 titokládát:
    XXL szivarfa + XL datolyafa,
    balettos tyúk + Rudolfó.>:(
    Ja, és elpörgettem az egyik partyt, mert a lehetőségek között megvolt a 48órás munkáskupon, és 8-8-10 szupitáp. Erre kiforgattam egy pünkösdi csokrot. :mad:
    Remélem, rendszeressé teszik az eventeken a titokzatos nyereményeket. Jó kis vérnyomáskarbantartó...;)

agi967, misómasa, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A titokzatos ládák megvásárlása egy akció keretében volt lehetséges. Ha lesz ilyen akció a Hivatalos közlemények között jelezzük.

3. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!

Sajnos én nem tudtam csinálni az eventet, mert még csak most kerültem gépközelbe. Pedig nagyon tetszik. Majd a következőt megcsinálom.

4. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Gagyimami. :D
    He C4 :D
    De időben kell meggondolni, mert ha már az utolsót is befejezted az I-ből, akkor már nem enged újra kezdeni.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.14
  5. Laboviti

Szia!
    A gazdakörben a befejezett feladatok közül kiválasztva is újraindítható a feladatsor. /Teasörfesztivál I./

6. BakosGyula

BakosGyula Utánpótlás-írogató

Event kész ládák érnek .Titokfa cukor és xl citrom.remélem a láda jobban sikerül

7. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Nekem a titokfák nagyon jók lettek , mandulafenyő és ujjas juhar . Estére a hordók is beérnek

Gio kedveli ezt.
  8. Témanó

Témanó Fórum-zöldfülű

K
    Köszönöm a választ! Én úgy értelmeztem hogy ezaltt az event alatt vásárolható meg. Akkor figyelni fogom.

9. Laboviti

Ahogyan azt az event ismertetőjében is olvashatod a titokzatos láda a nyeremények között szerepel.

10. berzsike

berzsike Fórummogul

Sziasztok ! Eventet befejeztem, a titokfák eredménye: virágdrót + naspolya,Jóóó! A ládák kirakva,
    reménykedem hátha valamelyik játékóra megtalál.

11. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Nekem kell még 4000 növény,a csemetéket bespejzolom,majd ha lesz új fa majd akkor próbálkozom:)

12. egolady23

egolady23 Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.14
    brigiboti kedveli ezt.
  13. Krisztika

Krisztika Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, de ezek szerint, a hordók nem ültethetők el újra ? 25 FA-ért mit is kapunk ha újraindítom ? Hiszen a nyeremények a II. részben vannak. Nem értem ... Segítség :-( !

14. Laboviti

A Tp, Csp, csillag nyeremények duplázhatók. A teasörös hordók akár érlelhetők is.
    A beváltási értékekről az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-2014.11159/#post-58183

15. Bözse

Bözse Rutinos

A hordók nagy része dél környékére meglesz. :DUtána még kirakom a maradékot és mellette termelgetek. Remélem a titokzatosak nem okoznak majd csalódást. ;)Azoknak akik még küzdenek ezerrel az event befejezéséért, vagy azoknak akik már csak a lábukat lógatják 1 kis mosolyfakasztó:

Cyra65, Erzsike5110, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  16. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Nagy csalódást okozott a titokzatos láda, mivel mind kettő borkimérés lett:mad: abban reménykedtem, hogy legalább egy órát kapok hát tévedtem. Az event ettől eltekintve tetszett. Remélhetőleg majd a következő titok dolgoknál nagyobb szerencsém lesz. Gratulálok azoknak akik már befejezték az eventet és kitartást és sok sikert akik még dolgoznak HAJRÁ!!!!!!!!!!!!

Cyra65, Gio, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. gazda5402

gazda5402 Utánpótlás-írogató

Szia! Szurkolok neked (és persze minden gazdatársnak), hogy sikerüljön. Az én titokfáim: só + XL mandula (legalább nem szivarfa:))
    Viszont, hogy az egyensúly helyrebillenjen, a titokládák tartalma: egyszarvú óra (most már van saját lángosgyáram:)) + papírszív

Szia! Nem akarlak befolyásolni, de saját tapasztalatból és a modik magyarázatából tudom, hogy a titok-dolgokat nem érdemes bespájzolni, mert csak a megvétel/megnyerés időpontjában érvényes választékból kaphatunk nyereményt. Így van kialakítva a rendszer. A jövőbeni újdonságok biztos nem lesznek benne. Sajnos. Sok sikert a hiányzó növények letermeléséhez, a titokfákhoz és a ládákhoz.

Végre egy jó példa arra, hogy a kitartás elnyeri méltó jutalmát. Éljen a Nyúl!:D

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
    Ninett79 kedveli ezt.
  18. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Akkor azért tünt el. :D Ott már megleltem! :) Köszi!

19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

egolady23 kedveli ezt.
  20. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

olvas már vissza 1 kicsit

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.