Sörfesztivál - 2021 - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 28.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Itt van élőben, a farmomon készült a kép: [​IMG]

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Dehogy vagy vak;) Csak korán vanxDxDxD

kovacstne és jutka190226 kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok,
    Talán itt megfér, kibontottam 32 piccolót, Haver mackó a bajnok.
    Nem felhőtlen a mosolyom.

élőholt2
    farmaranyfa1
    fényfesztivál1
    gyepek ura2
    haver mackó6
    ingrid1
    kincsvadász1
    kukacosodás1
    levéltánc2
    multitaszking2
    pocok légyfogó3
    pongó1
    pöttyös ernyő3
    termálforrás2
    varázsfa1
    varázskalap1
    virágos2

Felröpivel már nem kell foglalkoznom, termelgetem az e.növényt, kiveszem még, amit lehet.

maszilva, Namiamano, soresne és 10 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Gratulálok! ;)
    Nem rossz, de lehetett volna sokkal jobb is;) Pl a virágfestést hiányolom:wuerg:

ursa11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Jó lenne ez, de amelyik pályán csak 2-3 féle anyag van, az tele van szórva kacatokkal. Ki van ez találva, hogy ne kapjunk túl sok érmét.

nolina1965, Sziszi1950, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Megértem, hogy nem vagy elégedett.
    Éppen az ilyen nyitások miatt nem vonzanak az olyan eventek, ahol piccolókat lehet "nyerni".
    Konkrét nyereményekre lenne szükség, főleg, hogy jelentősen megnövekedett az eventekben a szükséges növények mennyisége.
    Az a tény pedig, hogy 32 piccolóból nem lett egyetlen virágfestés sem, csakis azt jelzi nekem, hogy piccolós vásárra sincs szükség, teljesen felesleges.
    Csak kidobnánk a pénzt havermackókért, termálforrásokért, pogó show-kért stb.

jutka190226, kubota12, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!

Igazad van... ;) de mit változtatnának a beadandókon egy fix nyeremény miatt:wuerg:
    Nem tudom melyik ujjamat harapjam meg, hogy kevésbé fájjon:music:

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szomorú, de ez van. Azt hiszem nekem nem a virágfestés lenne az elsődleges örömforrás, ha ilyent nyitnék, de nem vagyunk egyformák, és én tudok örülni a virágfestésen kívül még másnak is. Ki tudok emelni a táblázatból kapásból legalább 5 olyant aminek a láttán elmosolyodnék.
    Nem tudom jelenleg nekem mi a célom a játékommal, vagyis nem tudom minek venném legnagyobb hasznát, még keresem a célomat és reménykedem benne, hogy meg fogom találni...
    (írtam neked skypen nem olvastad el)

jutka190226, nolina1965, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  9. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Szeretem olvasni ki hol tart ,és miket javasoltok ,hogy több érmét lehessen szerezni. Én 182 foltnál tartok ,igaz nincs sok érmém 122 db
    a tölgykápolnát nagyon szeretném remélem sikerül .

jutka190226, Namiamano, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  10. 301969

301969 Járnitanuló

Én nem tudom, ki hogy van vele, de én rettenetesen el vok keseredve!!! :cry: Lejátszottam 251 játékot! Felhő pipa. Ezalatt sikerült (?????) kemény 189 csillagot levadásznom. ÚÚÚÚgy, de úúúúgy örültem, amikor megláttam a nyeremények között a hullámos papagájt és gyalogkakukkot....Háááát...már messze nem örülök. Nagyon gyatrán adja a farmeranyagot, nehogy véletlenül sikerüljön megszerezni akár csak az egyik ólat!!!! A véleményemet jobb, ha csak képekben fejtem ki: :mad:>:(:eek:

jutka190226 és -Szemecske- kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

171 Foltnál tartok;) Az érmék nem jönnek túl jól... no de sebaj... :music: Játszani jó;) Folyamatos áttervezés helyett, majd a végén meglátom mire futja az érmékből;)
    Sok sikert hozzá;)

jutka190226 kedveli ezt.
  12. edina242

edina242 Fórummogul

Szia! Én is ugyanígy vagyok. Eddig 90 játék és 127 érme. Nagyon kevés farmer anyagot ad sajnos. Én még ezzel a minijátékkal sosem játszottam, mert nem tetszett. Most is csak azért kezdtem neki, mert nagyon tetszettek a nyeremények. Sajnos kb semmit nem lehet majd ennyi érméért kiváltani. 3 óránként a folyamatos ültetést is meguntam mostanra. Várom a következő eventet. Remélem ott nagyobb sikerünk lesz. A tölgykápolnád még meglehet. Nem kell sok hozzá. ;)

jutka190226, kubota12, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

A 32 piccolóból még egy Jack ajándéka sem volt, nemhogy virágfestés.
    Az ilyesmi szerintem komoly hiba a bp részéről, simán leszoktatnak bennünket arról, hogy piccolóért bármit is kapáljunk.

jutka190226, nolina1965, kubota12 és 8 más kedveli ezt.
  14. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia. Ha csak az érmékre mennél akkor már duplája lehetne, de sok foltot kiteszel amit nem kéne. A kék színűből rakj össze annyit amennyit tudsz és nyomj a pipára a többivel ne foglalkozz ha az ólakat szeretnéd. 2 kéket össze tudsz hozni az már 1 érme, minden területnél, de ennél többet is ki lehet tenni, akár 40 érmét is területenként.

jutka190226, nolina1965 és Fätum kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Kicsit sok volt a havermackó:music: Értem én, hogy nem lehet minden főnyeremény... de azért nem átana kicsit jobb százalékban részesülni belőle;)
    Az biztos, hogy már nem annyira csábító mint a bevezetésénél volt;)

jutka190226, nolina1965 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok igazadvan a 100 :/alékokal egyetértek és halladok énis :))

jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Korán?az nem jó,nekem a Bibliát kellene forgatni!:D
    Hogy ne legyek off,396 beadásnál tartok 574 érmém volt.A 2 piccolót vettem ki,ha termálforrás,kincskeresés vagy havermackó lesz belőle,akkor többet nem kapálok érte!:D

18. -Holdfeny-.

Nagyon szorgalmas vagy... Én még a 200. beadást sem értem el:wuerg:

jutka190226 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  19. 301969

301969 Járnitanuló

Hmmmm......megpróbálom. Köszi a tanácsot.

jutka190226 kedveli ezt.
  20. elsolking

elsolking Fórummogul

kiváltottam a 2 robotika fejlesztést, legalább 1 felhőm már van

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.