Visszajelzés Sörfesztivál 2019 csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Semmi szükség nincs ilyen drámai előadásra.
    Valóban, történt gépelési hiba az ismertetőben, de hogy "ismételt hibás tájékoztatásnak" nevezd, az nem korrekt.

Akkora taktikai vesztesség ért, hogy emiatt bukik az evented? Vagy az ide író többi háborgónak?

Ahogy többször jeleztük, ezt a munkát szabadidőnkben, a saját életünk rovására végezzük. Olykor fáradtan, "lopott" időkben. Ahogy ti sem, mi sem vagyunk tökéletesek.

A hibát elismertük, javítottuk, elnézést kértünk.

De nyomatékosan kérjük, hogy a hiba mértékét kezeljétek a helyén! Az pedig nem akkora, amekkora körítést most ez kapott tőletek.

icus08, cyberfly, strawberry49 és 19 más kedveli ezt.
  2. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Lehet igazad van,viszont azt nem értem,hogy miért nem lehetett hamarabb észrevenni a hibás 10 órai kiírást?miért kellett megvárni amíg sokan learatják a dekort és jogosan kiírkálják ide?

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért nem vették észre, mert pontosan tudja mindenki, aki eventezik és Te sem ma kezdtél játszani, hogy az eventhez kapcsolódó ládák, dekorok stb. onnantól fejtik ki hatásukat, amint az event elkezdődött.
    Veled ellentétben a 10 órai aratást sokan át is ugrották, mert tisztában vannak vele, hogy az event 14 órakor ezdődik.

Margó631116, zsazsa96, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Szia

nem értek veled egyet,de mindegy is hagyjuk....
    sajnos én beleugrottam,hittem a piros betűs FIGYELEM-FONTOS kiírásnak

Szíriusz kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Event elolvasva, jó, hogy nem kell ültetni növényt, ergo Pajtatöltés folytatódik nálam :) Nem a leghosszabb növénnyel várom az eventet, mert én balga valamiért azt hittem Bahán jönnek a röpik, oda vetettem, és csak ma reggel kaptam észbe, akkor már késő volt. Így induláskor máris 0 perces szegfűvel kezdek :) Sebaj.
    Ezt a fajta eventet szeretem, a véletlen ajiknak is örülök. Én is az érmésekre hajtok, mert minél több dolgot akarok kivenni (kuponokat mind...stb.) Ha nem jön úgy a röpi, akkor csak a felhőig megyek, de az tuti, az utolsó pecig fogok röpit gyűjteni, hogy foszthassam a boltot. :)

Gio, nyuszi63, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  6. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ha két évet kihagytál, akkor nem érdemes az érthetetlen szavakkal törődni, hiányozhatnak az eszköztáradból!
    Ajánlatom a sok felröpihez: 1*1-en vetett hosszú alapérésidejű növények érésidejét minél jobban lerövidítve vagy ha ez nem működik majd, akkor 12-15 óra körüli ólakat.
    A variációk kipróbálásánál én az első csillagos érmét ha megtaláltam, akkor azt ismétlem majd. Nekem nem szokott nagy szerencsém lenni, így nem próbálok az első megtalálási ajándék miatt több csillagos érmét jelentő variációt fellelni.

Gio, Ribiszke, scarlett23 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én addig nem 0 percezek amig nem látom, hogy hogyan jönnek a röpik, de a szerelemházba lakókat tettem így dupla lesz az öröm, onnan is jönnek a röpik, meg hát a tenyésztési gazdakörik is haladnak

Gio, -W-595-, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Olvaslak benneteket a majomzenésszel kapcsolatosan.Gyorsan megnéztem először is hogy melyik helyre tettem.
    Szerencsém van,mert a szédült szántón van igy az nem került aratás alá.A felröpit adó területeken kivül minden területet learattam reggel,igy a zenészem majd 1 óra mulva aratható.Nem szoktam figyelni,hogy mit hagyjak meg az eventkezdésre a felhőkből ,reggel és este aratom. Arra már nincs is időm,hogy azokat is keresgessem amik pedig biztos jól jönnének eventek alkalmából.Ez van.Úgy hogy nekem fel sem tünt,hogy a zenészemet mikorra irták ki a leszedésre.Mindenkinek sikeres eventet kivánok!Ezt a fajta eventet szeretem,meg is csinálom,ha valami gikszer be nem zavar.

Gio, nyuszi63, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  9. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok.

Van 0 perces ól is már??? mivel lehet azt??

inanna11, Sali~*.* és milanzs kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Van bizony! - persze nem mindenkinek!;)
    Itt #64 olvashatsz róla!
    Kezdődik már a Sörfesztivál?

Imi*, Gio, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  11. aminica

aminica Utánpótlás-írogató

:wuerg::p:cry:xD>:(:( amikor az eventet búzával várod...xDxDxDxD annak a jele,hogy vagy pihenj többet vagy ne farmozz...sok szerencsét a fel készült farmtársaknak!:inlove:

Gio, Fuhur, LCZAnikó és 2 más kedveli ezt.
  12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Az event online!

Ki és belépéssel frissítsétek a játékot az aratások előtt!

Kellemes időtöltést kívánunk!
    A Farmerama csapata

Gio, GA-BI-O-Farm, scarlett23 és 5 más kedveli ezt.
  13. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Bingó 3 étkeztetés után :D:inlove:

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nem sikerült max növényekkel várni az eventet...:sleepy:
    Tönke búza, karfiol...247 villa-97 kés...3 keverésre elég...:wuerg:

Gio, lukimi, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  15. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Azta. Nem tudtam mért olyan értékesek a kitehetők, mind pannira cseréltem akkor :D
    de majd a következő cserenap :)

ildiko44, GA-BI-O-Farm, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Krókusz lett a várományos, 8 cepelt pankával: villa 559, kés 212.

kovacsniki84, Imi*, Gio és 10 más kedveli ezt.
  17. gereblye67

gereblye67 Utánpótlás-írogató

Elég rossz nálam a felugrók aránya, háromszor annyi villa ugrik, mint kés.

Gio, Kuzdern, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

nálam is deto

Gio, Kuzdern és cili53 kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

3 terület Hortenziából 467 villa és 169 kés jött.
    6 játék után 3xcsp, 1xTP, 1xTTP, 1xbájital.

Gio, kovacstne, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

11 játék lejátszva. Már 240 érmém van :) perec-sajt-szív-kolbász és perec-sajt-tészta-kolbász kombó adott 20 érmét (mindkettő). Még 1 területet várok beérni, akkor még a röpi fügvényében 2-3 játék megy le.

zsazsa96, Gio, nyuszi63 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.