Visszajelzés Sörfesztivál 2019 csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Neked kell eldönteni, de szerintem nem... :DBár a szupitrágyából sosem elég. :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ó nem azért kell, csak úgy, mert jól néz ki!

Gio, DevilMókus és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Szama

Szama Fórum veteránja

Elképesztő, hogy tényleg nulla perceznem kell krókusszal, hogy eljussak a felhőig... Nem lehetne végre úgy beállítani a felröppenők mennyiségét, hogy ne legyen így kicentizve? Legalább a felhőig jutna el az ember az event vége előtti napon, ha már non-stop vet-arat, ólazik...
    Tegnap volt váltás a felröpiknél, a kést kezdte el jobban adni, így most meg a villákkal kell küzdenem.
    Rettentően felemelő érzés...

Aki hozzám hasonlóan küzd, annak kitartást, és sikeres befejezést!

Raktam ki mindenféle ólat, a macska, egér adta, terményesek is, már amennyire ugye. ( mindenféle gyorsítós termékkel persze)
    Növényeknél végkép nem volt igazán jó, így pár napig csak ólaztam, mert erősen kés hiány volt.
    Annyira nem jól adta egyik megoldásom se, pedig kipróbáltam elég sok mindent, hogy nagyon tippet se tudok adni másoknak, hogy mi válhatna be.

Utoljára szerkesztett: 24.9.19
    DevilMókus, Ribiszke és Ferenc1963 kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Köszönöm mindkét választ! Nem nagyon szoktam gyönyörködni adekorokban (néhány fa ami nagyon tetszik), így nem veszem meg. 60 db nem vonz annyira!

Nekem a tarlórépa nullperc indul majd reggel! 52 játéknál vagyok most, reggel csak kb. 130 kés jön. :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.19
    tandem6 kedveli ezt.
  5. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Mindig becsülettel végig olvasom a segítő gazdák hozzászólásait, de a saját tapasztalatom, hogy csak lutri. Ha event növény van, kivétel nélkül, mindet minimum 48 órával elöbb teljesíteni lehet. A "sima felröppenős eventeket meg soha". Külső segítség nélkül pláne. Arra egyáltalán nincs idő, hogy minden gazda tanácsát kipróbáljad. Vagy bejön vagy nem. Sztáppal ólazol, ha nem jön elég felröppenő váltasz hosszúérésű növényre. Szét nemesíted magadat, hátha. Lehet írni, hogy már 60 helyett 100 meg a többi kész van, el is hiszem, de hogy minden segítség nélkül azt kétlem. 47 pályánál vagyok és k@rvára bosszant, hogy éjszakákat fent voltam, kevertem, kavartam és csak ennyi lett. Még akkor is, ha ez csak játék. Nekem pl. presztizs. Rá szánok időt, energiát és alig van több, mint a fele. A krókusz nemesítés se jön be. Legalább 40000 növényt eljátszottam már és csak addig jutottam, hogy minden extrával 2.15-re tudom csökkenteni az érés idejét. 0 percezés, számomra, valahol az éterben kering. De szerintem, tök mindegy, hogy mit írok, mert semmi nem változik. Az főleg nem, hogy előzőleg mérjed fel a lehetőségeidet. Honnan és hogyan. Ki raksz valamit, várod a napsütést, kezdődik az event és rájössz, hogy most még sem a leghosszabb érésüvel kellett volna várnod. Kiraksz 20 órás fákat, ha tudsz, egy kicsit csökkented az érés idejét és láss csodát, ez sem jött be. Megint lemegy 10 - 15 óra nem jó. Váltasz, megint 10 - 15 óra és így tovább. Az a kijelentés meg főleg bosszant, hogy minden event megfelelő taktikával, minden plussz segítség nélkül teljesíthető!

jutka190226, Györgyi7001, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  6. giardino78

giardino78 Járnitanuló

Szép estét! Valaki meg tudja mondani, hogy holnap a sörfesztivál2019 event meddig tart. Kiírás szeritn 14.00-ig, eventóra viszont 22.00-ig mutatja. Köszi a választ előre is.

Ribiszke kedveli ezt.
  7. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Jól látom? Meghosszabbították az event végét?

8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hordóverseny dekorod ezek szerint még nincs....

