Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Ma kész lettem az eventtel. Tegnap már kitettem a titokzatos fákat, amiből lett egy XL datolya.... és egy naspolya fa. Délután kiettem a ládikákat. Remélem azok nagy örömmel töltenek majd el! még nem volt egy ládám sem, úgyhogy csak jó lehet!
    Jó volt ez az event, szeretem ha nincs felreppenő. Nem kell annyit idegeskedni, hogy meg lesz e a megfelelő mennyiség.
    Mindenkinek jó sörfeszt eventet, és sok sört kívánok!

Cyra65, Jucus1949, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem eventen lehetett megszerezni, akkor nekem nem feketén virítana az a felhősor. :D Kaptuk, csak úgy bosszantásképpen, ahogy Pharmer mondja.
    Mi a baj a gyökjeles ábrámmal, még Rád sem számíthatok? xD Az nem event csevegős téma, mindjárt bünti lesz. :p
    Amúgy 2 napja készülök arra, hogy szerelmes levelet írjak Neked, de ha itt vagy, csak egyszerűen megköszönöm a fogadtatást. :D Ha lenne itt egy olyan puszit dobáló szmájli, akkor azt is tennék a hozzászólás végére, de képzeld oda. :D
    Kata meg becsukja a szemét addig. :D

3. TomoriHajnalkaEva

TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Utána néztem és így már értelmeztem. :)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg küldök helyetted neki egy ilyet, úgyis le van maradva a hordókkal: [​IMG]

Szerintem se gondoljunk bele mert még holnap este is olvasnánk a fejtegetéseidet xD Jobb is hogy elfelejtetted xD Koncentrálj inkább a ládákra ;)

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.14
    Cyra65 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Katának nincs mi fölött szemet hunyni, tudja Ő azt jól: épp azért küldtem előre Wilsont, hogy egyikünk se kompromittálódhasson...;) Sőt: mint a mellékelt ábra mutatja (mármint nem a gyökjeles, amivel amúgy semmi probléma nincs, sőt imponál, hogy "nekem tulajdonították":-D), még a privát kommunikációt is nyilvánosan folytatjuk - ennél feddhetetlenebbül nem lehet viselkedni (mondjuk leszámítva azt, hogy ez sem eventcsevegős téma, viszont nincs neki másik topic:-D)!;)
    Szmájli-ügyben pedig javaslom megkeresni PityuGerit (bár úgy látom, legalábbis idehaza, rólót kapott az anycég, már csak a külföldi leányváállalatok üzemelnek(?)...:()

Lemaradva? Márminthogy én? Ugyan már: épp az imént raktam ki az utolsó 12 órás adagot, terv szerint (még előtte meg is néztem a pajtában, mennyi filterről indulok, hogy ellenőrizni tudjam a végén, hogy véletlenül sem hagytam ki egyet sem...:-D)! Az első három szint pedig már beadva, PartyPörik száma így már 18, első kitehető az ideiglenes helyén, titokfák a menüben (kitéve majd ládikókkal együtt). A dolog egyetlen hátulütője, hogy így mire fölnyitom a ládikókat, már nem lesz hol toporzékolnom, mert bezár a topic.:-D

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    Gio, Cyra65, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  6. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok!
    Valaki hiányolta a puszi-dobálos szmájlit, hoztam egyet:)
    Mindenki használja egészséggel :)

Gio, Cyra65, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Huuu Szomszéd, látod ezt? :D Még én is belepirultam. xD

Kedves Rózsalány, örök hálára köteleztél. :D

Jucus1949 kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

No, hát igen. Mondjuk ez már azért tényleg határeset. És mivel szmájlikban Kata is nagyon otthon van, elkezdtem tartani attól, hogy mindjárt hoz egy sodrófásat, ami után aztán mindnyájunk pofijáról legörbül a "szmájl"... Jobb is ha megyek, és elterelem a figyelmét...;)

JÓ ÉJT MINDENKINEK!

Cyra65, Jucus1949 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hát mondom én hogy le vagy maradva xD Azért valahol kérünk egy visszajelzést hogy miket bontogattál ;) Megy a drukk ezerrel hogy jót nyitogassál mert jajjjj lesz nekünk xD
    Kata csak nehogy ilyet hozzon: [​IMG]
    Cakát mindenkinek: [​IMG]

Cyra65, Jucus1949, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Akkor követem a példátokat, nagyon gyorsan húzok aludni. :D Nem akarom a Kata sodrófáját megvárni. :D
    Szép álmokat Mindenkinek!

kukori80 kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    most lettem kész:p
    kirakva a két ládikó,de csak reggel tudom meg mi lesz:sleepy:
    jó éjszakát mindenkinek

Gio kedveli ezt.
  12. tommycee

tommycee Törzsjátékos

hát...
    a balettos tyúk és a királyi őrség nem a legjobb ajándék így lefekvés előtt...
    na mindegy, majd legközelebb jobb lesz :)

13. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Az utolsó adag hordók még érnek nálam. A 2db jutalom titokzatos csemete már beért, lett belőlük XL datolya és XXL citrom. Utóbbinak igencsak örülök, mert még nem volt :D

Gio kedveli ezt.
  14. ledelvira

ledelvira Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    4 farmot csináltam a ládikok véget, és milyen érdekes kaptom, szerencsemalacot-ez nagy mák mindjárt 3 is
    papirszivet-3,nublon viszatérése-2,
    ezért érdemes volt
    ..........
    ja a fák is szinte ugyananzok lettek :(
    só,virág meg szivar

15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

ilyen nincs azt hittem meg mindig alszom a ket ladikbol lett es most kapaszkodni :wuerg::wuerg::wuerg: 2 egyszarvu jatekora :D;):pxD

Gio, Cyra65, Jucus1949 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    Porgettem egy +50% csengopengo bonuszt
    Az a kerdesem hogy az mit is jelent tulajdonkeppen ????
    Elore is koszi a valaszt ha valaki tudja

17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

azt hogy ami penz kapsz a rendeloktol annal kapsz +50% es ha jol tudom amit kitetel a kergebe arra is

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    • Csengőpengő bónusz
      • 24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától
      • Tanyaházba érkező rendelésekre érvényes
      • nem érvényes a piaci eladásokra
      • érvényes azokra a tárgyakra is, amelyek csp-t adnak bizonyos időközönként

19. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Koszi szepen

20. borbelyandi

borbelyandi Járnitanuló

Sziasztok!

Ilyen szerencsém még sosem volt! A ládákból körhinta és egyszarvú játékóra lett!!!!!!!!!:D

Gio, Cyra65, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.