Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Titokládák: rodolfo, királyi őrség:cry:

3. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

A titokládák nálam sem "remekeltek". 2 db királyi helyőrséget kaptam.

4. katicaa

katicaa Utánpótlás-írogató

Balettos tyúk, szerencsemalac. virágdrótfa és xl fenyő. mindez 90-es szinten. érdemes volt végigcsinálni, mit mondjak. soha jobb nyeremények :(

5. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Jó reggelt!

Az eventet befejeztem én is :) Lányos zavaromban a titokládákat elfelejtettem kirakni :S a titokfákkal megy vagyok elégedve, remélem a ládák is jók lesznek :) mandulafenyőt és díszcseresznyét kaptam :)

délután fény derül a ládákra is, majd jelentkezem az eredménnyel :)

csio70, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. LMikulas

LMikulas Fórum-zöldfülű

Event kész. Titokfák: szamócafa és szivarfa XXL. Titokláda: balettos tyúk és szerencsemalac.

Gio kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Hát megérett a titokfám :) Japánakác és Sófa:)

Gio kedveli ezt.
  8. tomboy72

tomboy72 Fórum-zöldfülű

sziasztok!

event befejezve! egy xxl berkenyefát és egy xl citromot kaptam. A ládákból neblunok visszatérése és borkimérő lett.

sok sikert az eventtel küzdőknek és grat annak aki befejezte!

Gio kedveli ezt.
  9. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Kaptam XXL berkenyét, aminek nagyon örültem, mert sima sem volt és egy XXL citromfát, valamint Rudolfót és borkimérést, pedig egy óra besétálhatott volna ide is :)

Gio kedveli ezt.
  10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Jó reggelt mindenkinek!Felhősor beüzemelve,ládikák kihelyezve,kíváncsian várom az eredményt.Szép grafikájú jó nyereményeket adó event volt ez és stressz sem volt a felröpik miatt.

_Cygnus_, Gio és Jucus19 kedveli ezt.
  11. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Gratulálok a játékórákhoz, nagyon szerencsés vagy.
    Szia! Sajnos az-az igazság, hogy most elég sokan kaptunk duplát én is a titokládából duplát kaptam mind a két farmomon, az egyiken rudolfót, a másikon borkimérést.

12. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Jó reggelt gazdák. Event befejezve, a csemetékből XXL tojásfa illetve naspolyafa lett. Mind a kettőnek nagyon örülök, a ládákból majd 5 óra múlva derül ki hogy mi lett. További jó gazdálkodást.

Gio kedveli ezt.
  13. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Jó reggelt kívánok én is!Jelentem,event befejezve!xDxDxDMár ennek nagyon örülök.Köszönöm szépen a sok segítséget.A ládácskákat kiraktam.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz majd belőle.A fákkal szerencsém volt,mert szamóca lett ami még nem volt és egy xl-es fenyőfa.A paszulyhoz még nincs hozzáférésem,de igyekszem megszerezni.

_Cygnus_, Jucus1949, agi967 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    érlelődnek az utolsó hordócskák :p
    a titokfa xxl-es berkenye lettxD

Gio kedveli ezt.
  15. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Üdv mindenkinek!

Egyenlőre csak a titokfákról tudok beszámolni: lett egy XXL berkenye, meg egy naspolyafa. Mindent összevéve, nem olyan rossz, a naspolyának kifejezetten örültem.. :D

apumbiapa, _Cygnus_, agi967 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Szép jó reggelt Gazdák!

Event befejezve, de az elnyert jutalmak terén azt hiszem ilyen "szerencse-szériája" nem sokaknak volt.
    Titokfák: XL mandula és XL datolya
    Parti pörgetés: tojástojó, 10 KacsaKata szupertrágya
    Titokláda: szerencse malac, nublonok
    Innen kezdve már csak jobb lehet, rosszabb nem :p

babcsíra, agi967 és Gio kedveli ezt.
  17. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Már az event leírásának olvasásakor írtam egy hsz-t, hogy a nyeremények között nem szeretem a titkos ajándékokat és ismét csak igazam lett. Sajnos. Szóra sem érdemes fákat kaptam és a ládából is két papírszívet kaptam 91.szinten. Hálásan köszönöm a BP-nek a megérdemelt jutalmat.
    Akik már befejezték gratulálok, akik még csinálják sokkal több sikert kívánok a nyereményekhez.
    Mindenkinek legyenek szépek a napjai.

18. babcsíra

babcsíra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Event kész, jutalmak a következők lettek: titokfákból kecsketejfa és XXL berkenye (mindkettőből több van), pörgetésből 13500 CSP és álbőregér, titokládákból papírszív és királyi őrség (mindkettő van). Végső soron nem rossz, de nem is jó ;)

Jucus1949, agi967, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. bekheg

bekheg Járnitanuló

Félreértetted, amit írtam. Nem a ládika kirakással van problémám. Egy korábbi event során nyertem egy körhinta játékórát, amit kitettem a szigetre és azóta is ott működik.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Teszteltem, jelenleg a körhinta játékóra nem kihelyezhető a szigeti ültetvényre.

Az "Ez legyen" gomb hiányzik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.