Sörfesztivál - 2014 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 17.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katem65

katem65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Ha 14.00-után készülök el a hordókkal azt még felhasználhatom a II. feladat hoz? Már minden más kész, csak a Teasörfesztivál II. 6-os feladatához kéne 125000-nyi beadandó.
    Köszi

2. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Szépnapot!Hát szerintem ennyi munka után akincsesláda nyereménye nevetséges120-200-tp-ad!!!!!!!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ma 14:00 órakor véget ér.

4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    A Tesörfesztivál II. 6-os feladatába összesen 26.000 hordópont kell, nem 125.000. Lehet, hogy egy nullával többet írtál és csak 12.500 kell? Ki kellene számolni, hogy alacsonyabb pontszámú hordókból összejön-e.

5. Katniss67

Katniss67 Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ, a leírásból számomra úgy jött le hogy az I-es fesztivál csak most. És volt rá példa hogy az eventkor indult feladatok tehát pl. a II-es játékban marad és később teljesíthető, de hát ez van legközelebb jobban figyelek.
    Köszi

Bocsi úgy van ahogy írod több a nulla.

Hsz. összevonás /Laboviti/

6. pbudavari

pbudavari Fórum-zöldfülű

ID: 26348990

7. Laboviti

Szia!
    A Sörfesztivál I. részénél összesen 390 darab teasöröshordót kaptál.
    A pajtádban pontosan ennyi 4. szintű teasör található.
    Magad is ellenőrizheted, hogy mely feladatokat nem teljesítetted a I. feladatsorban.

8. rudi

rudi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kész lettem én is!!
    Az ujjaim még sajognak, de már kiraktam az egyik ládikót, csak 8), hogy kétszer annyi ideig izgulhassak xD

9. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Csatlakozom, a titokfákról nem is beszélve, 99-es szinten xl-es datolya és xl-es fenyőt kaptam, ha lenne kuka menű legközelebb tutira bedobnám érlelés nélkül, azért ekkora szórást nem gondoltam volna, főleg, hogy állítólag figyelembe veszik a szinteket, mondjuk a munka meg egyforma volt mindenkinek.

bercy58, Jucus1949 és Tomka883 kedveli ezt.
  10. PandaMilán11

PandaMilán11 Fórum-zöldfülű

5óra 40 percnél szedett hordó még S-es?????? Leírás szerint M-es már !???
    Na mindegy...
    Ez van, amúgy sincs kész, de akkor nem szutykolok vele még ennyit se :(

11. rudi

rudi Fórum-zöldfülű

Ejnye, pedig azt terveztem, hogy elrakom későbbre, mire megnövök, de akkor nincs sok értelme -.-

12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Nagyon szépen sikerült a farmcsinosítás, megmondom öszintén, már én is gondoltam arra, hogy kidíszítem a farmomat és csak gyönyörködni és fórumozni jövök fel:p! Hacsak.....az egyik eljövendő event főnyereménye nem lesz a FA-fa.:)

strawberry49 és Jucus1949 kedveli ezt.
  13. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

A titokzatos csemeték és a titokzatos ládák híreihez a topic a rendelkezésetekre áll ma 20:00 óráig.
    Kérjük azt, hogy csak ezeket az információkat jegyezzétek ide.

Köszönjük, ha megosztjátok az eredményeiteket.

14. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Beértek a ládikóim borkimérés, papírszív lett, a fák xl datolya, xxl berkenye, hát egy kicsit csalódtam!

15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Na, a másik farmomon is megláthatóvá váltak a titokzatosak:
    2 japánakác (még csak egy volt):)
    1 papírszív és 1 Rudolfó :wuerg:
    Jobbat vártam... A partykat el nem pörgetem!

16. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok!
    Titokfák : virágdrót, japánakác.
    Titokládák: borkimérés és egyszarvú játékóra :):)xD! Elégedett vagyok az eventtel, szerencsés voltam,a partyt még tartogatom.
    -----------------------------------------------------------------
    Reg.: 2013 május Farm : 89 Bahama : 214

_Cygnus_, Jucus19, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. agi967

agi967 Fórum biztosa

Jucus19 és strawberry49 kedveli ezt.
  18. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Sziasztok! titokládáim: körhintás játkóra,királyiörség.Fáim:só meg XL mandulaxD

Tündi100149, Jucus19 és Gio kedveli ezt.
  19. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

A titokzatos ládákból 2 db borkimérés született! Így összesen már 3 db "boldog" tulajdonosa vagyok. Lassan akár kocsmát is nyithatok a farmon :D

20. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ez már döfi!!! :)
    -----------------------------
    Lett egy balerinás órám. Nagyon örülök, mert ez tetszik a legjobban a 3 közül.:)

_Cygnus_, strawberry49, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.