DevilMókus kedveli ezt.
  9. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia. Én csak 41-nél tartok, szóval nem vagy egyedül kedves farm társam. A felhőig el sem jutok, de már meg sem lepődök, mert mostanában nekem se sikerül. Krókuszom még nincs, 0 percezni nálam esélytelen. Szóval, kitartás, majd csak haladozunk valahogy. üdv: Mini

jutka190226 kedveli ezt.
  10. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Lehet, hogy kevered az eventet a naptárral.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mai napon reggeli órákban volt probléma a játékkal, szerencsére ezt hamar orvosolták.
    Fejlesztői csoport a sok visszajelzésnek köszönhetően meghosszabbította az eventet.

Az új befejezési időpont: 2019. szeptember 25. (szerda) 22:00

Elnézést kérünk még egyszer a felmerült kellemetlenségért.

Gio, JUCUS, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A naptárnál 28 óra látszik, az eventnél 26.
    Itt a topikban írták, hogy volt valami leállás vagy karbantartás, lehet, hogy azért kompenzálnak.

Szíriusz kedveli ezt.
  13. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

sziasztok
    csillagos érmét milyen kombinációval tudok szerezni?

14. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

A naptár még 26 órát, az event még 29 órát mutat. A kíírásba 14:00 órág kellene tartania. Talán a reggeli kiesés miatt hosszabbodik?

Ribiszke kedveli ezt.
  15. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Igen, most már frissült nálam is az óra,

Szíriusz kedveli ezt.
  16. milanzs

milanzs Fórumelemző

Holnap este 10-ig hosszabbítottak!!!!

nagymami2, -Erbrow- és Szíriusz kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Ne probalj ki akkor minden tanacsot, azt lehet tenyleg nem lehet. De peldaul BombadilToma tanacsai az esetek 99.9%-ban ulnek (a maradek 0.1% csak statisztikai hiba:p)

Sokan leirtak mar, hogy anelkul hogy konkretumot irnatok, hogy mikor, mivel probalkoztok, nehez tobbet segiteni. Mennyi idotok, mikor tudtok aratni, legfokepp hanyszor, ezek mind befolyasolo tenyezok.

Most peldaul leirod 47 jateknal tartasz, de mibol van hianyod, kes, villa? Van meg hatra 26 ora eventora szerint, mert ugy latszik hosszabbitas volt, ebben a 26 oraban hanyszor tudsz aratni?

Kell meg 13 jatek, az 364 kes, es 611 villa. Tobben leirtak, hogy 9 oras olak 1:1-ben adjak mindketto felropit. Azoknak az eresideje leviheto 5 ora 30 percre. Ha a maradek 26 oraban meg tudod oldani, hogy 4x arass 128 db 9 oras olat (tok mindegy mi az sarga macska, sarga hiuz, sima pulyka, sarga juh) akkor az 512 kes es 512 villa. Tehat a kes osszejon, a villabol hianyzik 100 db.

Akkor jobb megoldas 3x aratni 9 oras olat, azzal a kes meg van, es van villa hianyzik 227. Az valami nemesitett hosszabb eres ideju novennyel meg lehet, nem kell 2 oras krokusz, lehet mas is.

Sot, a kes mennyiseg varhatoan 8 oras olakkal is osszejon, azok eresido csokkentokkel 5 ora alatt arathatoak, meg mindig marad 16 ora valami hosszu eresu novenyre.

Persze ezeknek alapfeltetele, hogy mindent csupaszra takaritani, es kipakolni 128 db olat, es utana minden helyre 1x1 kockaban novenyt, nem pedig osszevissza, hogy a tisztast nem bontom, mert az ugy tetszik.

mini76mini, Gio, kovacsniki84 és 6 más kedveli ezt.
  18. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

kolbász, laska, gombóc és perec kombinációval is lehet.

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez nem biztos,hogy nála is beválik. De egy próbát megér. :)
    Ha picit visszaolvasnál, többen is hoztuk, hogy nekünk mi adta, hátha neked is, de ez nem biztos. :)

HéricsBáró, Mica67 és lukimi kedveli ezt.
  20. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

Miért nem kapunk olyan kevés csillagos érmét amikor a játék leírásánál más van írva?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.