Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. briguka

briguka Fórum mestere

Köszi,végül is lehetett volna rosszabb ahogy olvastam másokat, a pajta meg elbirja, cserenapkor lesz mit ajándékozni a kisebbeknek..
    hasonló jókat kivánok miután a hordók kialudták magukat

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm, remélem nekem is rejt valami jót a ládika. :)

3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Igen:)

4. Ninett79

Lehethogy azelőtt vett belőle. Mikor lehetett venni. :) Plussz megcsinálta azt az eventet, ahol meglehetett szerezni. :)

5. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Lett 2 XXL szivarfám a ládákban pedig volt egy balettos tyúk, meg egy nublonok visszatérése. Azt hiszem erre nem mondok semmit :oops:

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Oké ! Ha még lessz néhány társ , akkor lenyomjuk a szivar világpiaci árát ! Itthon pedig a dohányosokat rászoktatjuk a szivarra, így kilőjük a dohánymutyit.:D:music:

_angela76_ és magdi06 kedveli ezt.
  7. izé12

izé12 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, most raktam ki a két ládikát, ez azt jelenti hogy befejeztem az eventet:)
    Még sok ilyet szeretnék, mert különösebb megerőltetés nélkül lehetett teljesíteni.

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Két módon juthattál ilyen órához: megvásároltad amikor az akció futott, illetve egy későbbi alkalommal a Titokzatos láda akcióban is nyerhetted. Akkor született a láda ismertetője amit a leírásban is elhelyeztünk. Eventnyereményként nem szerepelt.

9. Ninett79

Ó, bocsi, akkor valamit összekevertem ezzel a láda dologgal. Elnézést :)

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az órákat vásárolni kellett az igaz,de a felhősort eventen kaptuk jutalomként.Vagy nem jól tudom? Direkt az órákhoz kaptuk.

11. Ninett79

Na igen, ezzel kevertem én, tudtam,hogy valami eventhez köthető a dolog valahogy :)

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Így van, de a felhősor nem játékóra, és eddig azokról folyt a szó, azzal kapcsolatos kérdéskört válaszoltam meg.

magdi06 kedveli ezt.
  13. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon örülök, mert az egyik ládámból balerina játékóra, a másikból pedig borkimérés lett:inlove:. A titokfákpedig szamóca:D és xl datolya:(. Nagyon jó kis event volt.

Gio kedveli ezt.
  14. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

A ládáim tartalma egy szerencsemalac és egy körhinta játékóra. Erre a játékórára vágytam a legkevésbé a 3 közül, bár pontot mondjuk szépen ad. :) Meg a grafikája is bejövős, szóval összességében jól jártam. :music:

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem is tehenészet lett az egyik pörgetésből, a másikból meg szupertrágya. Lettek még nublonok és szerencsemalac, xxl berkenye és xl birsalma. A nublonoknak és a malacnak örülök. :)

Gio kedveli ezt.
  16. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Egy alkalomra megszegem hogy nem írok fórumra.
    Csemeték: mandulafenyő és sófa
    Ládák: nublonok és balerina játékóra

magdi06 és Gio kedveli ezt.
  17. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Tudtommal a felhősort magát mindenki (minden akkor és azóta(?) regsiztrált) játékos megkapta "alanyi jogon" vmikor tavaly nyáron, szürkén, és aztán 3x1 hónapig lehetett megvásárolni rá a játékórákat, ill. utóbb bekerültek a ládikók kínálatába (eventen pedig most először kapunk ilyesmit, ha emlékezetem nem csal)...

Annak idején én még kiizzadtam rá a 300 FA-t nem kis melóval, azóta viszont szépen gyűlnek a munkáskuponok, de a Kergébe sem jönnének rosszul, egyik sem. Ládikám még nem volt soha: úgyhogy nagy várakozással nézek elébe - ha a 2-ből nem sikerül mind a 3, toporzékolni fogok!:-D

_angela76_ és Gio kedveli ezt.
  18. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

2 láda 2 balettos tyúk, hát köszi!
    89-es szinten remek...:sleepy:

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Farmer.) Máris kezdjél neki a toporzékolásnak xDxD Örülj ha egyet kapsz xD De azért nagyon drukkolok !

_Cygnus_ kedveli ezt.
  20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

OK, igazad lehet. Úgy tűnik, most hirtelenjében cserben hagyott a matek tudásom. - Most látom: még jó, hogy nem a másik topicban kezdtem Nóci gyökjeles ábrájával, mert akkor... Hát nem is tudom, jobb bele sem gondolni...!
    xD

kukori80, _Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.