Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Titokzatos lada - 2 nublon - a party pörgetesen megjelent a tulipan es megallt a szuperkakin ez a szerencse.

2. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az eventtel kész vagyok, kiraktam a titokládákat, reggelig beérik. Nagyon kíváncsi vagyok mi fejlődik ki belőle.

Gio kedveli ezt.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Rendben, várlak! :inlove:

Már van 2 borkimérésem a pajtában. Ha bejön a 3., s ne adj BP a 4. is, legfeljebb bornagykereskedést nyitok! xD
    Kóstolásban már jó vagyok... [​IMG]

4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok !
    Event letudva :) Titokfáim: 1 db sófa, 1 db XL fenyőfa. Titokládáim :( 2 db papírszív. Hmmm majd talán legközelebb szerencsés leszek.

Gio kedveli ezt.
  5. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Sziasztok!
    Látom sokunknak "bebalettozott" a tyúk és mutogatja magát a szerencsemalac :) Úgy látszik a sok sörös teától "megrészegültek"és a Farmeramában kötöttek ki.:) Nekem is bebukdácsolt mind a kettő :)
    Az event vége felé már a szemem is jojózott a sörös-teás hordótól :)
    A titkos fákból XXL tojásfa és XXL sófa lett!
    Gratulálok mindenkinek, akinek bejött az órák egyike és drukkolok mindenkinek, aki még ezután nyitogatja ki a ládákat!

Gio kedveli ezt.
  6. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném megkérdeni,hogy körhinta mit ad mert a grafikából nem tudom megállapítani.Csak talágatok mert valami bahamás én totem oszlopnak néztem vagy benéztem?köszönöm

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Körhinta Játékóra

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és Tiki bónusz: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
    A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad:

A Maja maszk jelképezi a 6 órás Tiki bónuszt.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

A Maszk az Éléskamrában található:

Miután elfogyasztottuk, a bónusz megjelenik a szokásos helyen, a rekeszeink feletti sávban.

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
  8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

A Körhinta Játékóra a gazdaboltban megvásárolható? De hol? Nem találom.

Az eventet befejeztem, a titokfákból 2 kecsketejfa lett, bár volt már belőle 4-5 is talán, de én örültem nekik, sokkal rosszabb is lehetett volna. A titokládákból pedig papírszív lett, éééééés Balerina Játékóra!!!!! Ennek meg különösen örültem!

Ami az eventet illeti, reseteltem, ahogy (ha jól emlékszem) Félix95 mondta, úgy csináltam. De én nem a tp miatt, hanem így eventgaz helyett epret és vörös áfonyát termeltem, eladtam, és sok csp-t szereztem!

Összességében nekem tetszett ez az event. 8) :)

További jó játékot, és sok szerencsét a titokdolgokhoz mindenkinek!

CoraQueen

Gio és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Így izgalmasabb, az biztos. Én tegnap este csak úgy egyszerűen kitettem az összes hordót, ma meg leszedtem mindet egyszerre. Titokzatos ládám még sose volt, most izgatottan várom, hogy mi jön ki belőlük. :)

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  10. szabinaszikora

szabinaszikora Fórum-zöldfülű

Nagy mákom van! A ládákból :KÉT BALERINA játékóra lett. 5 farmot viszek, egyiken lett egy körhinta és a szerencse malac, a többin malac és rudolfó.Ezen a farmon meg két balerina játékóra!xDxDxD

mhanna és Gio kedveli ezt.
  11. zozzantó

zozzantó Utánpótlás-írogató

Titok fákból 2 xxl szivar,ládákból nublonok visszatérés és szerencse malac.

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látod: lehet egyszerűen és lehet bonyolultan is csinálni egy eventet . A mi Farmerünk a bonyolultat választotta xDxDxD Sok sikert Neked is a ládákhoz, de főleg Farmernek drukkolok nehogy elszámolta magát 1-2 hordóval és pufffff az eventnek és : game over xDxD

Ribiszke, Pharmer500#2 és Grincs2014 kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hozzá tartozó leírás elkészítésének pillanatában volt megvásárlási akció. Azóta más módon nem juthattunk hozzá, csakis a Titokzatos ládákból egy mini-akcióban, és most, hogy a ládák ismét előkerültek.

14. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

5-4-3-2-1-0 éééééééés..... :Djátékóra helyett balettos tyúk és nublonok visszatérése>:(.

Szurkolok akinek még titkosak, remélem más több szerencsével jár.

mica60 kedveli ezt.
  15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Ez tényleg mák! Örülök neked :D
    Cserenapon pedig jelentkezem az egyik balerináért - adom helyette a nekem jutott balettes tyúkot xD

szabinaszikora kedveli ezt.
  16. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Ujjas juhar:music:, XL fenyő :oops:
    Körhinta óra xD:inlove:, Királyi őrség :wuerg:

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    Gio kedveli ezt.
  17. alexbaba5

alexbaba5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok na nekem is beértek a titokfáim cukorjuhar xl és mandula xl a ládikáim kicsit kárpótoltak legalább is az egyik lett egy szerencsemalac és egy balerina játékóra,na ennek örültem,ettől mindenkinek csak jobbat kívánok aki még várja.Jó éjt és jó játékot mindenkinek.Szilvi

Gio kedveli ezt.
  18. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    Event kész, eredmények: Japánakácfa, XXL Tojásfa, Szerencsemalac, Körhinta Játékóra!!!
    Az utolsónak nagyon örülök, már csak a Balerina hiányzik a kollekcióból. :)
    Aki még dolgozik, hajrá, szurkolok, hogy jó cuccokat nyerjetek!

Gio kedveli ezt.
  19. Bizeka68

Bizeka68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem 4 farmon mindenféle lett kivéve a játékórákat. A fákkal sem volt sok szerencsém, semmi újdonság nem jött, cukor, só, virágdrót, na meg XL-es tüzifák és az elmaradhatatlan szivar XXL. Gyűlnek a fák a vonatra.:p

20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    én szép lassan érlelem be a titokosokat, az első fa xl-es citromfa lett8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.